torstai 26. heinäkuuta 2012

Tunnelmia pihalta
12 kommenttia:

 1. Tuon linnun voisin minäkin ottaa pihalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita lintuja on kaksi ja toimii vähän kuin tuuliviiri.

   Poista
 2. Onpa hauska tipunen! Ja tuo alin kuva on ihanan tunnelmallinen...

  VastaaPoista
 3. IHANA, I H A N A toi toiseks ylimmän kuvan lintu! Mikä toi tsydeemi on??? MISTÄ se on peräisin? Tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita lintuja on kaksi. Istuvat vänkyrän keikkuvalla "orrella", joka tasapainoilee tuulessa metallitangon nokassa. Olen ostanut sen Puutarhakeskus Jakkolasta, Forssa. Toi vihreä lasipallo on nätti. Täytyy otta kuva koko tsydeemistä... Toivottavasti löydät omasi. Kälykin kävi heti ostamassa itselleen samanlaisen.

   Poista
 4. Mukavia puutarhapäivityksiä olet taas tehnyt, ja uudella putkellasi saa hienoja kuvia!:)

  Se taisi sitten olla blogin loppu. Kiitos vuodatukselle, yli kolmen vuoden kuvat uupuvat lopullisesti. Tai omalta koneeltahan ne löytyisi, mutta laskin, että kaikkiaan kuvia uupuu yli 2300 kappaletta, eikä sellaista määrää ole mitään järkeä alkaa uudelleen sinne lataamaan. Ei siihen hommaan riitä aika eikä into, ja osaan postauksista ei ole helppo edes oikeita kuvia löytääkään, resepteihin nyt vielä on helppo oikea kuva yhdistää, mutta muissa aiheissa onkin jo vaikeampaa. Joten se siitä. Lähiaikoina varmaan poistan koko blogin.:(

  Paska viikko ollut muutenkin... Katsotaan nyt mitä sitten jatkossa. Jos jossain vaiheessa laitan uuden blogin pystyyn uudessa paikassa, tulee se todennäköisesti olemaan pelkästään ruokablogi. Ja aloitan sen täysin ilman mitään viittauksia vanhaan, jotta pääsen muutamasta "lukijasta".;)

  Mutta älä huoli, aion kyllä täällä vierailla jatkossakin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista!

   Ymmärrän vihasuutesi ja tosi aiheesta. Kuvat ovat hävinneet ikuisiksi ajoiksi. Mullakin on kuten sulla, alkuperäset kuvat tallessa, mutta en varmasti rupee niitä laittaan takas. Noup. Mun tarinat tosin ei oo mistään kotosi ilman kuvia.

   Perusta nyt ihmeessä uus blogi. Sulla on niin mahdottoman maittavia reseptejä ja taidokkaita kuvia, että tulee nälkä niitä katsellessa. Pliis! Jatka. Joo, hyvä on joskus karistella tomuja kintereiltä...

   Kiva, kun pysyt messissä!

   Poista
 5. On tosi kauniita kuvia, hieno tuo uusi putkesi (sanoo hän, joka ei ymmärrä kuvaamisestä öötäkään). Nyt vuodatus sitten hukkasi kaikki kuvat vuodesta 2009. Kuvittele. Onneksi minulla on kaikesta varmuuskopiot, mutta ihmettelen minä tämmöistä nykytekniikan aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkyttävää totta tosiaan. Olen yhtä pöyristynyt kuin säkin!!! Perustatko uuden blogin? Sulla on niin paljon niitä mukavia ja erikoisia kässätöitä esiteltävänä, että toivottavasti jatkat blogin pitoo.

   Poista
 6. Ihastuin kanssa tuohon lintuun!! kertakaikkisen mun näköiseni olisi! Laitoin mieleeni (lue: vihkoon ylös, myyntipaikan nimen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipunen on kyllä sirpakka. Pidän lintutelinettä kesät talvet ulkona. Talvella linnut istuvat telineen orrella, kun jonottavat syömään pähkinöitä.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...