tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pinkkipläjäys

Vaaleanpunaisesta löytyy monta erilaista sävyä. Kyllä luonto on vaan niin ihmeellinen.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, mun suosikkivärini. Kauniita kukkakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kuvakehuista ja kyllä toi pinkkiväri vaan on soma puutarhassa.

   Poista
 2. Mikä on tuo toiseksi ylimmäinen ihanuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toka ylimmäinen kaunotar on unikko. Nimikettä en tiedä, kun se oli sekapussissa.

   Poista
 3. Aika makosii pinkkipläjäyksiä. Keväällä se vihreiden sävymaailma on ihan uskomaton. Ei uskoisi maailmasta löytyvänkään niin montaa eri vihreää... Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö, että eilen mietin miten saisin vangittua kaikki ne vihreät sävyt mitä näen, kun edessäni on useita erilajeja viljaa pelloissa, välissä järvi ja sen takana mäessä metsä. Pitäis olla jonkunlainen erikoiskamera. Täytyy vain näitä asioita tallentaa mielihyväkeskukseen, nauttia ja muistella.

   Poista
 4. Ooh ja aah, ihanaa vaaleanpunaista, kiitos kauniista kuvista!

  Musta on tullut pinkki-fani tässä parin vuoden aikana, ihme juttu. Olen ostanut jo vaaleanpunaisia vaatteitakin ihan surutta, mikä lie keski-ikäisen viimeinen nuoruudenpyrskäys ;D Onneksi keski-ikäisyys tuo myös mitävälii-asenteen, hehee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Mut aivan ihanaa, että sulla on asennetta, pinkkiasennetta(kin). Tästä mä tykkään. Minähän olen ylittänyt keski-iän eli lähestyn vanhuutta (hih hih) ja minuun on iskenyt semmoinen mitävälii-asenne, etten meikkaa ja voin lähteä puutarharetkuissani taluttamaan koiraa. Ei ehkä kovin kohteliasta muita kohtaan tää mun juttuni, mutta uskon vakaasti, että sun Pink Lady -juttusi herättää ihastusta.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...