sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Risuja ja ruusuja
Meidän pihapiirissämme on nyt kaksi puutarhurin pientä apulaista, Myrsky ja Tuisku. Ihana tehdä pihahommia, kun jaloissa pyörii tämä vauhtikaksikko. Tässä ne patsastelevat ja auttavat minua keräämään rikkaruohoja ja risuja tulevasta ruusukukkapenkistä. Punaisen ruusun sain äitienpäivälahjaksi neljä vuotta sitten ja se on kukkinut runsaana joka vuosi. Enkä ole sitä edes mitenkään hoitanut.Neilikkaruusu heleän pinkkinä. 

Lisää ottamiani kukkakuvia voit ihailla (itserakkaasti ajateltu) Mieheni laulussa, Wonderful Tonight. Tämä kappale herkistyttää:


6 kommenttia:

 1. Oih, kuinka kaunis laulu. En ole ennen noita sanoja kuunnellut noin tarkkaan ja ne on todella ihanat. Miehesi laulaa oikein hyvin :) Joo, ja sun kukat on kauniita tietty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä kanssasi. Hyvä ettei tippa tule linssiin, kun kuuntelen. Kiitti kehuista, meidän molempien puolesta.

   Poista
 2. Mun piti jo aiemmin kommentoida tätä, mut en sit näköjään ehtinytkään.
  Juu, täällä kans tykätään tuosta kappaleesta. Tää ja Mr Bojangles - niin, ja Lady Jane on mun suosikkeja, sun miehesi ääni sopii erityisen hyvin noihin kappaleisiin. Toki muihinkin kappaleisiin.
  Ihanat puutarha-apulaiset ja ihanat neilikkaruusut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies kiittää. Itsekin hän tykkää nimenomaan noista kitaralla säestettävistä kappaleista.

   Puutarha-apulaiseni ovat kyllä aivan parhautta. Suosittelen hankkimaan jokaiseen talouteen. :D

   Poista
 3. ihana esitys katsoin 2 kertaan. muutenkin blogisi on selvä ja helppo katseltava. Hyvin onnistunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eija, meidän molempien puolesta. Mä harrastan novellien kirjottamista ja tää mun blogini on samaa linjaa eli lyhyt ja napakka, toivottavasti.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...