tiistai 31. heinäkuuta 2012

Maisemamatkailua

Kuukin tässä on vaihtumassa ja huomasin juuri, että olen koko kesän kökkinyt kotona. Tämän huomion tein, kun katselin teidän kaikkien ihania lomakuvia. Minulla on tarjolla (vaan) maisemamatkailua meidän pihapiiristämme. Olkaa hyvät:

  


  

  

29 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Maisemamatkailukin on ihan hyvää lomailua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oikeesti tulee tosi hyvä mieli, kun katselee teidän muiden kuvia. Siinä itsekin virkistyy. Kiitti kuvakehuista!

      Poista
  2. Toisinaan lomailu omassa kauniissa pihapiirissä on rentouttavampaa kuin metkustelu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näin se mun kohdallani on. Matkustusväsymystä. Kun kumminkin kaipaan koko ajan kotiin ja hirmee huoli, että miten koirat voivat, hih.

      Poista
  3. Nojatuolimatkailu tulee halvemmaksikin...

    hannah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuule, hannah, aina tule. Mä olen saanut uppomaan tänne pihaan jo monta ulkomaamatkaa. ;)

      Poista
  4. Älä välitä, et ole ainoa, joka on kökkinyt kotona koko kesän. Mutta kotihan on maailman paras paikka!:) Lomasta vain ei kotona ole tietoakaan, ja varsinkin tämä kesä on tuntunut ihan orjatyöleiriltä. Veto alkaa olla poissa.

    Kauniit kuvat! Minulla on kuvaaminen jäänyt tosi vähiin. Täytyisi löytää sillekin taas aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kummallakin tuli kesälle hieman ylimääräisiä projekteja, sulla niitä puutuhoja ja mulla viemärointejä ja ruumiskellari. Eiköhän me tästä selvitä. Mä otan kameran käteeni, aina ku alkaa tympiin eli tosi usein, hih.

      Poista
  5. niin juu, mä lyhensinkin kommenttiani just ton sun vastauksen verran - en uskaltanut mainita, että kalliiksi tulee puutarhan pitokin ;)) - aika aikansa kutakin -

    hannah

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Kiitti! Mä nuorena tykkäsin piirtää, mutta en ollu tarpeeks lahjakas, niin siirryin sitten kuvaamaan. Paljon helpompaa ja näkee tuloksen heti.

      Poista
  7. No kukas pöhkö noin kivasta paikasta minnekään lähtee, niin on viihtyisän ja kauniin ja kiinnostavan näköistä - puhumattakaan kaikista jännistä projekteista, joita teillä on vireillä. Jos osaa kotonaan vielä kaiken päälle ns. chillatakin, niin mihinkäs sitä pitäisi niin kauheasti haluta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai oo kauheen trendikästä sanoo, että viihtyy kotipihalla. Mut mä kyl viihdyn. No, ainaskin projektejä riittää. Mä luulen, että viäl vuosikymmeniksi. :D

      Poista
    2. Mäkin viihdyn, mutta en olekaan ollut trendikäs koskaan :D Ei ole ollut mitään menetettävää, heh. Pihaprojekteista saa kyllä tekemistä loppuiäksi, pienelläkin tontilla...

      Poista
    3. Juu, mä matkailin, no siis lenkuroittin, Myrsky-mäykyn kanssa pellon pientereita pitkin. Eka kerta pariin viikkoon. Joudutaan vuorotellen miehen kanssa lenkkeilemään, kun Tuisku-koiravauvvelia ei vielä uskalla jättää yksin kotiin.

      Iso tai pieni piha, aina riittää puuhaa. Äsken hoksasin, että talon seinustalle tarvii saada penkki. Mietin kuumeisesti, että meillähän on lankkuja ja...

      Poista
  8. Voih, mä maisemamatkailen niin mielelläni sun pihapiirissäsi! Ja sullahan on vauvvakin, ei sen kanssa nyt malttaisi edes kotoa pois olla? Tuo apila-kasvi ruukussa on tosi suloinen, miksi ihmeessä mä en ole tajunnut tuota tehdä, kun tykkään apilasta mutta kokemukseni mukaan se helposti valloittaa koko puutarhan vapana. Onko se talvehtinut tuossa?
    Liika meneminen ja tekemien on pahasta, mutta tälläisen levottoman ihmisen on vaan pakko välillä matkustaa... Kotonakin viihdyn kyllä mainiosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä sanot voih ja mä sanon oih, siis hämmästelen ihastuneesti, että tykkäät maisemamatkailla meijän pihapiirissä. Matkustaminen on hauskaa. Aikoinaan matkustin pari kertaa vuodessa, mutta nyt en enää saa itsestäni irti, että lähtisin. Onneksi viihdyn pihalla, olisko se myös samalla olotila, ihan pihalla. :D

      Apilan näköinen, pihakäenkaali, leviää tosiaan innokkaasti. Senpä vuoksi junttasin yhden nipun ruukkuun ja yritän muita kitkeä pois. En osaa sanoa, että talvehtiiko ruukussa, kun sen vasta siihen istutin. Kerron ensi keväänä.

      Sopivasti kotikontuja ja matkoja, niin pysyy mieli pirteänä ja saa uusia elämyksiä. Niin, ja ennen kaikkea uusia ideoita puutarhaan!

      Poista
  9. Voi olla, etten minäkään noista maisemista lähtisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl täällä viihtyy, ku on rauhaa, rakkautta ja ruokaa, hih.

      Poista
  10. Pst... Pitääkö itse tehdä jotain, että blogi alkaisi näkyä googlen hakutoiminnoissa, vai viekö se vain oman aikansa ja alkaa sitten aikanaan näkyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvii. Katso:
      Asetukset
      Hakuasetukset

      Ylimmäisenä on tila esittelytekstille ja alhaalla on tilaa robottien sanahaulle. En ole tota alimmaista käyttänyt. Kyllä Google sut löytää, ennemmin tai myöhemmin.

      Edellisessä blogissani (murrkeleen Vuodatus, kun pilasit kaiken) Google bongasi minut hyvin, koska kirjoitin niin usein. Melkein millä tahansa hakusanalla löytyi blogini. Siis todella oudoilla sanoilla. :D

      Poista
    2. Ok. Hyvä juttu, ettei tarvitse itse mitään räpeltää.;) Viime talvena google ei enää haun kautta päästänyt blogiin ollenkaan, vaan väitti vaaralliseksi sivustoksi. Silloin oli aika työn takana, että sai google "hyväksynnän" takaisin. Eiköhän uusi sitten aikanaan löydy, kunhan nyt ensin saan jotain "löydettävää". Ihmeesti sitä omiin juttuihin törmää, kun jotain ihan muuta hakee. Kiitos avusta!:) Kyselen sitten taas, jos jotain ihmeellisyyksiä alan miettimään.;) Monimutkaisuudestaan huolimatta blogger alkaa vaikuttaa toiminnoiltaan paljon paremmalta kuin paska vuodatus.:)

      Poista
    3. Jep, jep, kyllä se tästä. Joks oot keksiny ittelles nimimerkin?

      Poista
    4. Ei ole mitään sopivaa tullut mieleen. Käytän siihen asti blogin nimeä.

      Poista
  11. Huhhui, olipa mahtava reissu teidän pihalla :-D Kiitos kuvista! Voi, kun tuo enkeli oli sympaattinen. Miten iso / pieni se on? Ja verenpisarasi on kauniiiis!

    Käenkaalin purppura sopii näköjään aivan täydellisesti yhteen saviruukun kanssa, vaikka ei ensin ajattelisi. Hieno idea laittaa se ruukkuun. Tykkään kasvin lehdistä tosi paljon, mutta mua riipii se keltainen kukka. Keltainen ja purppura, eieieijjeijjjjeeiiii! Jospa olisi vaikka vaaleanpunainen, kuten huonekasvikäenkaalilla (mahtava sana!), saisi täyttää koko pihan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja tervetuloa toistekin! Nää virtuaalikierrokset on siitä mukavia, voi kattella vaikka yöpuku päällä ja tukka takussa (= meikämartta hyvin usein). Enkeli on pieni, noin 25 cm korkea. Se istuu kesät talvet terassin kaiteella. Verenpisarat ylittivät toiveeni, kukkivat ja kukkivat.

      Pakko oli tosiaan ruukuttaa käenkaali, kun meinas vallottaa puoli pihaa. Nyt pikkutaimia saa nyppiä sorasta ihan päntiönään. Mut kato, keltanen erottuu tosi hyvin ja on pirtsakka. Vai eikö? ;)

      Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...