perjantai 28. kesäkuuta 2013

Siivouksen lomassa...

Kun siivoaminen maistuu pahvilta, on hyvä syy istua koneen ääreen ja
leikkiä kuvankäsittelyohjelmalla.

Pieniä palasia,
onnen murusia.

 

 

 

 

 

Kaunista viikonloppua!

17 kommenttia:

 1. Kaunista viikonloppua myös sinne! Leikkiminen on aina mukavaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo koira, jotain tuttua :)

  VastaaPoista
 3. Leikkiminen pitää mielen virkeänä. Onko tuo mäykky Myrsky vai Tuisku? Mukavaa viikonloppua M-L.

  VastaaPoista
 4. Mun tulisi jostain opiskella kamerani asetukset ja sitten vähän tutkiskella kuvankäsittelyäkin...huokaus...saisi otettua tuollaisia napostelukuvia, yksityiskohtia, onnenhetkiä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakioasetuksilla mä(kin) paukuttelen kuvani. Viitteliäisyys ei riitä hienosäätöön. Kuvankäsittelyssä ei tarvita ku pari ominaisuutta, voin ne sulle vaikka neuvoo. Hih, napostelukuvia, niitä nää rajatut juuri ovat.

   Poista
 5. Kun vielä sitten joku muu siivoaisi sillä aikaa! Kivat kuvat!

  VastaaPoista
 6. Minun pitää vielä sössiä tähän valokuvaukseen, vaikka en sitä harrasta, kunhan näpsin. Minun miäs, joka kuvaa osittain ihan ammatikseen, jaksaa aina selittää, että valokuvan rajaus on kaiken a ja o. Sitten se puhuu jostain ihmeellisistä syvätarkkuuksista ja kohteen nostamisesta, mutta ne menevät jo ihan yli minun "valokuvauksellisen käsityskyvyn":)

  Noilla kuvankäsittelyohjelmilla sitten taas saa tehtyä kaikkia hienoja jutskia hienoihin valokuviin. Se on vain aika työlästä. Olen joskus katsellut, kun miäs tusaa Photoshopin kanssa ja on siinä hommaa, kun vielä koettaa parannella ennestään hyviä valokuvia:) M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en oo minäkään koskaan jaksanut kiinnostua noihin syvällisiin saloihin. Kun aikoinaan olin kamerakerhossa, ainoona naisena ja ekana naispuheenjohtajana, niin mun kuvat ei olleet teknisesti kovinkaan kummosia, mut melkein aina voitin kisat. Mun kuvissa oli kuulema tunnetta ja sitä jotakin. Parasta olis tietysti, että kuvat olisivat myös teknisesti moitteettomia.

   Ihailen suuresti ammattilaisia, joilta kuvaaminen ja varsinkin photoshoppaaminen käy kuin leikiten. Itse tyydyn rajaamaan ja terävöittämään. Juu, ja mulla on ihan aito Photoshop, vaikka en olekaan ammattilainen, mutta sain sen ostettua opiskelijalisenssillä, niin pakkohan se oli. Onks sun miehen kuvia jossain esillä?

   Poista
 7. napostelukuvia, hauska ilmaisu, kyl se viikonloppu tulee ilman sen kummenpia siivouksiakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilukissi on mestari sanoissa ja kirjottaa omaa blogiaan pohjalaisella murteella. Mulla on onni kesällä tavata hänet livenä ja toivon hartaasti, että myös puhe on pohjanmaalaista.

   Eikös se ollut niin, että olet tulossa Liesjärven kansallispuistoon? Täälläpäin on myös Torronsuon kansallispuisto ja Saaren kansanpuisto. Noin niiku vinkkinä ja voisin tulla pikaisesti moikkaamaan, toisen vinkkinä...

   Poista
  2. olemme käyneet heinänteossa ja rukiin niitossa Kortesjärven perinnetilalla, tänä vuonna olis tarkoitus tulla pellava päivään syyskuulla. just torstai-iltana ajettiin Tammelan kautta kotiin, kävin vähän kurkkimassa niitä markkinamaisemia. oliskin kiva treffata jossain käänteessä;))

   Poista
  3. Kortesniemi on ihana paikka. Mulla on viime vuoden postauksissa siitä parikin juttua kuvineen. Käydään koirien kanssa lenkuroimassa ja ihailemassa maalaismaisemia.

   Todella kiva olis treffata. Ilmota kun oot näillä huudeilla, niin pongaan sut. Oletko tulossa Hakkapeliittapäiville?

   Poista
  4. juu teen niin:)) Hakkapeliittapäivät ilmeisesti eivät sovi ohjelmaan, menevät kaiken muun kanssa pahasti päällekkäin...

   Poista
 8. Kauniit kuvat- Ihanaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...