sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Liika on liikaa

Sanat ovat hakusessa, 
kirjoitus kangertelee,
onneksi on kuvat...

 

 

 

 

 

14 kommenttia:

 1. Ihanasti valo ja varjo leikiskelee kuvissasi, onhan ne muutenkin kauniita otoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pirkko! Mä olen aina tykännyt valon ja varjon vaikutuksesta kuvaan. Juontaa varmaan sinne 40 vuoden (voi taivas) taakse, jolloin aloitin mustavalkokuvauksen.

   Poista
 2. pojat hoitoon ja jazzeille itsekin - olet sen ansainnut...

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä olis jonkun katkopaikan tarpeessa. Olen ihan lamassa, kun kaikki paikat repsottaa ja tuntuu että vaikka aamusta iltaan sutena häärää pihalla, niin mitään valmista ei synny. Rikkaruohot rehottaa, mutta puunkaadon oksat olen sentään saanut kerättyä, melkein.

   Mähän en kuumalla pysty tekemään mitään, kun migreeni iskee kuin tylppä kirves päähän. Tekemättömät työt väsyttävät enemmän kuin niiden tekeminen. :)

   Poista
 3. Ihania taukokuvia. Niistä tuli esiin kesän heleä valo ja viehkeys.

  VastaaPoista
 4. Ihanat ruusut!
  Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istutin viime syksynä ruusuja, punaisia, keltaisia, valkoisia, vaalenapunaisia. Osa ei selvinnyt talvesta. Tässä eteläpuolella tonttia on semmoinen pitkä (vissiin 20 metriä) kukkapenkki, jossa näyttäis viihtyvän vain angervot. Täytyy kuokkia kaikki muut kasvit ensi keväänä/syksyllä ylös ja istuttaa muualle.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Joo, kiitti Mamma N, voimia ja sinniä täs ny tarvitaankin, että edes jotain valmistuu.

   Poista
 6. Onkohan ilmassa matalapainetta? Ainakin täällä tuntuu ihan oikeasti siltä ja ilmeisesti sielläkin? Lomantarvetta? Kauniita kuvia katselee ilokseen ja kyllä se sisäinen aurinkokin taas pilkahtaa, jonain päivänä, ihan yllätyksenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, matalapainetta on, sielullista. ;)

   Lomalle ei voi lähteä, kun tekemättömät työt vaivaavat (olen suorittaja) ja suurin osa läksyjäkin on tekemättä. Täytyy nyt keskittyä tekemään yksi homma loppuun asti ja antaa muiden odottaa. Rikkakasvit kyllä pärjäävät omillaan ja selviytyvät ensi vuoteen, hah hah haa.

   Tähän risukasaan aurinko paistaa porottamalla. Yritän etsiä varjoista paikkaa missä tehdä hommia, migreeni päällä eli toinen silmä sokeena ja toisessa tallessa putkinäkö. Onneks en oo kovin tarkka työnjäljen suhteen. :D

   Poista
 7. Kivoja kuvia! Täältä tulee sitten lisää töitä sulle, kun kaivelen kuoppia Kvitteneille. Muista levätäkin aina välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu! Lisää kauneutta. Paakko tilinumeros meiliin ja hinnan, niin maksan samantien.

   Mää lepään ja kirjottelen blogiin ja luen muiden blogeja, ei sitä muuta lepoo tarvitakaan. Just vahasin yhden pöydän tässä välipaloina, varjossa.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...