keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Aurora

Aamulla oli todella upean kaunis aamurusko. Harrastin luontokuvausta eli kuvasin makkarin ikkunasta, lasin läpi.Uusi kirjalähetys lähti tänään Saksasta. Ensi viikolla saatte kirjoja.


20 kommenttia:

 1. Tuollaista luontokuvasta minäkin voisin harrastaa, kotonasta ikkunan läpi! Puuttuu vaan noin mahtavat maisemat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuule usein teen noin. Talvellakin on tosi lämmintä kuvata pirtin puolelta. Suosittelen. :-)

   Poista
 2. Ihanat kuvat todella. Minä näin työmatkalla vielä 8 joutsenta lentämässä. Harmitti kun kamera ei ollut mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan näekin paljon juttuja ja just sillon ei oo kameraa käsillä. Mut mä oon huomannut, että ne kuvat piirtyy silloin parhaiten muistiin. Varmasti näky oli kaunis joutsenineen.

   Poista
 3. Kaunis rusotus!:) Jospa sitä kohta ehtisi luontokuvausta itsekin harrastamaan taas enemmän. Lintulaudallakin käy jo aikamoinen vilske.:) Pihatyötkin onneksi jo loppusuoralla, niin jää paremmin aikaa kaikelle muulle. Selkä vain nyt vihoittelee taas niin, ettei oikein pysty tässä koneellakaan pahemmin istuskelemaan kuin pienen hetken kerrallaan. Istuminen ja paikoillaan olo on kaikkein pahinta.

  Pitää laittaa sinulle tuota kirjatilausta samalla, kun seuraavan kerran laittelen laskuja koneelle.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin Tampereen kälylle, on meillä viikon, että juakse äkkiä ikkunaan kattoon tota loistetta. Eihän sitä värimaailmaa saa tallennettua yksyhteen, mutta jonkunlainen käsitys kuitenkin syntyy. Joo, ja varsinkin kun TAAS otin kuvan ikkunan läpi.

   Vai oot telonnu selkäs. Oot kuule kökkinny kylmässä. Hellitä nyt hyvä nainen. Meillä ainaskin on kelit ollu ihan karseet. Ei oo viime lauantain jälkeen satamatonta päivää ollu. Onneks suurimmat pihatyöt on tehty ja loput saa jäädä hangen alle. Kyllä ne sieltä keväällä löyty. :D Kirjoja tulee ensi viikolla.

   Poista
 4. Hienot kuvat! Meillä taivas näytti aamulla samanlaiselta, oli ihanaa käydä pihalla kahvittelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eikös tosiaan ollut säväyttävä taivaanranta. Siis mitä! Pihalla kahvittelemassa? Eiks teil oo mukamas kylmä.

   Poista
  2. Juu, kyllä meinas paleltua, mutta oli niin kaunista että oli ihan pakko :)

   Poista
 5. Upeaa! Taivas onkin ollut monena aamuna aika värikäs. Tänäänkin ja aurinkokin vielä kaupanpäälle pilkott.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstaina paistoi päivällä komeasti aurinko. Tökkäsin kukkakispuleita maahan ja korjasin omenoita puun juurelta.

   Entäs tänä aamuna? L u n t a.

   Poista
 6. Minulla on kauniit ilmat menneet ihan sivu suun, sängystä olen vain ulos katsellut. Tänään kävin sitten kirjastossa hakemassa lisää lukemista, ja arvaas mitä? Minulle oli laitettu viesti: "Palauttanut omia kirjoja."
  Olin lainannut oman Keppos-kirjani äidilleni, ja hän oli epähuomiossa palauttanut sen kirjaston palautusluukusta yhdessä kirjaston kirjojen kanssa... Melkoisia salapoliiseja siellä kirjastossakin on töissä:D (Sinun omistuskirjoituksesi tosin saattoi olla melko tärkeä johtolanka.)
  Kirjani pääsi takaisin kotiin, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaks toivon sydämestäni sulle tervehtymistä, hyvä blogiystäväni! Ei ole kiva pötkötellä pedin pohjalla kipeenä, vaikka seurana olis mainio Myrsky-kissa.

   Mutta olipa aivan ihana kirjatarina. Uskomatonta! Terkkuja kirjaston ihmisille, ovat tosiaan salapoliiseja parhaasta päästä. Ihan Jenny Cottonin veroisia. Kerro terkkuja!

   Poista
  2. Seuraavalla kerralla kerron terkkuja:)

   Poista
 7. Aivan upeat väritykset on siellä taivaankannessa olleet. Eipä aina oo täälläkään kamera käsimatkan päässä, jotta sais noita kauniita kuvia napsittua. Joskus kuitenkin. Ja noin mäkin usein kuvaan, ikkunan läpi. Välillä pirtin ikkunasta, toisinaan auton ikkunasta. Joskus onnistuu, useimmiten ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunan läpi kuvatessa kuviin tulee usein heijastumia ja ikkunoiden pitäisi olla puhtaat, mitä meillä ei nyt ole. Jäi ikkunat pesemättä ulkoapäin, kun mies oli keuhkokuumeessa.

   Mut aina kannattaa yrittää!

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...