tiistai 2. lokakuuta 2012

Puuliesiprojekti edistyy

Piippu vielä puuttuu, mutta löysinpä meidän Pojille lieteen passelisti sointuvat kupit. Pojat eivät paljon kuppien ulkonäöstä piittaa, tärkeintä on sisältö.

Pakkohan minun oli nuo kupit ostaa, kun tuo punainen sävy oli just eikä melkein sama kuin lieden emali. Aaah. Eikö olekin kauniit?


32 kommenttia:

 1. No onpa upea asetelma ja upea punainen väri! Tuohan sopisi keskiaukeaman jutuksi ranskankieliseen, kiiltäväkantiseen "Meidän koiramme" -lehteen.

  Toivottavasti saamme liedestä erikoispostauksen, on kiinnostavan näköinen peli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin huima tuo punainen väri! Mä rakastuin heti tohon lieteen, kun pläräsin liesien kuvia netissä. Liedestä tulee taatusti postaus, kuhan se piippu saadaan paikoilleen loppukuusta.

   Poista
 2. No on kauniit kipot on, mutta ne on TYHJÄT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä oli meidän Pojat, ku ne kurkki kuppeihin. :)

   Poista
 3. Vooooou, mikä yhdistelmä! Tuolla pitää päästä sekä ranskalaisiin että suomalaisiin sisustus- ja koiralehtiin. Huikean hieno suoritus, marttaseni. Pisteitä ja runsaasti rispektiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itse laatottannu, niiku aina meillä. Maalaan ja tapiseeraan. Työhuoneen katto odottaa maalauskokeilua, katotaan ny ehtiikö läksyiltä mitään tekemään. Kiitti, marttaseni!

   Poista
 4. Ooh, perfekto! Pakko-hankinta:)

  VastaaPoista
 5. Hyvin natsaa.:) Tuo liesi lämmittää jo pelkällä värillään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Natsaa, natsaa. Toi väri lähti liikkeelle meidän keittiön kaappien välitilalaatotuksesta. Siinä on upea retro- eli suoraan 70-luvulta laatoitus. Väkevä oranssinpunainen.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niin on, oli ihan pakko hankkia nuo kipot, vaikka hinta kirpaisi opiskelijan rahapussia.

   Poista
 7. Täydellinen väriyhdistelmä! Kyllä poikien nyt kelpaa herkutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi maistuvan tavisruokakin ekstraherkulta, kun on noin koreessa kupissa. ;)

   Poista
 8. Onhan ne todella upeat ja sopivat hyvin lieden kanssa. Onkos teidän pojat koulutettu myös niin kuin kerran katsoin hauskoista kotivideoista, että koirille luettiin ruokarukous ja kun sanottiin amen, koirat kävivät ruokansa kimppuun. Oli se hauskan näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt sentään ihan noin, mutta Pojat joutuvat ensin istumaan, sitten katsomaan silmiin ruuan tarjoajaa, jonka jälkeen lasken kupin maahan ja sanon: Ole hyvä! Meillä ollan kohteliaita. ;D

   Poista
 9. Oon ihan vihreänä kateudesta tuon lieden vuoksi! Apuva, miten ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et nyt kuitenkaan ole vihreenä, vaikka jos poskes hehkuisivat punaisina, näin sopisit meidän keittiöön mallikkasti, hih. Oikein odottelen, että päästään sytyttämään ekat tulet. Tossa on leivinuunikin, mutta saas nähdä opinko sitä käyttämään. Puuroja vois kokeilla haudutella.

   Poista
 10. Silmää hivelevä asetelma :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis väriyhdistelmä. Tumma harmaa ja kirkas punainen. Todella hieno. Pistäpä tosiaan liedestä kuva ja oma postaus. Minäkin jotenkin koetan orientoitua liesiprojektiin, kun meilläkin on hormi sitä varten muurattuna ja sellainen om "kolo", jossa tällä hetkellä tosin yksi kaappi. Se liesiprojekti meillä vaatii kamalan ison tukun rahaa, kun sen lieden pitää olla sitten sopiva kakluunien kanssa ja sitten sen kaapin siirtoa toiseen paikkaan. Saas nähdä toteutuuko. Aina sähkökatkoksien aikaan tulee mieleen, että olisipa se puuhella.... terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit kyllä natsaa hyvin munkin mielestä. Iso homma tää oli meilläkin. Piti ensi purkaa kylmiö/vaatekaappi, sitten piti valaa uusi lattia alueelle, katto meni isolta aluuelta uusiksi + sähkötyöt yms. Itse laatotin ja petsasin katon, joten siinä vähän säästettiin.

   Nyt kyn päästään loppukuusta liettä kokeileen, niin kerron oliko vaivan arvonen. Tää liesiprojekti tuli talvella ajankohtaiseksi, kun oltiin päivä ilman sähköä ja meillä muutenkin tuppaa sähköt katkeileen jos on tuulista tai lumista tai jotain. Nyt saadaan aina keitellä kahvit, olipa sähköö tai ei. :)

   Toivottavasti saat sinäkin oman lietesi.

   Poista
 12. Hienosti sopivat yhteen, ja punainen on hieno vääri. Niinhän siinä käy, että kun yhden paikkaan tekee muutoksen se aiheuttaa lumivyöryn kun silmä huomaa yhteensopimattomia kohtia. Tai sitten sitä vaan bongaa jotain uutta joka sopii just eikä melkein. Ei ihan kestävän kehityksen mukaista mutta täytyy sitä estetiikkaakin ajatella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estetiikka ja kestävä kehitys käyvät käsi kädessä, tai sitten eivät, hih. Puuliesi on ekologiinen vaihtoehto, varsinkin kun polttopuut tulevat omista poiskaadettavista puista. Kyllä sitä kaunista pitää olla, että sielukin pysyy virkeenä.

   Poista
 13. Komiat on !! Aivan varmasti maistuuu paremmalle, Poikainkin mielestä..
  Viime tapanina koko meidän kylä oli 108h ilman sähköjä, onneksi joka talossa oli hella ja muuria, muuten olis tullut vilu ja nälkä. Silloin kun sain tämän oman pirtin niin heti ensimäisenä tehtiin keittiöön uusi hella/uuni ja olkkariin varaava takka leivinuunin tilalle, kalliksi tuli mutta kannatti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 108 h ilman lämpöä ja ruokaa on pitkä aika. Mä tympiinnyin jo päivässä. Hyvä se on varustautua, kun on mahdollisuus. Ei tää ihan ilmasta oo...

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Eiks vaan ookin. En mitenkään voinu olla ostamatta. En joo.

   Poista
 15. Tosi nätit ja sisustukseen sointuvat kupit.

  VastaaPoista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...