lauantai 27. lokakuuta 2012

Pakkanen

Verenpisarat eivät tykänneet pakkasesta.

  

Kävyt ja kanervat puolestaan eivät ole moinaankaan.

13 kommenttia:

 1. Voi - koen hengenheimolaisuutta verenpisaran kanssa!

  VastaaPoista
 2. Upeita nuo kanervat! kunhan saan kerättyä voimia selviän tästä talviketutuksesta, niin täytän ruukut myöskin kanervilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla kävi vähän ohrasesti ja talvi pääsi yllättämään totaalisesti. Mutta älähän huoli, mullakin on etupihan verenpisarat tiukasti jäätyneinä purkkeihinsa. Ootellaan suojakeliä, kyllä tää keli vielä lämpimäksi muuttuu ennen oikeaa talvea. Kanervat ja callunat kaunistavat pihan.

   Poista
 3. Kauniita istutuksia ja asetelmia, upeat nuo kanervaruukut! Verenpisarakin näyttää näin kauempaa katsoen ihan runolliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanervaruukut maksoivat 1,50/kpl, joten olisi vissiin kannattanu ahnehtia muitakin värejä kuin nämä vihreät.

   Verenpisarat ja pelakuut ovat runollisia siihen asti kun tule suoja. Hih. Sitten suuri romahdus. Pläts.

   Poista
  2. Euro viiskymmentä? Sanotaanko näin, että se oli löytöjen löytö. Muistan sinun maininneen asiasta jossain postauksessa, mutta nyt näiden täydellisten väriyhdistelmien avulla asia oikein konkretisoitui täällä päässä. Ihan super-upean näköisiä!

   Poista
  3. Ny kato kaivelee, kun niitä oli vaaleemman vihreenä ja suklaan(jonkun suasikkimakeinen) värisenä kans. Kui mä ne sinne kauppaan jätin!?!

   Poista
  4. Joku syy sulla on täytynyt olla... ehkä kyytiin/ varastoon ei olisi mahtunut enempää? Vai onkos tilarajoitukset meitä koskaan missään tähän liittyvässä estäneet, heh.

   No onneksi otit kuitenkin nuo, on komea kanervatrio!

   Poista
 4. Kanervaruukut on tosi hienot, olis tosiaan kantsinut hommata värisuora! Mun KAIKKI kukat on husbend raahannu kasvihuoneeseen, taitaa olla vainaita. Hmph, eipä tarvitse raahata mummulaan talvehtimaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kannattanu ostaa kaikeissa väreissä. Pitää vissin veljee pyytään ostamaan. Hän kun asuu siin liki.

   Vai silleen kävi sun kukille. Mut kuule, ens keväänä porhalletaan taas taimikaupoille, mut jookos, ettei tilata minitaimia enää...

   Poista
 5. Hienot kanervat ja tosi tyylikkäät ruukutkin heillä! Hieno on myös tuo käpykori, mukavasti ovat harmaantuneet sävy sävyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanervat ovat muhkeita ja nuo euro viiskytsenttiset ruukut ovat munkin mielestä kauniita. Luonnosta löytyy, kuten nu kävyt, mukavia koristeita ja viäl ihan ilmatteeks.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...