sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tunnustusnappi

Sain intopiiltä jokin aika sitten tunnustuksen kysymyksien kera. Tässä vastaukseni:

Lempinumero: Joku imaginaarinen luku (opiskeltu liikaa matematiikkaa). 

Alkoholiton suosikkijuoma: Vesi, suoraan hanasta, eikä liian kylmää.

Lempieläin: Tietysti mäyräkoirakaksikko Tuuliset Pojat. Tykkään kyllä myös kissoista ja pupujusseista (en puutarhassa).

Facebook vai Twitter: Panin juuri Facebookin hyllylle ja Twitteriä en ole koskaan käyttänyt.

Intohimoni: Mieheni.

Suosikkiviikonpäivä: Kyllä se on perjantai. Viikko takana, viikon loppu edessä. Siivousta, saunomista ja rentoutumista. Paitsi, että kaikki kotityöt ja koulutehtävät on tehtävä jossain välissä. 

Suosikkikukka: Sisällä limoviikuna, kun se kasvaa komeaksi helposti (minun juttuni alkavat aina sanalla helppo/nopea) ja ulkona pelakuu. Aivan mahtava kukkija, joka ei paljon vaadi, ei säikähdä kuivuutta eikä paahdetta ja jaksaa kukki ja kukkia ja… 

Tein uuden tunnustusnapin. Tämän jaan kaikille teille, jotka ahkerasti kirjoittelette ihania blogejanne ja kommentoitte postauksiani. Ole hyvä!14 kommenttia:

 1. Tarvitsi tarkistaa oikein mikä toi imaginaariluku on. Mutta ei enää mahtunut päähän, miten jonkun luvun neliö voi olla pienempi kuin 0. Eikös se ole silloin miinusmerkkinen? Muut vastaukset olivat kyllä hianoja ja miehes tykkää, jos kerta hän on intohimosi kohde. Tviittauksesta en ymmärrä yhtään mitään... Terveisii M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kato tossa vaiheessa mäkin putosin matikanopetuksen kelkasta. Mä ymmärän vaan asioita, jotka mä nään ja koen. :)

   Poista
 2. Ihana nappi!! Suorastaan herkullinen.

  VastaaPoista
 3. Voi jessu miten sulonen nappi, melkein tekis mieli rohjeta nappaan se mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein? Ny mää loukkaannun (leikisti), kun toi nappi on tarkotettu just sulle ja muille mun bestisbloggaajagamuille. Ole hyvä!

   Poista
 4. Hui! Matematiikkaa. Kamalan pelottavaa :) Hieno nappi, ehkä nappaan sen joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matematiikasta sain ykkösen ja nyt pänttään geometriaa pää soikeena. Kun saisin siitäkin sen ykkösen, ettei tarvitse tenttiä uudelleen ja kiva tietysti olis, että opiskin jotakin. Hih.

   Ole hyvä!

   Poista
 5. Ihana tuo vastaus intohimokysymykseen, kyllä tuolla otteella liitto kestää ikuisuuteen asti :) Perjantai ja pelakuu olisivat olleet munkin vastaukset, ihan samoilla linjoilla ollaan.

  Ja tunnustusnappi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä hauska, mukava ja komea mies. Kyllä meillä välillä räsähdelläänkin, mut enimmäkseen ollaan somiksessa.

   Kiitos ja ole hyvä!

   Poista
 6. Ihanan napin olet tehnyt! Uskaltaisikohan sen tosiaan napata mukaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin kovin miälissäni, jos uskaltaisit. :)

   Sulla on Nätti Blogi.

   Poista
 7. Siinä oli taas sitä osaamista. Ja tunnustuksiakin. Limoviikuna, siinäpäs oli ekaa kertaa nainen, joka sanoi pitävänsä limoviikunasta. Pitänee katsoa sitä kukkaa nyt eri silmin, tutkivin. Mulla se lempikukka taitaa olla aina se kaktus, ei kukkivana. Jouduinkohan kotona nuoruudessani liikaa kastelemaan kukkivia äitini kukkia, koska vältän nykyään kukkivia kasveja. Toki yksi syy voi olla sekin, ettei ne mulla kuki kuin kaksi kertaa, ja nekin kerrat osuu samalle kerralle; eka ja vimppa. Vai olet jo joutunut tilaamaan lisääkin kirjoja. Se on hyvä se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Limoviikuna ei KUKI, kih hih, ja on HELPPO. Ei haittaa vaikka unohtas antaa vettä, aina vaan jaksaa kasvaa ja röyhistellä. Juurtuukin peijakas ihan melkein ajatuksen voimalla. Vesilasiin oksa ja kohta on juuret aluillaan.

   Piti tosiaan tilata lisää. Aika monta on tilannu Pohjanmaalta... :)

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...