lauantai 20. lokakuuta 2012

Kirja-arviointeja ja kirjastokuulumisia


Huiman hyvin kirjani on otettu vastaan. Johtuu tietysti siitä, että lukijat suhtautuvat jo valmiiksi positiivisesti teksteihini, hih. Ruusuja on isompi puska kuin risuja, ja risutkin ovat tulleet aiheesta.

Tiedättekö, että oikeasti en ollut osannut valmistautua henkisesti tämän kirjasen julkaisemiseen. Vähän pelottaakin. Nyt kirja kuitenkin on maailmalla ja elää omaa elämäänsä. Levikki ei ole suuren suuri, mutta 30 kirjaa, joita luulin kauppaavani vuoden, on jo lukijoiden käsissä. Tilasin 20 kirjaa lisää, joten jos et saa kirjaa parissa päivässä (II postina) tilauksesi jälkeen, niin älä hätäänny, tulossa on.

Tässä linkkejä arviointeihin ja muita kommentteja:

Vilukissi
Elämästäni Ossin kanssa, Marja-Leena
Kissanpäiviä sijaiskodissa, Minna ja Myrsky-kissa
Muistikirja, Mamma N
Pidipomidi tykkäsi kirjastani
HooPee:n arviot blogissa Kirjan luin...
Kaikki elämäni koirat -bogin kirjoittaja annamari tykkäsi kirjasta kovasti

Vekki:
Luin kirjasi yhdeltä istumalta. Tosi mukaansatempaava. Turhat krumeluurit ja kuviokoukerot poissa, hyvä niin. Varmasti monen mieleen, koska helppolukuinen ja viihdyttävä kirja. Onnea, tämä on hieno alku tulevalle kirjailijan urallesi! Seuraava lukija on Lasse, 85v.

Sussi:
Onnittelut vielä kerran. Kirja sopii minustakin kaikenikäisille, siinä on yhdistetty perinteinen salapoliisikertomus lämpimään huumoriin.

Pidin myös koira- ja puutarhakohdista:)

Mamma N:
Ihana kirja! Se tuli luettua yhdeltä istumalta ja tämä lukija tahtoo lisää :) Teksti oli soljuvaa ja toi hymyn huulille :)

Anneli (oman kylän martta)
Kiitos nopeasta kirjatoimituksesta. Nopsaan kävi lukeminenkin, ei malttanut säästää... Mieltä virkistävää, sopivasti jännitystä ja oikeudenmukaisia loppuja, ei mitään lässytyksiä, juuri Sinun näköistäsi tekstiä. Kiitos ja onnea, lisää novelleja tai muuta ...

Patinaputiikin Jaana
Kiitos Kaisa nautinnollisesta lukukokemuksesta! Sinä OLET valmis kirjailija!
Sujuvaa, paikoin hykerryttävän humoristista tekstiä. Pidin tosi paljon! Kirja loppui vaan turhan nopeasti. Joten jään odottamaan lisää.... Seuraava lukija on tyttäreni.

-maiju-
Tykkäsin kirjasta! Kivoja lyhyitä juttuja. Hienoa työtä! Lisää näitä :)

Kirjaa voit myös lainata Riihimäen, Forssan ja Tammelan kirjastoista. Olen oikein iloinen, että he halusivat kirjani valikoimiinsa. Hämmennystä on aiheuttanut se, että onko kirja tarkoitettu nuorille vai aikuisille. Kirjoitin kirjan aikuisille, mutta mikä estää myös nuoria sitä lukemasta. Kirjassa ei ole seksiä eikä väkivaltaa, joten mielestäni kirja sopii kaikille. Kirjasinkoko on suurta ja helppolukuista. Ajattelin, että kirja sopii myös iäkkäämmille henkilöille, enhän ole ihan nuori enää itsekään.

Tässä kirjaesittelyni Bod:in sivuilla.

(Otin tämän kuvan Forssan kirjastosta. Napsauta kuvaa, niin näät tarkemmin tekstit. Sisään ja Odota-sanat ovat alkuperäiset.)12 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä kerran. Kirja sopii minustakin kaikenikäisille, siinä on yhdistetty perinteinen salapoliisikertomus lämpimäään huumoriin.

  Pidin myös koira- ja puutarhakohdista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirailu ja puutarhailuja, ne yhdistävät meitä monia. Kiitos, Sussi!

   Poista
 2. Ihana kirja! Se tuli luettua yhdeltä istumalta ja tämä lukija tahtoo lisää :) Teksti oli soljuvaa ja toi hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos soljuvasta kannustuksestasi! Tulin oikein hyvälle tuulelle. Mikä muuten on kirjanikin tarkoitus.

   Poista
 3. Sä olet kyllä rohkea, kuin mikä ja varmaan vatsanpohjassa hyrisee mukavasti vielä pitkään. Mä rakastan tuota kirjan kansikuvaa :D Voiko enää olla enempää koira kera ilmeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna, mä olen joskus myös uhkarohkea, hih. Mutta mä halusin tällä kirjasellani kannustaa muitakin pöytälaatikkokirjoittajia julkaisemaan käsikirjoituksiaan. Kansikuva onnistui todella hyvin, kiitos moni-ilmeiselle koiralleni.

   Poista
 4. En ole vielä lukenut, mutta kuulostaa ja näyttää houkuttelevalta. Kansikuva on kerrassaan loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansikuva pitääkin kuulema olla houkutteleva, sillä kun myydään. :)

   Poista
 5. Mitenkä on tuo kirjan hinta, jos tilaan sen tänne Saksaan? Onko postikulut kalliimpia vai tuleeko samanhintaisena? Maksun pystyn hoitamaan pankin kautta ihan normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanhintaisena saat kirjan. Postimaksu on vain euron lisää kotimaahan verrattuna. Ilman muuta postitan, joten panehan tilausta vaan tulemaan. Terkkuja Vilille!

   Poista
 6. Patinaputiikin Jaana27. lokakuuta 2012 klo 22.20

  Kiitos Kaisa nautinnollisesta lukukokemuksesta! Sinä OLET valmis kirjailija!
  Sujuvaa, paikoin hykerryttävän humoristista tekstiä. Pidin tosi paljon! Kirja loppui vaan turhan nopeasti. Joten jään odottamaan lisää.... Seuraava lukija on tyttäreni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jaana, kannustavasta palautteestasi. Uusia ideoita pyörii mielessä, kunhan näistä opinnoista pääsen... Voi sun kanssas, vai vielä valmis kirjailija, oot kyllä ihanan positiivinen.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...