tiistai 30. lokakuuta 2012

Kepposia liikenteessä

Sain tänään uuden kirjalähetyksen, joten matkaan lähti tusina Kepposia. Lukuiloa!

 

 

Kukka-aika jatkuu sisällä.


12 kommenttia:

 1. Sulla on ihanuuksia sisälläkin. Mun viherkasvit on niin surullisen näköisiä kesän jäljiltä, yhden on gebsu pureskellut lehdet, toisen lehdet se on palloillut tassukoilla ja muut mä oon kuivattanu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun viherkasvit röyhistyvät usein viidakoksi. Kasvini ovat helppohoitoisia ja kestäviä, kuinkas muuten. Sun karvatassukasvinhoitaja on ollut liian ahkera. ;)

   Poista
 2. Haa, Keppostelu lisääntyy...
  Kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, blogikaverit ovat ahkerasti hankkineet kirjaani. En ole kirjastani muualla mainostanutkaan, lisäksi muutama kaveri ja sukulainen on sen ostanut.

   Poista
 3. Nostan hattua sinulle kirjasi johdosta!
  Monet tykkäävät kirjoitella, monet haaveilevat painetusta tekstistä. Mutta harvat saattavat sitä loppuun asti. Arvaan ettei se synny käden käänteessä. Paljon sitä pitää miettiä ja muotoilla!

  Hieno juttu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kovasti puolestani kannustan (teen aiheesta postauksen) julkaisemaan omakustanteita. Se on hauskaa, eikä ole hirmuisen kallistakaan.

   Suunnittelen koirilleni kirjasta. Nyt osaan, toivottavasti, tehdä paremman taiton. Mutta eikös omakustanne saakin olla vähän kotikutoisen näköinen...

   Poista
 4. Tosi hienoja liljoja. Mikä tuo ihanan näköinen joku mehikasvi, tuo alarivin oikeanpuoleinen on? Minä olen kyllä ihan supertumpelo kasvien kanssa. Ratkaisin tämän sitten ostamalla silkistä tehdyn semmoisen onkohan sen suomalainen nimi perhoskämmekkä. Valkoiset kukat kuitenkin. Sellainen "markettiorkidea". Se on pysynyt hyvännäköisenä useamman vuoden ja on erehdyttävän oikean näköinen. Olen useammalle joutunut sanomaan, että se on silkkikukka:)Ahaa, kohta saamme siis lukea jotain mäyrisseikkailuja. Mukavaa. Terveisin M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amazoninlija on vaivaton kasvi ja kukkii tosi komeasti. Mehikasven nimeä en tiedä. Se on kesät ulkona ja talvet se rehottaa tuvassa. Silkkikukat no nättejä ja tosi aidon näköisiä. Mullakin on kylppärissä silkkinen perhoskämmekkä. Hih.

   Poista
 5. Toivottavasti kepposia vielä riittää. Täytyy tässä lähipäivinä laittaa vakuutuslasku koneelle, niin samalla sitten kirjatilaus. Pikkaisen paremmin alkaa jo selkä kestää tätä istumistakin, mutta ei tässä koneella vielä yhteen menoon voi pitkään olla.

  Nätisti kukkii lilja.:) Meillä kukki juuri viime jouluna saatu valkoinen amaryllis. Syksyllä ilmojen viiletessä toin kaikki kolme sipulia ulkoa maasta sisätiloihin, ja valkoinen alkoi heti pukkaamaan kukkavanaa. Viime jouluna se oli valkoinen vaaleanvihreillä raidoilla, nyt se kehitteli terälehtiinsä vielä punaisetkin raidat. Saas nähdä innostuuko punaiset amaryllikset missään vaiheessa enää uudelleen kukkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on vielä jäljellä 6 Kepposta. Pitänee vielä kerran tilata lisää.

   Mukava kuulla, että selkäsi on paranemassa. Oma amaryllikseni on kompostissa, kiva kun olet omasi pelastanut ja vielä saanut kukkaan. Jännää nuo värimuuttumiset.

   Poista
 6. Kaunis tuo lilja:)
  Kiitos, Keppostelu tuli tänään! Maltankohan säästää lukemisen jouluun, niinkun olin alunperin ajatellut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ole hyvä, ja mitä turhaa sitä säästelemään tai lue jouluna uudestaan.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...