lauantai 11. toukokuuta 2013

Vuokkoja Äideille!


10 kommenttia:

 1. Kaunis äitienpäivä toivotus, valkovuokot ovat mielestäni kauneimmat äitienpäiväkukat. tänäin keräämme kimpun valkovuokkoja tuolta pihakaivon takaa ja viemme äidin haudalle. äitini on ne sinne joskus itse istuttanut.
  Hyvää äitienpäivää Sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. Ihanat vuokot! Hyvää äitienpäivää sinne Myrskyn ja Tuiskun äipälle!

  VastaaPoista
 3. Tämä äiti ja kissamamma kiittää. Tahtoisin kovasti valkovuokkoja pihaani mutta vielä ei ole sopivaa paikkaa. Taimia on kyllä äidilläni tyrkyllä runsaasti. Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 4. Voih, vuokot ovat sitä aitoa vanhaa äitienpäivää! Luulen, että hyvin moni, ainakin keski-ikäisistä ja sitä vanhemmista, muistaa poimineensa valkovuokkoja äideillensä. Minäkin, kaupunkilaislapsi, muistan ne jännittävät valkovuokkojen poimimiset varhain äitienpäivän aamuna.
  Hyvää äitienpäivää kaikille, joko olemme itse äitejä tai oman äitimme lapsia! Juhlan aihetta siis on. :)

  VastaaPoista
 5. Ikinä en ole valkovuokkoja poiminut, enkä saanut. Valkovuokko on nimittäin entisen Oulun ja Lapin läänin alueella rauhoitettu. Nautimme siis valkovuokoista vaan luonnossa.

  Kaunis kuva ja olkoon sunnuntai kaunis päivä!

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis rehevä kasvusto. Minä kyllä vähän odotan, että tyttö kävisi pomimassa muutaman vuokon minulle. Itse leivoin kakun:) ja varmistin, että on jotain herkkua. Se kakku on kyllä sen verta iso, että parempi aloitta jo tänä iltana. Mukavaa äitienpäivää, M-L.

  VastaaPoista
 7. Muistan aina, kun olin kerran siellä eteläisessä Suomessa kevätaspektin aikaan ja näin metsät täynnä noita valkovuokkoja, en unohda sitä koskaan. Kuten Aikku sanoi, näin pohjoisessa se on rauhoitettu. Mutta minä en ole koskaan edes nähnyt niitä täällä luonnossa. Serkkuni, pohjoisen tyttöjä, vietti parikymmentä vuotta pääkaupunkiseudulla ja palasi tänne Pohjolaan. Ainoa asia, jota hän sanoi kaipaavansa Helsingin seudulta, ovat keväiset valkovuokot...

  VastaaPoista
 8. Valkovuokkoja on poimittu äidille monta kertaa... oma poika keräsi niitä joskus mutta miehiseen tapaa eipä niitä ole enää näkynyt :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on pihalla valkovuokkoja ja niitä ilmestyy joka vuosi lisää. Pitääpä muistaa ottaa niistä kuva.

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, valkovuokkoja!!! Hyvää äitienpäivää sullekin!

  VastaaPoista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...