keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kaunis on kaunista

Kyllä suomalainen toukopelto ja pilvet ovat kaunis yhdistelmä.

Helakkaa helatorstaita!
26 kommenttia:

 1. Wau, noita maisemia ja kuvia! Hyvää pyhää toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä peltoja kattellaan Tuulisten Poikien kanssa lenkuralla.

   Poista
 2. Hienoja kuvia. Harmi kun ei saa isommaksi.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia, keskimmäisessä on mahtava draaman tuntu. Ja oo, mitkä värit. Kaunista, oikein kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rrrrrakastan pilviä. Sattu aamulla olemaan monenlaista ilmanalaa, kun aurinko paistoi ja toisaalta pukkaantui sadepilviä. Kiitti, Geranium!

   Poista
 4. Minulla on samat suosikit, ja olen ihan superonnekas, kun työmatkani vie mutkaista tietä peltojen läpi. Saan seurata vuodenaikojen vaihtelua niiden äärellä aamua, iltaa. En yhtään kaipaa aamujonotuksia Helsingin suuntaan, talojen ja talojen ja isompien talojen välissä. Blyäk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi vuotta olemme asuneet täällä peltojen äärellä, kun pääsen kaupunkiin, on se vähän aikaa hienoa, mutta päivä riittää, sitten jo kaipaa kotiin.

   Kävin aikoinaan 20 vuotta Helsingissä töissä, huminaan tottuu, mutta se syö myös voimia. Sulla on mukavan olonen työmatka.

   Poista
 5. Hienot maisemat! Sininen taivas, upeat pilvet ja tasainen peltomaisema. Etelä-Satakunnasta maailmalle ponnistaneena sanoisin että hyvin kotoisan näköistä ♥.

  VastaaPoista
 6. Kaunista <3 Miten saitkin kuvattua nuo pilivet tuolla tavalla ja hankmottu pelto on kun taideteos, huohh! Nimim.multaa varpaitten välissä :D
  Kaunista helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina ihailen noita pellon kiehkuroita ja kännykän kameralla pystyy ottamaan erilaisia kuvakulmia. Tarvii vaan notkistaa polvia tai kurottaa käsiä taivaisiin.

   Multavarpaita ollaan kumapanenkin. :)

   Poista
 7. Hyvää Helatorstaita! Kaivoin kolme päivää sementtialtaan ympäriltä kukkapenkkiä kakkuina ylös. liki 20 vuoden rikkaruohot valtasivat pikkuhiljaa. Sementtialtaan pohjan pilkoin ja kädet ja nivelet ovat venyneet varmaan uusiin paikkoihin. Luulin että henki lähtee. Nyt odottelen 10 kuutiota multaa.
  Koskas tulet katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessus, ku ootkin raatanu. Pelkkä ajatus jo kauhistuttaa. Sä oot sisukas. Mut varmaan tulee kaunista kanssa.

   Mulla on korte, juolavehnä, nokkonen ja vuohenputki vallannut kukkapenkkejä. Olisi pitänyt kaivaa metrin verran vanhaa maata pois ennen kuin perustin penkkejä. Mut kuka semmosia määriä jaksaa käsipelillä kaivaa. Voi kettu!

   Mä haluun ja lupaan tulla kattomaan sun pihaas ensi tilassa. Huomenna tulee terassin ikkunoiden laittajat. Jahkas metsuri ilmoittaa milloin tulee kaatamaan kuuset pihalta, niin tiedän aikatalulujani. Opinnot alkaa 20.5., mutta niitä pystyy säätämään. Nähdään!

   Poista
 8. Upeat maisemat. Peltoja on kyllä täälläkin, mutta aamu- ja iltaruuhkassa niitä ei huomaa katsella. Eikä auton ikkunasta oikein ehdikkään. Toisinaan, kun käymme louholla, on matkan varrella peltoja, ne ei vaan vielä ole yhtä kauniita kuin sun maisemissas. Mutta joskus saattaa matkalla 'törmätä' vaikka peuraan tai kahteen, niinkuin tässä taannoin. Ihan lähelle kerittiin, ennenkuin puikahtivat metsähallituksen puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paree on kattella tietä ajaessa ja pelotella peurat alta pois. :)

   Täällä kasvaa paikoin vielä kukkasia pientereilla. Päivänkakkaroita ja kissankelloja. Harmittaa kun lupiinit peittävät alleen kaiken.

   Poista
 9. Vau - kylläpä on upea maisema ja todella hienot kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelto ei ole suuren suuri, mutta siinä näkyy vuoden kierto sievästi. Kiitti kuvakehuista, Mamma N!

   Poista
 10. Sinisen ja okrankeltaisen yhdistelmä toimii aina.

  VastaaPoista
 11. samaa mieltä kanssasi, keskimmäinen kuva on mahtava. lupiineista en joka paikassa itsekkään pidä, ovat todella saaneet vallata jo liikaakin teidenvarsia muilta kukilta. itse laitan tuosta oman tonttimme kohdalta kaikki lupiinit aina väripataan, jotta eivät valtaa koko tienvartta. haluan nauttia myös päivänkakkarista, kissankelloista, kärsämöistä, ailikista, pietaryrtistä ja monista muista iki ihanista piennarkukista pitkin kesää:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupiinit ovat nättejä, mutta eivät mielestäni kuulu tienpientareelle, eivät ainakaaan silloin kun tukahduttavat luonnonkasvit.

   Hih, meiltä saat villiintyneitä lupiineita lisää.

   Poista
 12. Taivas kaunis kun siinä on sinistä ja valkoista. Olet mahtavat pilvikuvat napannut. Tuosta avaruudesta tykkään kanssa, sielu lepää kun silmät katselevat taivaanrantaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli huikea aamu, kun selän takan paistaa räkötti aurinko, vasemmalla oli poutapilviä ja oikealta pukkasi tummaa myrskypilveä. Oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. :)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitti, Seija! Kuvaaminen on todella palkitsevaa ja nyt saa helposti kuvia kännykkäkameralla.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...