keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Valoa ja tunnelmia

Tänään viimeiset rutistukset koulussa ja tenttikausi alkaa. Ensin kuitenkin juhlistetaan itsenäisyyspäivää eli syödään hernerokkaa ja vanikkaa ja katsotaan linnan (puku)juhlat.

Sain viimeinkin uuden puhelimeni, Lumia 920. Meinasin heittää koko palikan hankeen. Meni monta tuntia, ennen kuin ymmärsin sen sielun elämän tai ainakin sain sen toimimaan. Jösses, tämäkö helppotoiminen puhelin? En meinannut osata edes soittaa sillä. Hih hih.

Onneksi koulussa nuorilla herroilla on tekniikka hallussa ja voivat opettaa mummoa käyttämään luuriaan. Sain puhelimen joululahjaksi mieheltäni. Halusin puhelimen sen kameratoimintojen vuoksi. Täytyy tänään napsia ekat kuvat koulumatkalla. Siis jos osaan..

Tunnelmoidaan...


16 kommenttia:

 1. Onnea uudesta puhelimesta ja onnea myös tentteihin! Linnan juhlat pitää ehdottomasti katsoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Juhlat on must-juttu ja perinne parhaasta päästä.

   Poista
 2. Ihanan näköstä tunnelmointia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan ookin. Sain tuon lampun, kun täytin 4kymmentä eli melko kauan sitten. :)

   Lehmä tuo mieleeni mummonlan, lehmisavut ja ne kesät, jolloin EI KOSKAAN satanut vettä. Hih.

   Poista
 3. Minulla on työn puolesta saatu Lumia ja täytyy myöntää että hetki meni ennenkuin hiffasin käyttöliittymän. Vieläkin välillä ihmettelen "mistä toi tuli.." Pitäisköhän lukea käyttöohjetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettimisessä on mulla(kin) kaikki toiminnot, kun ei ole koskaan tämmöstä hienotarta ollut. Manuaali selaan ja välillä googletan netistä tietoja. Eiköhän se tästä...

   Poista
 4. Vähän turhan monimutkaisia kännyköistäkin nykyään tehdään, ja kaikki mahdolliset toiminnot koitetaan pieneen kapulaan tunkea. Itse en enää nykyisen älypuhelimeni jälkeen halua muuta kuin ihan vain perustoiminnoilla varustetun, kun olen todennut, että suurin osa toiminnoista on ollut ihan turhia. Uusi puhelin kyllä jo kelpaisi, kun vanhasta on tullut älyttömän hidas ja välillä vähän sohlo, mutta kelvatkoon nyt vielä toistaiseksi, kun tässä on ehkä tulossa vähän isompia hankintoja lähiaikoina. Niistä sitten myöhemmin lisää, jos toteutuu...;)

  Nyt alkaa olla jo tunnelmaa, kun luntakin saatiin, ja kaikkialla on jouluvaloja. Ihanaa, kun syksyn harmaat antoi periksi.:)

  Nyt pilkkihaalarit päälle ja ulos tyhjentelemään jäälyhtyjä ämpäreistään. 20 lyhtyä on jo tehtynä, nyt tulee 10 lisää. Ehkä parikymmentä teen vielä.;) Toivottavasti pakkanen ei pyllähdä ennen joulua ja sulata lyhtyjäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, etten kaikkia toimintoja tule minäkään tarviimaan, mutta odotan tuolta kameralta paljon. Otin tänään ekat testikuvat. Isokin tää puhelin on, kun aina on ollut pieni simpukkapuhelin, joka solahti mukavasti taskuun. Kaikkeen tottuu, täytyy vaan opetella.

   Mähän jään odotteleen sun hankintoja ja toteutuksias. Mitähän ne mahtaa ollakaan...

   Ootpa tehnyt ison määrän jäälyhtyjä. On varmasti kaunista, kun kaikissa on kynttilät loistamassa. Sä oot reipas tyttö!

   Poista
 5. Tämä tekniikka on välillä kyllä niin moninutkaista, kun vaan riittäisi kärsivällisyys niin oppisi mitä vain!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle luurille! Mulla on kanssa puhelimen osto edessä, mutta miten se valinta tuntuu nyt NIIN vaikealta? Ja nuo uudet älypuhelimet ovat tosiaan jotenkin pelottavan vaikea selkoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älypuhelin. Kukahan tonkin nimen on keksinyt. Tarkottaakohan se, että kättäjien on oltava älykkäitä vai ihan jotain muuta. ;)

   Alotus on kangerrellut, mutta periks en anna. Jos pikkulapset tän oppii, niin kyl tääkin mummo. :D

   Poista
 7. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle!

  VastaaPoista
 8. Onnea tenttiin ja onnittelut uudesta kapulasta (ei krapulasta)! Eiköhän sen salat siitä sulle pikkuhiljaa aukea, varsinkin kun on niitä nuoriaherroja auttamassa ;) Kaunis lamppu, tunnelmallinen kuva, ja lehmä - katoava kansanperinne?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sain jo kuviakin napsittua luurillani. Kyllä ne salat aukenevat ajan kanssa, on vaan iso määrä (joutavia?) toimintoja.

   Lamppu on kaunis ja rakas.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...