lauantai 1. joulukuuta 2012

Hyvää mieltä ja elämää

Itselläni on lauluääntä yhtä paljon kuin vanhalla variksella. Mutta siitä huolimatta, tai juuri siksi, rakastuin ohjelmaan Vain elämää. Piti oikein ostaa CD. Nyt soittaa paukuttelen sitä ja olen aivan liekeissä. Eniten tykkään Katri Helenan Jos mä oisin sä. Iiiihaaaanaaaa!

Hyvää mieltä sain myös siitä, että pahin tehtäväsuma on tehty. Nyt pystyn taas hengittämään, kirjoittamaan omia juttuja ja vierailemaan tutuissa blogeissa. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.


Sokerina pohjalla on kannustustunnustukset, joita sain Seijalta Pajasta ja Puutarhasta -blogista ja Pirkolta Elämää ja elämyksiä -blogista. 
Kiitos leidit!

Toivotan kaikille ihanaista joulukuun ekaa päivää!14 kommenttia:

 1. Kiitos samoin Nettimartta, iloista joulukuun alkua! Kiva, että opiskelusi ovat edenneet ja olet saanut hengitystilaa.

  Elämä on tosiaankin ihanaa oikealla asennoitumisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinas kyllä välillä sekä henki että usko loppua, kun tehtäviä tuli enemmän kuin niitä ehti suorittamaan. Hirmee terssi. Hih. Piti vaan astua se eka askel ja tehä se eka tehtävä ja sitä rataa. Enää kolme ISOA tehtävää, mutta niitä ehdin tekeen itsenäisyyspäivänäkin. Pitäisköhä huomenna löhköilypäivän...

   Huilaillaan!

   Poista
 2. Hienoa, että koulujuttusi vähän helpottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ehtii tehdä välillä läksyjä, kih hih.

   Poista
 3. Onnea tunnustuksesta! Ihana tinttikuva. Hyvää Adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Satu! Tintti oli lentänyt ikkunaan ja mies kävi sen virottelemassa. Oli pitänyt kämmenellään ja kohta tintti oli pyrähtänyt lentoon.

   Kaunista Adventtia!

   Poista
 4. Onnea tunnustuksesta! Ja hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 5. Onnea tunnustuksesta! Mukavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että tehtäväsuma on selvitetty!:) Kiva oli seurata Vain elämää -ohjelmaa, vaikkei musiikki ollut sitä mitä itse kuuntelen. Siitä huolimatta oli mukava seurata miten kukakin selviytyy toisten kappaleista, ja samalla oppi artisteista näkemään uusia puolia muutenkin. Oli ihan sellainen hyvän mielen ohjelma.:)

  Onneksi tintin ei käynyt kuinkaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on paljon helponpi hengittää, kun kaikki tehtävät eivät kaadu päälle.

   Oikessa olet, Vain elämää oli oikea hyvän mielen ohjelma.

   Tintti pyrähti lentoon.

   Poista
 7. Minäkin olen ihan koukussa Vain elämää-ohjelmaan. Parasta, mitä televisiosta on tullut. Suosittu ehkä positiivisuutensa vuoksi? Toivottavasti saadaan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ohjelma oli hyvää viihdettä, iloinen ja vähän siellä surullisiakin asioita välähteli. Huippuohjelma! Toivotaan jatkoa.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...