maanantai 10. joulukuuta 2012

30 Kepposta odottaa lukijoita

Uusin kirjalähetys, Yksityisetsivä Jenny Cotton ja Kepponen, saapui eli 30 kirjaa odottaa lukijoitaan. Kepponen pukinkonttiin!

Dekkarinovellini sopivat niin aikuisille kuin nuorille. Novellit ovat sopivasti jännittäviä, eivätkä sisällä mitään sopimatonta. Teksikokokin on suurta eli on helposti luettavaa.

"Tökin ruuvimeisselillä lokasuojan alapintaa peittävää mustaa massaa. Sitten rapsutin massaa ruuvimeisselillä. Ruuvimeisselit ovat sitten käypäisiä työkaluja kaikkeen. Niillä voi alkuperäisen tarkoituksensa lisäksi kaapia, kammeta ja avata purkkeja.

Raapiminen tuotti tulosta, sillä massan alta paljastui välkkyviä alueita. Ojensin käteni ja haparoin lattialle jättämääni taskulamppua. Käteni osui jalkaan. Ei Kepposen vaan ihmisen jalkaan. Minut kiskaistiin äkkinäisellä riuhtaisulla auton alta ja saman tien kun olin puoliksi pystyssä, sain tällin päähäni ja kaikki pimeni."

Voit tilata kirjan suoraan minulta maksamalla tilille:
FI38 5396 0220 1721 76
14, 90 euroa (sis. postikulut)
Kirjoita viestikenttään postitustietosi
Etunimi Sukunimi
Katuosoite
00000 Postitoimipaikka

Postitan kirjan sinulle heti maksun saatuani, omistuskirjoituksella.

Mukavia, viihdyttäviä ja iloisia lukuhetkiä!

 

Tiistaina algebran (voisin yhtä hyvin kirjoittaa hebrean) tentti, keskiviikkona tuotantojärjestelmät ja torstaina tietoliikennesovellukset. Ja ensi viikolla lisää tenttejä. Tuohon kun pläjäytämme nipun raportteja päälle, niin jouluhan se sieltä tulla jollottaa, ennen kuin kaikki on tehty. 

Leppoisaa menoa teillekin!


24 kommenttia:

 1. hui...kuulostaa vaikeelta tuo tentti..tsemppiä siihen siis kovasti!!!

  VastaaPoista
 2. Oi eiiii.. onnea heprean tenttiin ;-D Muistelen kouluajoilta, että algebra oli ihan järkyttävän hirveää. Luin siis pitkän matikan, mutta noista jutuista en ymmärtänyt mitään, onneksi geometriasta onneksi sitäkin enemmän, niin pääsin niukin naukin kirjoituksista aineesta läpi sen voimin :-/ Good luck, break a leg ja kaikki muutkin onnentoivotukset päälle!
  *painuu puistattelemaan, tuli mieleen avaruusvektorit, irrationaalinumerot ja paraabelit, yyyhhhhhhh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä onneton oon lukenut lyhyen matikan (40 vuotta sitten), enkä kirjoittanut, en tosiaankaan. Joo, jä tämmösellä harakanpesäpäällä mä nyt yritän opiskella insinööriksi. Saa nauraa. :D

   Tänks!

   Poista
 3. Onneksi se joulukin sieltä jolkottaa, saat toivon mukaan ees hetken hengähtää. Mä oon niin happy, kun omat opintoni ovat niin helpolla eteneviä (tai sitten se on vain kuvitteluani ja perästä kuuluu) ettei juuri tarvitse päntätä. Mutta sä ootkin superia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun opinnot etenevät helposti sen takia, kun sä oot välkky. Mä ajelen koko ajan puolilla valoilla. :)

   Hyvin nää opinnot ovat edenneet, sitkeydellä. Kuhan löytäisin sopivan työharkkapaikan varastoalalta. Pötköttele sä ja hoida selkäsi kuntoon.

   Poista
 4. Oi kamaluus mitä tenttejä tulossa. Ihan hepreaa minulle. Onnea ja lukuintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Lukuintoa löytyy, kun vielä jostain löytyisi se järkikin. Taitaa olla jäässä näin talvella... :)

   Poista
 5. Ahkeruus on ilomme ja työnteko intohimomme, vai miten se meni. On sinulla aikamoiset tentit. Hirvittää ihan.
  Tuo taulu kuvassa kiinnostaa, olenkohan sukua maalaajalle vai aivan hakoteillä?

  Kurkkaa joskus: http://puotipoikettava.blogspot.fi/
  (uusin sivut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tenttejä, tenttejä, entten tentten...

   Tuo taulu taitaa olla ihan ekoja Helenan maalaamia. Mökö sen oli ostanut aikoinaan Helenalta ja mä sain sen, kun täytin 5kymmentä.

   Kiva puoti pullollaan taidokkaita käsitöitä.

   Poista
 6. Minä se vasta ihmeessä olinkin tuon matikan kanssa... Siis jostain just luin, että on vaikea oppia matikkaa, jos ei ymmärrä mitä siinä niinku oikeesti lasketaan ja mihin laskua tarvitaan. No, itsellä meni kolme vuotta lukiossa niin, ettei mulla ollut aavistustakaan, miksi ja mitä olin tekemässä, mutta seiskan tasoisia numeroita tuli muistin ansiosta. Selvisin kokeista sen avulla. Vasta kun menin kaupallista tutkintoa suorittamaan, ymmärsin, mitä lsken ja minkä takia, kun kyseessä oli ihan maalaisjärkinen homma. Eli heprean opiskeluun intoa, vai algebranko se nyt oli! Kyllä se siitä, maailmanhistoria ei tunne ketään, joka olisi algebran takia joutunut isoon ahdinkoon! Jaksat vielä jouluun asti, niin tulee ansaittu hengähdystauko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin kuule mulla, Henkkumaaria, että ymmärrän sitten, kun laskun voi jotenkin konkretisoida. On näitä kyllä mukavan haasteellista laskea. :)

   Poista
 7. Onpa paljon tenttejä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Tulin käväisemään vastavierailulle;) Sinulla on täällä vaikka mitä. Kivoja kuvia. Ja kyllä ne tentit siitä menevät - onnea silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei mene nyt, niin sitten uusinnalla. Elämä on yhtä tenttiä vaan, sylillisen tahtoisin kerrallaan. :)

   Näkyillään!

   Poista
 9. Ei muuta kuin tsemppiä!:) On siinä sinulla puurtamista, kun tuohon päälle vielä kaikki jouluvalmistelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tavotteena YKKÖNEN, eli kuhan vaan läpi pääsis. Oppinu oon sen verran kun tarvis tai kallo ottaa vastaan. Tattista!

   Poista
 10. Hei vaan, blogissani on sinulle tunnustus http://puutarhaterapiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitti, Pirjo! Nappaan jutun, kun selviän tästä tenttisumasta ensin.

   Poista
 11. Koetahan selvitä hepreasta. Tuotantojärjestelmät ja tietoliikennesovellukset kuulostavat oikeasti mielenkiintoiselta. Algebrasta läpi sisulla!! Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens viikolla totuus paljastuu hepreasta, että saanko armoykköseni. :) Pahlata näyttää...

   Kyllä tää opiskelu voittaa moninverroin työttömänä nököttämisen kotona. Tykkään opiskella, etsin myös töitä koko ajan. Terkkuja Ossille!

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...