maanantai 29. huhtikuuta 2013

Malja keväälle ja iloista Vappua!

Sunnuntaina oli mahtava keli. Ulkona tarkeni olla 4 tuntia. Villatakkisillaan. Klips klips lauloivat puutarhasakset, kun leikkasin alas KAIKKI kukkivat pikkupensaat (nimet taas hukassa).

Mies keitti minulle capuccinoa ja itselleen espressoa ja hörpimme niitä nautinnollisesti, penkillä istuen puutarhassa. Kyllä tämä on elämää parhaimmillaan.

Malja Keväälle ja oikein iloista Vappua!Lisäksi sain Muistikirja-blogin Mamma N:ltä ihanan tunnustuksen. Kiitos, Mamma N!
Tunne on molemmin puolinen.


24 kommenttia:

 1. Skål!:) Aika koleaa vielä vaan on, mutta vappuna saa vielä ollakin.;) Pihatöissä kuitenkin tarkenee ihan mukavasti. Liian kuuma ei niissä hyvä olekaan. Eilen saatiin onneksi kuusien leikkaukset loppuun. Pääsevät pikkulinnut tekemään niihin rauhassa pesiään.:) Ja Viktoria-luumu jouduttiin poistamaan. Se oli kuollut.:( Pitää mennä luumupuuostoksille. Joutuu vain taas odottelemaan, että saa herkullisia, isoja luumuja. Ajattelin kuitenkin vielä runkoa hyödyntää, ja laitan sen köynnöstueksi isoon saviruukkuun.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai oli sun luumupuu sanonu sopimuksen irti. Näin on kyl käynyt meilläkin, neljästä jäljellä 2. Pitää? Pääsee! Hih hih.

   Meillä tulee metsuri toukokuussa kaatamaan 100 vuotiaat kuuset. Hirvittää jo etukäteen. Talomme on kalliolla ja saa pitää kipoista ja kupeista kiinni, kun valtava kuusi tömähtää maahan, talokin hyppää metrin ilmaan. Ne ovatkin viimeiset puut vaivaistalon ajalta. Lahoja ja sai pelätä, että millon kaatuu naapurin päälle.

   Könnöstukiajatus on hyvä. Meiltä saat lisää köynnöstukia, kun kaadamme myös vanhat lahot omenapuut. :)

   Poista
 2. Voi, miten ihana päivä teillä on ollut :D Mekin(3 lasta, 3 aikuista) käytiin lauantaina mökillä grillaamassa ihan perinteisesti makkaraa :D

  VastaaPoista
 3. kevät on maljan arvoinen:)

  Hyvää Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kippis ja kulaus. Kahvitilkka työn lomassa = autuutta.

   Näyttäisi tulevan lämmin päivä, joten kohta ulos. Fysiikan raportti voi odottaa. :)

   Poista
 4. Eilinen oli kyllä aivan mahtava päivä. Kävin vielä viimeisellä talviuinnilla ja koiran kanssa lenkillä nauttien hienosta ilmasta. Oikein mukavaa vappua! Sehän on nykyisin opiskelijoiden suuri juhla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrr, toi sun talviuintis saa mut väriseen joka kerta. Oot sä vaan aika Mimmi!

   Me juhlitaan pihalla, meinaan tehään töitä, jos vaan sää sallii ja juodaan kahvia välillä. Miäs saattaa ottaa kyytipojaksi konjakin.

   Poista
 5. Keväällä sitä tuntee heräävänsä syvästä talviunesta :)

  Onnea tunnustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, tää lämpö saa luut notkeemmiksi ja mielen virkuksi. :)

   Poista
 6. Ai pistit sinä rohkeasti pensaat tasaseksi. Meillä muuten sellainen iso kuusi kaadettiin siten, että se metsuri kiipesi sinne kuuseen, puotteli mennessään oksat ja sitten pätkäsi ainaskin 5-6-7 metrii latvaa ja sitten vasta kaatoi lopun rungon. No se oli sellainen ongelmatapaus, että kaatuessaan olis kaatunut talon päälle. Mukawata wappua tätäkin kautta, M-L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tein. Röplöttivät ikävännäköisiä käytävälle ja olivat jo vähän takkusia.

   Juu, noin joutuu tekemään ongelmapaikkojen kuusille. Meil on onneks tilaa kaataa kuuset "suorinvartaloin". Hirvittää silti.

   Oekeen mukawoo wappua!

   Poista
 7. Ihanainen kuva ! Lämmintä vappua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Pivi! Oli kyllä kevään suloisin päivä. Nyt onkin ollut hiRRRmuinen myrsky ja kylmää. Piti kaivaa pipo takaisin talviteloilta.

   Poista
 8. Onnea tunnustuksesta <3 Tuli oikeaan osoitteeseen!
  Oikein mukavaa vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Just eilen juttelin yhden mun blogi-marttakamun kanssa, että ei se määrä vaan laatu. Tykkään teistä kaikista!

   Poista
 9. Oikein riemukasta ja aurinkoista vappua sinulle. :)

  VastaaPoista
 10. Onnea tunnustuksesta ja hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 11. Aurinkoisena kevätpäivänä elämän pieniä nautintoja pihalla puuhastelu ja kahvittelu siinä lomassa. Meillä on samat kahvimieltymykset: minulle capuccino tai macchiato ja miehelle long black.

  Ihanaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, maitua pittää ollaa kahvin joukossa. :)

   Mä palkitsen itsenäni kahvilla. Kun oon paiskinut tunnin töitä, niin olen kupposeni ansainnut. Halvat huvit.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...