sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kevät toi, kevät toi maalarin


  

Irrotin Kahvila Kepposen seinälevyt ja seinään jäi ikävännäköiset ruskeat rannut. Rumaa. Seinät levytetään, varmaankin joskus kesälomien aikaan, 6 mm Gyproc saneerauslevyllä. Sementtiseinä on röpöläinen, eikä tapettia voi kiinnittää epätasaiseen alustaan. Lisäksi sementistä irtosi ilkeitä pieniä murusia.

Muistin, että kellarissa on vaaleaa seinämaalia jäljellä. Purkissa oli maalia riittävästi, joten tartuin siveltimeen ja maalasin seinät siistiksi. Tatatataa! Raikas nurkkaus.

Kävin ostamassa tapetit valmiiksi eli Kahvila Karkki/Kuppi ja Kepposeen (nimi on vielä hakusessa) tulee mieheni valitsemat keltaiset tapetit. Istuskelemme ihan oikeasti kahvilassamme ainakin muutamia kertoja päivässä.

20 kommenttia:

 1. Iiiihana kahvila, olkoon sitten nimeltään mikä vaan mutta tuo Kuppi ja Kepponen kuulostaa mainiolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä tulee kyl magia. Pääset sitten kesällä testaan, että onks erittäin hyvä vai täydellinen.

   Poista
 2. Kuppi ja Kepponen :D Mainiota ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kuhan saadaan tapetti ja hyllyt seinälle ja nättejä tavaroita niille, niin á-vot. Toi Kuppi & Kepponen nimi tuntuu kyl hauskalta...

   Poista
 3. Kyllä siitä kahvilasta tulee teille vakipaikka, kunhan ensin alkuun totuttelette uuteen tapaan nauttia kupposet. Vanhana pappana ja mammana parkkeeratte sitten rollaattorinne siihen kahvilan "oven" pieleen ja vapisevin käsin kohotatte kahvikupposen... Eikö ole ihan tulevaisuuden kuvaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *reps* Joo, mul on miähen kanssa rollaattoritreffit.

   Poista
 4. Kun on kerran kahvila kotona niin täytyyhän sitä nyt käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, toki ja ihan ku kahvikin maistuis paremmalle. ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Siistii, siistii ja varsinkin kun saan leipastua tapeetin seinälle.

   Määhän nappasen ton haastee, tattista, Maarit.

   Poista
 6. Tuosta tulee aivan ihana kahvila. Oma kahvila kuulostaa muuten ylelliseltä =)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää ihan valkoisenakin seinä. Ja varmaan kauniilta tapetinkin kanssa. Kumpi, kampi. Jos kerran ostit jo tapetin, niin onhan se käytettävä. Muuten voisi vaikka jättää valkoiseksikin seinän. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tapetti harvinaista herkkua, kun seinät ovat röpöpintaiset ja maalatut. Olen alkanut levyttään seiniä, että saan edes johonkin jotain kaunista. Seinä on tosiaan ihan käypänen noinkin.

   Poista
 8. Kyllähän tuossa ihminen mielellään istuskelee, puoliskonsa kanssa. Mitens, onko italialainen kaffekone jo ostoslistalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää itte juan peruskahvia peruskeittimellä, mutta miäs hifistelee. On semmonen kahvipapuja jauhava härpäke, millä voi tehä espressoo (miehen suosikki), mulle välillä capucciinoo ja saa sillä tavissumppiakin, joka on miälestäni liian väkevää. :D

   Poista
 9. Kyllä teille tulee sitten kaunis oma kahvila sinne. Jo ideana aivan ihana, mutta toteutuskin näyttää hurmaavalta. Jos seinässä on pala tulevaa tapettia, se sopii kyllä kahvilaanne kuin nenä päähän tai tapetti seinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, seinällä on mallipätkä tapetista. Onpahan sitten syksylläkin aurinkoinen nurkkaus. Miehelle on kehittynyt 15 yhteisen vuoden aikana hyvä muotosilmä, pähittää nykyisin mut mennen ja tullen.

   Poista
 10. Melkoisen ihanaa!! Ei sulta ainakaan energiaa puutu, hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, vilukissi! Kyl nyt alkaa olla energiavarannot alhaalla, kun päällä on 3 tenttiä viikossa + 2 projektia. Toukokuussa helpottaa pariksi viikkoa ja sitten alkaa kesäopinnot.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...