keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kuraa ja kevättä

 

Varma kevään merkki on koirankakkakirjoittelut lehdissä eli nyt on kevät. Ulkona on tosin niin järkyttävä viima, että pää on turtana vaikka on myssy silmillä. Sunnuntaina kävimme kävelemässä kaupungilla, joo kuulkaa se on tämmöisille muka-maalaisille suurta hupia päästä torille ja katselemaan näyteikkunoita, ja pääsimme ihailemaan keväisiä kinoksia. Huh huh. Oli lisäksi liukasta, että sai varoa joka askelta. Toista se on täällä maalla kun voi kulkea Kuomilla, joissa on liukuestepiikit. 

Pasuunapatukat röyhähtivät innokkaaseen kasvuun. Niiden mielessä taitaa olla jo kesä.

22 kommenttia:

 1. Oli tosiaan kylmä tuuli tänään.Ei paljoa huvittanut ulos mennä,edes hiihtämään,vaikka aurinko olisin ihanasti paistanut.

  Koirankakka tuntuu monia kiusaavan.Aika paljon sitä kyllä tuntuu jalkakäytävillä olevan.Onneksi se on kuitenkin sitä hajoavaa sorttia,toisin kuin muut roskat joita keväisin paljastuu.

  Kuomat jalkaan vaan kaupunkiinkin.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä auttanut aurinko tänään, kylmäsi luita myöden. Tuntu kylmemmältä kuin keskitalvella. Sitä niin toivoo ja odottaa lämmintä, että tulee vaatineeksi mahdottomia.

   Koirankakkakeskustelu avaa kevään, kih hih. Kuomat ja Kontiot, niitä en ole kyllä nähnyt kenenkään muun kun meidän, muka-maalaisten, jaloissa...

   Poista
 2. Just noin, niin on koirankakkajutut alkaneet täälläkin :) Ja aika vinhaa on ollut, kun joku uhkasi myrkyttää tienoonsa koirat, jos kakat ei häviä.
  Sie et oo nähnytkään miuta, miulla on ollut Mansen keskustassa kuomat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sen kevään pitäs sitten olla, meinaan koirankakka herkistyttää ihmisiä enemmeän kuin eka leskenlehti. :D

   Kuomat ovat ihan parhautta.

   Poista
 3. No hyvä että jonkun mielessä on kesä, pyh ja pöh.
  Hieno uus otsikkobanneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin, juu! Täytyy olla paljon vihreetä, jopa bannerissa. :)

   Poista
 4. Me ollaan oikeesti niin maalla, että täällä ei kukaan urputa koirankakoista. Enempi ne välillä häiritsevät (minua ) tuolla valkoisen hangen päällä. Täällä ei kukaan korjaa näiden metsäteiden varsilta koirankakkoja pois. Äkkiähän ne pienet kakat tuonne maahan maatuvat. Silloin kyllä vähän hävetti, kun Ossi oli pistellyt poskeen sen punaisen IKEAN fleece-peiton. Vielä seuraavana syksynä näkyi punaisia fleece-palasia reitin varrella. Sitten nekin onneksi katosivat, taisivat maatua.

  Joku pohjois "napapyörre" roikkuu nyt Suomen yllä Maikkarin sääennusteen mukaan, eikä keväästä siis ole tietoakaan. Autsch. No ehkä sitten tulee suoraan kesä:), M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän tänne maalle muuttaessa kerättiin koirankakat pussiin. Naapurit nauro. Lopetettiin.

   Kevät on peruutettu. Eivaiskaan kyl se sieltä tulee ajallaan, me taidetaan vaan olla liian malttamattomia ja toiveikkaita.

   Poista
 5. Koirankakat maantuvat, mutta täällä HKI-Vantaa-Espoo alueella on ongelmana roskaaminen (varsinkin nuorten synti). Voi sitä roskan määrää, mitä paljastuu lumen sulatessa...

  Kiitos kauniista kommentista kirjani suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kummallista, että niitä roskia ei jakseta kantaa pois, mutta jos ne on vaan one-way-roskia. ;)

   Ole hyvä!

   Poista
 6. Ihanaa kevätpäiväntasaus ohi - kesä tulee että kohisee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, enkulin käsityöt, musta kun tuntuu, että toistaiseksi kohisee vain ankara tuuli. :)

   Eivaiskaan, kyllä se kevät tulee, on tullut ihan joka vuosi.

   Poista
 7. Nelli makailee auringossa sisällä ja pyrkii sitten takapihalle ulos. Ja kääntyy takaisin kun huomaa kylmän viiman. Epistä!

  VastaaPoista
 8. Kuomat on parhaat! Sanoo tämä nivelrikkoinen menijä. Tuli mieleeni, että mitä tapahtui punaiselle pasuunallesi, minkä sait ystävältäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Kuomissa jalka lepää ja voin hyvin.

   Veripasuunani kuukahti loppu syksyllä. Sain sen tosiaan blogikaveriltani ja hän kertoi, että veripasuuna lähtee kasvuun ronkelisti. Kolmesta kapulasta yksi juurtui, kesällä siihen tuli jopa lehtiä ja ajattelin, että juurtuminen onnistui, mutta ei. Kyllä se nuupahti kuitenkin. Kaikki pasuunani ovat keltaisia. Komeita toki nekin.

   Poista
 9. Aika viileä kevät, mutta kevät on! Lumikin sulaa, vaikka on pakkasta. Aurinko ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistin oikein viime kevään kuvista, että paljonko oli lunta. Oli vähemmän. Meilläkin oli eteläseinämän polut ihan paljaana, vaikka koko piha oli kyllä muuten lumen peitossa. Nyt on metriset kinokset. :D

   On tästä se hyvä puoli ettei ole tarinnut huputtaa arkoja kasveja, kun ne ovat uppeluksissa hangessa.

   Poista
 10. Olisi lomaviikko ja veto poissa. Kaipa lomalle kasaa aina niin paljon kotitöitäkin, että sitten vaan lannistuu eikä aloita mitään. Ostin työhuoneeseeni leveän hyllykön ja se tulee pääsiäislauantaina ja arvaa vaan...olisi pakko tehdä sille tilaa. Huokaus. Puhuit kahvilastanne, kuulosti aivan ihanalta ja olit tosi pirteän näköinen tuolla yhdessä kuvassa! Pidä susta huolta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuon tunteen. Suosittelen, että nukut vähintään yhden päivän, nokosta nokosen perään. Kummasti voimauttaa.

   Pidä susta huolta, Vilukissi!

   Poista
 11. Ai, ovatko kakkakirjoittelut jo alkaneet? No, keväthän se sitten on! Kuomat ovatkin mainiot kengät koiran ulkoilutuslenkillä. Kyllä niitä liukuesteitä tarvittaisiin täällä meidän syrjäisillä ja jäisillä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi kevätkin jo on tuloillaan. Eilen oli eka aidosti lämmin päivä ja hanget hupenevat. Tervetuloa Kevät!

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...