maanantai 21. tammikuuta 2013

Iloista menoa

Edellisen postauksen synkistelykuvista kohti kevättä ja valoa. Mieli on muutenkin keveä, kun sain valmiiksi CV:t suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ai niin ja opintopisteitä ropisi neljä lisää, joten viime vuonna suoritettu, toivottavasti myös jotain opittu, 84 opintopojoa.

Jos harmeilla on taipumusta tulla pareittain tai nipussa, niin on myös iloilla. Riihimäen kirjasto tilasi kirjaani, Jenny Cotton ja Kepponen, lisää. On kuulema lainaajia ollut ihan kivasti. Minä täällä nitisen liitoksistani, onnesta. Voi että!

Olen sitäpaitsi päässyt kirjaston Lounakirjailija rekisteriin. Mitähän tähän nyt sanoisi ja lisäisi. Ei kai muuta kuin iloista menoa teille kaikille!28 kommenttia:

 1. Oih, muistan tuon tunteen kun opintopisteet kertyivät :) Jokainen on niin tärkeä! Mulla olisi myös edessä kaikenmoista kirjallista tehtävää ruotsiksi ja englanniksi, mutta vielä puuttuu suomenkielinen perusteksti. Etukäteen jo hirvittää. Sinä saat huokaista :)

  Onnea Lounakirjailijaksi valinnasta, hieno homma. Tosin nimitys on aikas erikoinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plop, plop. Pisteitä putoilee. :) No, ei ne tosiaan armosta tipahda haaviin. Välillä on valunu tuskan hikee ja välillä jopa kyyneleitä. Mun kielitaito ei ole hääppönen, joudun ponnistelemaan kaikkien tehtävien eteen tuplamäärän kuin luokkakaverit. Sitten olen huomannut ettei tahdo muistaa. Huoks. Onnea sulle tehtävien tekoon!

   Lounais-Häme.

   Poista
 2. Hienoa että kirjaa kysytään! Se oli ihanaa lukemista, että kyllä kannattaakin :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kirjan suosiosta, ei se tietenkään turhaan tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Cheri. Ja minä kun luulin, että ensimmäinen erä, 30 kpl, jää käsiin, mutta nyt kirjoja on mennyt noin 100 kpl. Osa suoraan Bod:in kautta.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minulla on se uusi kännykkäkamera, jolla tulee napsittua kuvia tullen ja mennen. Kiitti, Leila!

   Poista
 5. ONNEA! Joko jatko-osa Jennystä on suunnitteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! Pikkasen olen miettinyt, mutta ei ole aikaa paneutua kirjoittamiseen. Kunhan nyt saan tämän opiskelun suoritettua ensin. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä...

   Poista
 6. Tuhannesti onnea kirjailijarekisteriin pääsemisestä sekä kirjan lisätilauksesta! Aivan upea myös tuo opintopistesaavutuksesi.

  VastaaPoista
 7. Suuret Onnittelut molemmista ;) Voishan tuota päivittää CV:n ihan suomeks, nyt tippuu niin harvakseltaan siihen lisää tietoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleepa tehtyä samalla tilannekatsausta, kun päivittelee CV:tä. Tosin turhaa tohinaa, jos ei hae töitä eli ole tarvetta uuteen työpaikkaan.

   Poista
 8. Onnittelut!

  Ja kirjasi oli oikein mukavaa luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Pirjo! Ja tosi mukavaa, että tykkäsit kirjastani. Olen niin onnellinen...

   Poista
 9. Oijoi, miten ihania kuulumisia täällä onkaan! Grattis, kära bloggarkompis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja lisää tulee... Iloista menoa sulle ja perheellesi!

   Poista
 10. Hei! Minäkin luin kirjasi, jonka sain juuri Riihimäen kirjastosta lainattua. Tykkäsin siitä. Infrapunasaunasss istuin ja luin tarinoitasi. Kivaa, että niissä et sortunut mässäilemään väkivallalla ja seksillä, kuten niin monissa kirjoissa tuntuu olevan tapana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikein iloinen, että lainasit kirjani. Juu, ei väkivaltaa eikä seksiä löydy teksteistäni. Nykyään on vaikea löytää kirjaa, missä ei mässäillä. Olen tavallinen ihminen, elän tavallista elämää ja tykkään semmoisesta menosta.

   Poista
 11. Onnea opintopisteistä sekä tietenkin kirjallisista saavutuksista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt täytyy todeta, että harvoin minulta aika loppuu, mutta nyt on tullut sekin kohta. Koulu ja läksyt vievät niin paljon aikaa, että ei tahdo ehtiä nukkumaan ja sitten on tosi vetämättömänä ja stressaantuneena.

   Lisäksi olen marttayhdistyksemme puheenjohtaja ja en millään ehtisi hoitaa kaikkia tehtäviäni, hoidan ne tietysti, joten ensi vuonna en enää halua jatkaa pj:nä. Peräsimeen saa tarttua henkilöä, joka pystyy satsaamaan siihen aikaansa ja siten ylläpitämään ja kehittämään toimintaa. Koulun lisäksi käyn työharjoittelussa ja kyllä sekin työstä käy. :)

   Onneksi kevät on tulossa ja pääsee pihalle tuulettamaan ajatuksia ja "voimailemaan".

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...