tiistai 4. syyskuuta 2012

Suukkopenkki

Löysin alapihan seinustalle alemyynnistä näpäkän valkoisen puupenkin. Kyllä nyt kelpaa istua pönöttää ja seurata koirien puuhia pihamaalla. Tässähän voin istua Mieheni kanssa ja vaikka suikata suuta.

Koulu alkoi ja tiedossa ensimmäiset projektit. Kirjoittelut tänne blogiin todennäköisesti harvenevat, mutta jos jotain mukavaa tapahtuu, niin tiedotan heti. Käyn kyllä lukemassa teidän blogejanne, että pysyn vireessä. Ai niin, tänään alkoi geometria ja lineaarialgebra. Niin vaikeita sanojakin, että hyvä kun osaan kirjoittaa. Tästä se taas lähtee, ykkösen metsästys (arvosana).

 

 


24 kommenttia:

 1. Kun tuollaiselta penkiltä, kärhöjen kupeesta ponnistaa ja suuta välillä Miehen kanssa suikkaa, niin taatusti tulee lirena... lienaal... no siitä oppiaineesta hyvät arvosanat.

  :)

  Kaunis penkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No justiinsa, noinhan siinä käy, että tuolta penkiltä on hyvä ponnistaa line... lirulaaristi etiäpäi. Hih, sun kanssas.

   Poista
 2. Onnea uudelle penkille! Nätti kun mikä, ja komeat klematikset seinustalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkän kans, että tuo valkoinen väri raikastaa koko seinustaa. Klematikset ovat viihtyneet erinomaisesti. Sininen on perus Jackmannii ja tuo punainenkin on joku ihan peruskärhö. Mutta kauniita.

   Poista
 3. Hih, ajattelin tuon otsikon tarkoittavan jotain kukkapenkkiä, jossa on suukko-nimisiä kukkia ;) Mutta että oikein suukottelua varten oma penkki. Mahtavaa! Kai me sitten jatkossa saadaan niitä suukkokuvia, onhan sulla itselaukaisin kamerassa? ;D Ristimme nuo ihanat köynökset penkin takana suukkoköynöksiksi, eikö? ;)
  Niin, ja onnea ja menestystä vaan taas sinne koulutaipaleelle, ykkösen metsästykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suukkopenkin takana voi hyvinkin olla suukkoköynnöksiä. Me ollaan kovia pussaileijoita. Suikataan suuta ohittaessa, kun toinen tulee kottikärryillä vastaan ja varsinkin silloin, kun oikein ottaa pattiin tai pihahommat käy rasitteeksi. Me ollaan höpsöjä.

   Kadonneen ykkösen metsästys!

   Poista
 4. Siis mitä ihmettä sinä oikein olet alkanut opiskella? Oletko mennyt lukemaan matematiikkaa yliopistolle vai suoritatko aikuisena immeisenä lukion?

  Ihanat nuo sinun kärhösi. Tuon lilan olisin tunnistanutkin clamatikseksi, mutta punainenkin on siis kärhö. Suukkokärhöjähän ne ovat, kun kerran reunustavat suukkopenkkiä. Opiskeluintoa nyt tuleviin päiviin. Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin tammikuussa ammattikorkeessa logistiikan opiskelun ja siihen kylkeen kestävää kehitystä. Niin että musta tulee 6kymmpisenä inssi, hih hih. Jos tulee. Parhaani nyt kuitenkin yritän. Multa kun puuttuu kokonaan matemattikan ja fysiikan aivolohkot.

   Molemmat ovat kärhöjä. Tuon punaisen vasemmalla puolella on lisäksi keltainen kiinankärhö, semmoinen pikkukukkainen, joka kukkii keväällä.

   Poista
 5. Suukottelu on hyvä harrastus! Opiskelu melkein yhtä hyvä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suukko päivässä pitää lääkärin loitolla. :D

   Poista
 6. Vau, ompas kiva penkki. Kyllä siinä kelpaa suukotella :)
  Tsemppiä noihin vaikeenkuuloisiin aineisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi penkki on vankka ja siävä. Kun tulin koulusta, niin päästin koirapojat ulos ja istahdin penkille lukemaan sanomalehteä. Kiitti tsempityksestä.

   Poista
 7. Mikäpä on istuskellessa komeitten kärhöjen alla nätillä penkillä kultsun kainalossa!

  VastaaPoista
 8. Todella tyylikäs! Sopii maisemaan. Ja suukot! Tottakai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä hyvä tuommoinen maalattu penkki, että kun valkoinen nuhraantuu tai alkaa kyllästyttämään, voi pintaan sipasta uuden värin. Vaikka keltisen. :D

   Poista
 9. Nätti penkki - no tietenkin kun minulla on parvekkeella samanlainen. Ostin penkinpäälle vaahtomuovipatjan ja päällystin sen - hassua kun sitä(kään) ei ole tullut esiteltyä blogissa. Täytyypä tehdä se kun blogin ideat ovat olleet lähiaikoina vähissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil on molemmilla hyvä maku, hih. Teepä tosiaan penkinpäällispostaus. Hyvä tuossa penkillä olis kyllä tyynyjä olla, mutta jää miettimiset ensi kesään. En aijo kuskata penkkiä talveksi sisälle.

   Poista
 10. Kelpaa tuossa suukotella!;D Valkoisena penkki tulee hyvin seinustalta esille. Tähän aikaan vuodesta tekee hyviä löytöjä edullisesti.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa suukotella, kyllä vaan, ja jos ei miestä niin koiria. Kouluan aina syksyisin poistoja. Kasveja varsinkin löytyy sopuhintaan, ei kylläkään mitään erikoisuuksia.

   Sun blogissas on hiano yläbanneri. Täytyy munkin jotain tässä väkästellä.

   Poista
 11. Runsaasti tsemppiä ja potkua opiskeluihin! Välillä kannattaakin hengähtää penkillä ja ladata akkuja pusuttelulla ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista tsempeistä! Kyl mää parhaani yritän. Pusupenkki, hih.

   Poista
 12. Siinä oli pusupenkki lineaarisessa asennossa. ? Lineaarialia...voi jestas sentään...jomma ja alia...ei voi olla totta, että sä tommosia. Siis, tottakai arvosanotat itsesi mutta apua. Oikein paljon luku- ja laskuhaluja! Repetitio est mater studiorum!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääpäs sen hoksasit! On niin lineaa... lineraali... eiku vatupassissa elikkäs suarassa. Lukuhaluja löytyy helpostikin ja laskuhalujakin. Ainoo vaan, että halusta hualimatta en niit osaa laskee. Epistä. Mut kiitti, taas, kannustuksesta, kyl se tästä ku soutaa myötävirtaan.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...