sunnuntai 2. syyskuuta 2012

PuutarhapojatMyrsky-koiramme hämmästelee surinaa. Molemmat koiramme ovat aina pihalla mukana töissämme. Välillä aivan ärsyttävyyteen saakka. Kun lasken maahan muovisen istutuslapion, niin kohta saan etsiä sitä kissojen ja koirien kanssa. Hih. Oy Puutarhapojat Ab auttaa aina.


Lauantai oli hyytävän kylmä ja sateinen päivä. Piti oikein laittaa takkaan tulet. Minuun iski hillitön sisustusvimma ja uudistuksen halu. Katsotaan mitä syntyy. Sieluni kaipaa punaista tai jotakin muuta voimakasta väriä. Tänään, sunnuntaina, puolestaan oli leppoisan lämmintä. Keräsin pudokkaita omppupuiden alta, siivosin ränsistyneitä pelakuita ja siistin röyhkeitä koristevattuja. Maanantaina kouluun. 

Lämmintä viikkoa meille kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Tämä on sitä vuodenaikaa, kun tekisi mieli saada kotiin muutosta, meikäkin vaan makaa flunssassa ja katselee mitä pitäs tehdä ;)
  Sisällä meillä on Gebsu vakituinen assistentti, mutta puutarhassa vain harvoin. Voin vain kuvitella kuinka hauskaa on puutarhafirman poikain kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus tota sun flunnssaas. Sais jo hellittää otteensa susta. Mut pötkötä, kun se taitaa olla ainoo lääke.

   Tahtoo mennä omat hommat siihen, että toiselle nakkelee palloa ja toista pylkyttäjää kattelee muuten vaan hymy huulilla.

   Poista
 2. Puutarhapoikanne ovat hurjan suloisia :) Meilläkin koira-apulainen on aina tasan siellä, missä itsekin olen... myös jokaisessa puutarha-aiheisessa valokuvassa.

  Tarmokasta opiskeluviikkoa, illansuussa ehtii onneksi vielä puutarhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhapojat ja koira-apulaiset tuovat vaihtelua puutarhailuun. :D

   Kiitti, tarmoillaan kotona, koulussa ja pihalla.

   Poista
 3. Puutarhapojat on varmaan välillä vähän liiankin tarmokkaita...:D Vaihtelevaa keliä on ollut. Välillä sataa, välillä taas on aurinkoista ja lämmintä, sitten taas sataa. Kuivempaa saisi olla pihatöitä ajatellen...

  Sisustaminen ja uudistaminen piristää aina kummasti. Aina ei tarvita isojakaan juttuja. Tsemppiä ja lukuintoa opintoihin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä näissä pojissa tarmoa riittää. Välillä on pakko pukata ne terassille ja panna portti kiinni, kun meinaavat jäädä ihan jalkoihin tai kivikuorman alle.

   Ennen tykkäsin kutoa syksyisin, nykyisin teen sisustusmuutoksia. Kiitti tsempityksestä! Toivotaan kuivia kelejä puutarhahommiin.

   Poista
 4. Mukavaa koulupäivää! Mitäpä opiskelet? Minä olen nyt vuoden vuorotteluvapaalla open hommastani.

  Meillä on Aku-apulainen. Nuorempana kaivoi sen ylös, minkä minä istutin. Itse asiassa teki niin keväälläkin. Istutin kolme ryhmäruusua, joista Aku kaksi kaivoi ylös. Himoitsi ruusukuopan pohjalle heittämääni kanankakkaa! Yök...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen logistiikan insinööriksi. Tarkoitus olis päätyä opettajaksi, alana tietotekniikka. Mähän siis koulutan tietotekniikkaa, mutta mulla on vain appro aikuiskasvatustieteessä. Nyt kun tuli tämä laskusuhdenne, niin kaikki freelancerit pantiin pois, että riittää vakkariopettajille töitä. Sisuunnuin ja lähdin opiskelemaan. Jatkossa Opekorkeeseen työnohessa. Ehkä. Mähän en siis ole enää mikään tyttönen. Saan nää inssinpaprut, kun täytän 60 vuotta. Mut parempi opiskella, kun työttömänä pyöritellä kotona peukaloita. Jos saan töitä, niin siirryn opiskelemaan viikonloppuisin. Kaikenlaisia polkuja on. Onneksi.

   Meidän pojat (siis koirat) olis Akun kanssa niin samaa mieltä tuosta kanankakasta. :D   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos ja sulla on tosi upeita tilkkutöitä. Ne on taideteoksia.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...