perjantai 11. heinäkuuta 2014

Nyt jyrsii

Minulla on omassa ja koirieni blogissa ongelmana semmoinen, että kun joutuu muiden blogeihin kommentoidessa käyttämään Google-ID:tä, niin kommentti ei mene koskaan perille. Ketuttaa. Tätä on jatkunut jo toista viikkoa, ainakin.

Että olen kyllä kommentoinut teidän blogeissanne ahkerasti, mutta kommentit eivät näy. Turhauttavaa. Rentoa menoa ja hyvää kesää kaikille!

 

12 kommenttia:

 1. Toisella selaintyypillä voit onnistua, ainakin jos blogi tarjoaa vaihtoehtoja, joo. terv. Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Googlen Cromea, joten pitäis kelvata Googlelle. :D

   Poista
 2. Minäkin käytän Chromea, joten yksin siinä ei pitäisi olla ongelmaa. Entä Googlen asetukset, mites ne? Tai bloggerin kommentointi tms. asetukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, Hanne! Mitään muutoksia en ole tehnyt Bloggerin asetuksiin, tosin vika alkoi sen jälkeen, kun en suostunut antamaan puhelinnumeroani ja muita henkilökohtaisia tietojani heidän käyttöönsä. Voisiko vika olla siinä...

   Poista
 3. Ounou. En minäkään ole antanut puhelinnumeroani. Tai taisin kyllä keksiä jonkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, katsotaan, eipä tässä muutakaan voi. Eihän mun kommenttini mitään tajunnanräjäyttäviä ole, mutta kiva olis kuitenkin käydä blogikavereiden kivoja juttua kommentoimassa. Huoks.

   Poista
 4. Huomasin saman ongelman. Ja siihen olevinaan ratkaisun. Jos en ole valmiiksi kirjautuneena Bloggeriin, kommentit katoavat, mutta jos olen kirjautunut, ne tulevat perille :) Kannattaakin kopioida kommenttiteksti aina ennen kuin painaa "julkaise"-nappia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Mai, vinkistä. Ei olisi tullut mieleenkään kokeilla tuota vaihtoehtoa. Täytyy heti käydä testaamassa. Miljoona kiitosta sulle blogiystäväni.

   Poista
 5. Mulla se ongelma on kestänyt pitemmän aikaa, mut Mai on oikeassa, noin se onnistuu.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti Nettimartan probleemi ratkesi tuolla. Kun täällä sopivasti näitä bloggerongelmia käsitellään, niin pistänpä tähän omanikin, jos joku osaisi vastata. Eli kun liityn johonkin blogiin lukijaksi, niin en saa siihen mukaan kuvaani millään ilveellä, mikä ois kiva juttu. Joudun siis tuonne "hahmottomaan" porukkaan. Aina tulee ilmoitus, ettei tiedosto ole kuvatiedosto tai kuva on liian iso (on satavarmasti kuva ja juuri sopivan pieni!). Olen kokeillut vaikka millä keinoin, mutta ei onnistu.
  Voisi kai tehdä jotenkin sillai, että yhdistäisi blogger-profiilliin, mutta tätä en voi tehdä, kun mulla on vähän hämminkiä näiden profiilien kanssa - liian monimutkainen juttu selitettäväksi tässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerttuli, vielä en ole testannut, mutta Maarit yläpuolella olevassa kommentissa sanoi, että hyvin pelittää tuolla Main neuvolla.

   Odotellaanpa, jos sun ogelmaasi tulisi ratkaisu. Minä en tiedä muuta kuin tuon blogger-profiilin.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...