perjantai 13. joulukuuta 2013

Tenttejä ja talventörröjä

Koko yön on myrsky jytistellyt nurkkia. Välillä on ihan pikkasen pelottanutkin. Onneksi vanhat ja lahot pihapuut on kaadettu, olisi voinut joku niistä tulla rytinällä talon päälle.

Tämän viikon neljä tenttiä menivät mielestäni hyvin. Ensi viikolla on vielä kolme tenttiä, joissa parissa tarvitaan sitä minun kuuluisaa matikkapäätäni (saa nauraa). Maanantaina haen koulumme kirjastosta vauhtia opinnäytetyöhöni. Ajattelin joulunpyhinä rauhassa miettiä kysymyksiä haastatteluja varten.

Työtäkin minulle on tarjottu opiskelujen oheen, katsotaan järjestyykö projektin rahoitus, joten aiheesta tarkemmin tammikuussa. Pitäkää peukkuja. Aihe on todella innostava ja kiinnostava: somen hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa.

Tässä muutamia kuva Loimijoesta kuvattuna koulun kolmannen kerroksen ikkunasta:


2.12.


4.12.


9.12.


Tuisku pitää huolen etteivät talventörröt ole pallopelien esteenä.


13 kommenttia:

 1. Arvaappa vaan, pelottiko täällä? Nykyään pelkään noita myrskyilmoja ja tänne iski nyt taas ihan mahdottomalla voimalla. Jo kolmas myrsky pienen ajan sisällä. Kahdesta selvittiin ilman sen kummempia tuhoja, nyt ei enää onni ollut myötä. Yksi iso kuusi on taas kaatunut juurineen. Ei tullut omaan pihaan, vaan on toisen talon päällä... Pitää varmaan vakavissaan miettiä isojen puiden hävitystä tontilta.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö kuule Katja, ku mä juurikin sua ajattelin yällä, ku oikeen jytisteli ja ujelsi.

   Voi hirveetä! Taas kaatu puu teillä. Pankaas kuulkaa moottorisaha laulaan isompien puitten juurelle. Mua ainaskin helpotti henkisesti, ku nää omat, kylläkin komeet, vanhat kuuset kaadettiin. Ei tarvii yöllä miettiä, että kaatuuko oman vai naapurin talon päälle.

   Kuhan tästä päivä valkenee, niin lähden pihalle katsomaan mitä on tapahtunut. Ainakin vanhoista koivuista lähtee oksia ja karahkoja hirmuiset määrät. Voi hyvin!

   Poista
  2. Kai se on nosturi pihaan taas tilattava, että saa loputkin kuuset pois.:( Saapa nähdä mitä tuosta kaatuneesta puusta seuraa... Äsken laitoin vakuutusyhtiölle viestiä, miten tässä nyt pitäisi menetellä.

   Poista
  3. Jaksuja sulle hyvä blogikamu!

   Poista
  4. Kaikki järjestyksessä.:) Ainoastaan ylimääräistä työtä nyt vain ikävästi joulukiireiden keskellä myrsky aiheutti. Ensimmäiseksi pitää vielä tänään saada puu katolta pois. Ensi viikon aikana kaadetaan loput pois. Puuhommat ei tunnu loppuvan koskaan, mutta tätä menoa ei lopu klapit ja lautatavarakaan.;)

   Poista
 2. Myrsky ei tullut meille saakka, vaikka sen aluksi ennustettiin alkavan täältä Pohjanlahden perukoilta. Minä en koskaan myrskyllä/kovalla tuulella käytä hissiä, kun pelkään sähkökatkoksen iskevän juuri silloin...

  Kauniita nuo Loimijoen kuvat! Kaunein on tietenkin 9.12. kuva, "oikean" nimeni nimipäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää nimipäivää, vaikkakin näin jälkikäteen, Manta!

   Meiltä räpsähteli sähköt pois muutaman kerran, mutta ilman sähköä ei vielä toistaiseksi olla jouduttu olemaan pitkää aikaa. Joskus ollaan olut päivä, jotkut viikkoja ilman sähköä. Siinä yksi syy, miksi meidän keittöön tehtiin puilla lämmitettävä hella. Saadaan kahvia, ruokaa ja lämpöä.

   Poista
 3. Hakekone työssään:) Hyvät kuvat:)

  Meilläpäin ei onneksi sattunut myrskyvahinkoja, vaikka yöllä tuuli ulvoi ja kolisutteli.

  Pidän peukkuja pystyssä työn suhteen, aihe on ihan sinun hommiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku on semmonen luomusilppuri, ihan omaa luokkaansa.

   Hyvä, että myrsky ei teillä riiponut paikkoja rikki. Meilläkin selvittiin ihan siivosti.

   Työaihe olisi tosiaankin ideaali mulle. Kiitti, Sussi!

   Poista
 4. Peukut on pystyssä! Meillä olis paljon silputtavaa Tuiskulle. Voi että on kiva nähdä, kuinka elämä taas kulkee ja on onnellinen koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep! Pitäskö Poikien tulla hualtaan sun pihaas ja Karkkia. :D

   Oli todella ahdistava kuukausi, kun pieneltä korkkas ihopaloja irti. Hurjaa katsottavaa ja sydämeen koski, kun haavoja piti hoitaa. Nyt on kaikki mallillaan.

   Poista
 5. Tuo joenmutka on kyllä aina yhtä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mutka ja joka viikko erinäköinen, on toi luonto vaan semmonen taidearkku ettei paremmasta väliä.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...