keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Nastarengaskengät

Kyllästyin liukkauteen ja sisällä nyhjäämiseen ja ostimme mieheni kanssa molemmille kovasti mainostetut Icebugit. En ole vielä päässyt kokeilemaan pitoa, kun tiet ja piha ovat nyt sulina.

Maisemat ovat sumuisia. Talvi missä olet! Todettakoon vielä, että kun kerron tuotteista blogissani, niin ne eivät ole maksettuja mainoksia.

Torstaina tämän lukuvuoden viimeinen tentti. Sitten lomaa pari viikkoa. Lomalla aion kerätä materiaalia opinnäytetyöhöni ja vetää vähän henkeä.

 

 

Löysin kirppikseltä ihania Kotiliesiä, jotka ovat yhtä vanhoja iättömiä kuin minä.

14 kommenttia:

 1. Älähän nyt, tämä on ihan hyvä talvi! Kuten yksi lukijani osuvasti kommentissaan sanoi, talvi lyhenee lyhenemistään, kun se viivyttelee alkamistaan - kevät saa nimittäin ensi vuonna tulla ajallaan. Jos talvi on tällainen, saamme ihastella kukkivia jouluruusuja koko tammikuun ja sitten helmikuussa aloittavat lumikellot <3
  Tididiii.... lalalaa... lirulei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, mä en todellakaan tykkää tämmösestä talvesta ja jotuu kurasta ja pimeydestä. Pimeetä pelkään ja kuraa inhoon. Kyllä mä tykkäisin hienosta lumivaipasta ja pikkupakkasesta enemmän. Kevätkin tuntuu makosammalta, kun sitä saa odottaa vesikielellä. :D

   Poista
 2. Tänäänkin niin hirmu upee lenkki-ilma. Ei mitään maailmanlopuntalvee kiitos. Lumitöitä riittänee muutenkin, oletan. Karkki ei suostu ulos, kun on jääkaljamat. Eikä varsinkaan mene pallon perään. Kai silläkin joku älli on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olikin kuivaa ulkoilla. Mut ku ulkona on sysipimeetä ja liukasta ja kurasta, niin mä en ulos lähe. En! Mädännyn sitten tänne tupaan. :)

   Karkki on viisas koira.

   Poista
 3. Tosi nätit kansikuvat noissa vanhoissa Kotiliesissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi. Säväyttävän sievät kannet.

   Poista
 4. Talvi tulee vielä. Yksi vuosi oli tälläista tammikuuhun asti ja sitten lunta tulikin enemmän kuin tarpeeksi.

  Minulla on ikuinen trauma siitä, kun puutarha meni kurjaan kuntoon kattolumenpudotuksen vuoksi. Yhtenä vuotena sain sitten golfkyynärpään lumenluonnin vuoksi, D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vuosi on talvi tullut. :D

   Katsoin valokuvista, että tammikkuun alussa vuonna 2007 meidän piha oli täysin lumeton ja monin paikoin vihreä. Aika hurjan näköistä. Lumenluontiin välillä tympääntyy, varsinkin jos joutuu kolaamaan pari kertaa päivässä, niin alkaa se työltä maistumaan, hih.

   Poista
 5. Hahaaaa..pakko nauraa Sailan kirjoitukselle, ihana Saila, mä tykkään kanssa tuosta ajatuksesta, että kun talvi nyt on näin myöhässä, niin jos kevät tulee ajallaan, niin kolmen kuukauden päästä on jo kevätkukkaset tuloillaan. Ei nyt kyllä ihan hirmuisesti tarvitsisi lunta tulla, mutta jos tulee tosi kylmää niin olisihan se hyvä jos olisi kasvien peittona edes lunta kerros.
  Ai tuon näköisetkö ne Icebukit on...minä olen vetänyt sen verran monet lipat jo, että täytyy kait noi hankkia, ja ihanhan nuo on kivan näköisetkin.
  Nettimartalle mukavaa loppuviikkoa ja lukuintoa tenttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, kun toi talvi on vähän niinkuin pakollinen tääl pohjoisessa, niin mielummin lunta ja pikkupakkanen. Tämmöset kurakelit on syvältä. Just kuulin tellistä, että lämpö ja liian vähän valoo, ei tee hyvää kasveille. Ei varmaan teekään, eikä ihmisillekään.

   Mies jo tepasteli yhden lenkin omilla jääpiikkikengillään ja oli tyytyväinen. Mä pelkään liukastumista ja sitä että menee luita poikki. Nyt pitäis olla uusissa kengissä riittävä pito.

   Kiitos, Tuija, toivotuksistasi.

   Poista
 6. Onnea uusista kengistä! Minä ehdin omiani liukkailla jo testaamaan ja hyvin toimivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tommoset varrelliset, niin ovat lämpimät ja tukevat nilkkoja. Niissä on pehmeetä huopaa ja pörröset vuoret. Pitäis kestää myös kosteutta. Kiva kuulla, että olet tyytyväinen, Mamma N.

   Poista
 7. Meilläkin on jääkelit - liekö koskaan ollut näin liukkaita kelejä viikkotolkulla. Mies osti icebugit jo pari talvea sitten ja nyt sitten itsekin ostin omat (lainasin aina miehen kenkiä välillä). Kyllä on hyvät ja ropina vaan kuuluu, kun pistelen koiran kanssa jäistä polkua menemään. Ei tarvitse enää pelätä kuperkeikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma, Aikku! Ropistellaan menemään turvallisesti.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...