torstai 28. marraskuuta 2013

Vähälumisia kuulumisia

Ensilumi tuli ja suli.
Onneksi ehdin kuvata sen kauneuden.


Aurinko kuulsi upeasti pilvien rakosista.
Kesäkeittiö valmistautuu ensimmäiseen talveensa.


Risukasat peittyvät kohta näkyvistä.
Taitaa mennä huhtikuulle ennen kuin ne noudetaan energiajakeeksi.


Tirppusten ruokinta on aloitettu.
Voi että näitä siivekkäitä on rauhoittavaa seurata.

Eilen oli matikankokeet ja luulenpa, että menivät läpi.
Olen lähettänyt pari työhakemusta, pitäkää peukkuja.

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti lumiset näkymät palaavat pian! Täälläkin niitä kaivataan, kun johonkin ovat yön aikana hävinneet.:( Lintujen ja oravien ruokailua on kiva katsoa. Välillä on aika vilske lintulaudalla.:) Peukut pystyssä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pieni (!!!) lumikerros valottaa niin maisemaa ja piristää oloa, että sais kyllä tulla. Sitähän kyl tavallisesti tulee metrikaupalla, tilasi tai ei. :D

   Poista
 2. kauniita kuvia!

  Peukut pystyssä ollaan!

  VastaaPoista
 3. Sitä metrikauppaa lunta en kaipaisi, mutta oon jo antanut periksi: lunta 5 cm ja pakkasta 5 astetta, siinä olis hyvät tulevan talven toivelukemat. Rauhottavaa on kyllä toi siivekkäiden seurailu. Me ollaan lopetettu kuitenkin ruokinta, kun se tuo muassaan lieveilmiöitä sisälle asti. Tosin isäntä just haikaili tuon ruo'innan perään, että saas nähdä nyt. Peukkuja pidetään, kyllä sä pärjäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kannatan ja toivon tännekin pihapiiriin noita sun lumilukemia. Pikkulinnut paskoo yllättävän paljon. Meillä on katettu terassi, missä ne yöpyvät yläorsilla, ja keväällä on nurkat kohtuullisen valkoisia. :D

   Poista
 4. Hienoja tunnelmia kuvissasi. Olet hyvä vangitsemaan hetken. Kyllä linnuille pitää antaa hyviä siemeniä. Meillä käy varmaan koko kylän linnut aterioimassa, kuten isä asian sanoi. 5 oravaakin, fasaaneita. Metsässä ruokimme peuroja, kauriita, mäyrää, rusakoita, puluja. Tosi kiva seurata esim. peuraperheen elämää. He kun majoittuivat ruokintapaikan läheisyyteen kaksostensa kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenpa tyytyväinen, kun olen saanut siepattua tunnelmat kuviin.

   Sulla on monipuolinen lauma ruokittavia. Peuroja, uuuh, olispa ihania.

   Poista
 5. Peukku ylhäällä (Y)

  Meillä on tänään kunnon pääkallokeli. Eilen tiet jäätyivät, satoi vettä. Tänään vesisade jatkui ja sitten tiet jäätyivät ja päälle satoi lunta. Olisi pitänyt lähteä käymään ruokiksella kaupungilla, mutta en uskaltanut. Aamulenkuran tein miehen icebugit jalassa. Ollillahan on neljä nastaa joka tassussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukasta oli meilläkin, tienpientareita pitkin mennä köpöteltiin Tuulisten Poikien kanssa. Turvallisia tepsutteluja teille!

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...