perjantai 17. elokuuta 2012

Kuvapareja

 

 

 

Halusin kokeilla, miltä näyttää samasta kohteesta otetut kuvaparit, joista toinen on "kokopotretti" ja toinen lähikuva. Lähikuvat eivät siis ole kuvankäsittelyohjelmalla rajattu kokopotretista. 

Hirmuinen helle. Paahtavalla pihalla en enää jaksanut olla, joten tulin siivoamaan sisälle. Ai niin, ja vähän leikkimään kuvankäsittelyohjelmalla.

Kuvauksellista ja lämmintä viikonloppua kaikille!

18 kommenttia:

 1. Kuvaparit näyttävät oikein hyviltä vierekkäin! Tunnelma muuttuu yllättävän paljon eri etäisyyksillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa kuten sanoit, tunnelma muuttuu. Huimasti.

   Poista
 2. Kivat kuvaparit! Joskus tuota tulee harrastettua, mutta en ole hokannut pareina esitellä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tätä ideaa vois jalostaa vielä siten, että laittas kolmanneksi kuvaksi jonkun tosi lähikuvan/yksityiskohdan. Mites sun lyijykukkas jaksavat?

   Poista
 3. Kiva kokeilu, kiinnostavaa katseltavaa! Itse huomaan "syyllistyväni" aika paljon lähikuvaukseen, ja onkin tosi virkistävää nähdä isompia kokonaisuuksia. Täytyy muistaa kuvatessa!

  Meillä ei ole ollut hirmuista hellettä, lämmintä kylläkin. Tuliskohan se helle huomisen vapaapäivän kunniaksi, voitko lähettää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähikuvat ovat kukista kyllä ihan parhautta ja sun kuvasi ovat aina herkullisia, juu. Itse laitan näitä kuvia tosi pienenä esille, mutta kun jotenkin näen ne kuvakertomuksina ja tunnelmapalasina. Hyvä kun ollaan erilaisia, niin kuvaajina kuin puutarhureinakin.

   Määpä puhallan tän helteen täältä teille. Puuuh...

   Poista
 4. Kuvaparit osui just nappiinsa. Joskus on kiva vaan leikitellä kameran ja kuvankäsittelyohjelman kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Leikkiminen on mukavaa, aikuisenakin, hih.

   Poista
 5. Hienoja kuvia, ja kauniita kohteita!:) Eilen juuri vähän harmittelin, ettei ole tullut kukka-/pihakuvia otettua paljon yhtään tänä kesänä. Ja pelargonioidenkin paras kukkaloisto alkaa olla takana. Tämä kosteus vie äkkiä kukinnot huonoksi, ja edellispäivänä rankkasade runteli kaikkein komeimman pelargonian. Sain monta pistokasta...

  Tänäänkin taas sadepäivä, mutta ainakin ilma raikastuu. Eilenkin oli ihan tukahduttavan kuuma. Eilen löysin alesta japanilaistyylisen säleikköportin, jossa on vielä molemmilla sivuilla kukkalaatikot. Piti mennä ennen portin kasaamista maalaamaan se pähkinän sävyisellä puunsuojalla, mutta taisikin tulla sisälläolopäivä. No, tekemistä riittää täälläkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, otat kuvia ensi kesänä, kyllä ne kukkiivat takuuvarmasti sun pihallas sillonkin. Itse olen napsinut kuvia muutokohteista ja niitähän piisaa...

   Eipä sitä tosiaan sateessa voi maalailla ja meillä ainaskin on lisäksi todella kosteaa. Oikein hikisen punkeeta. Yksi sisäpäivä tekee hyvää, hih. Jäädään odotteleen sun säleikköporttias. Kuulostaa ihanalta.

   Poista
 6. Kivat kuvat! Ylin pari on mun suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tää oli kiva kuvakokeilu. Täytyy jatkaa harjoitteluja. Ylin pari on romanttinen.

   Poista
 7. Hienot Apple Blossom ruusupelargoni ja ilmeisesti tuo pinkki on Mårbacka. Ihanat ovat ja hyvät kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en noista nimistä tiiä, en edes yritä opetella, kun en muista kuitenkaan. Joskus panin nimitikkuja ja Myrsky-koira keräs kaikki leikkeihinsä.

   Ylimmäinen on tämän kesän ostos, mutta tuo alempi on sinnitellyt talvet kellarissa neljän vuoden ajan. Kiitti kuvakehuista.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...