keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kevätkaihomielellä

Kävin kurkkaamassa Kasvulaa eli kasvihuonettani aamusumussa.
Oi kevät, kuinka sua kaipaankaan!


20 kommenttia:

 1. Kasvihuoneessa melko pysähtynyt tunnelma tuota koiraa lukuunottamatta. Nyt alkoi ensimmäinen kevätkuukausi. Jospa tuonnekin tulisi pian jotain eloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma, kunhan aurinko paistaa, niin pääsen siivoamaan ja järjestelemään Kasvulaa. Voin heittää toppatakin pois päältä ja huhkia villatakissa. Ah autuutta!

   Poista
 2. Siitä se kevät alkaa, pian sinun kasvulasi on täynnä vihreää :) Paistaisi vaan aurinko! Kaikkea hyvää sinulle ja tuleville kasvatuksillesi ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuulikki, onnistuneita kasvatuksia myös sinulle! Sade sulatti eteläseinämältä lumet ja maa pilkistää lupaavasti.

   Poista
 3. Kasvulassa näyttää niin kauniilta ja viihtyisältä. Se näyttää suorastaan odottavan, että sinä tulet sinne järjestelemään ja siivoamaan. Hyvää alkanutta maaliskuuta sinulle, eli ollaan taas yksi askel lähempänä kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli A, kyllä vaan, siivousta ja järjestelyä riittää, sillä lamaannun syksyllä ja kaikki pihatyöt jää tekemättä. Alkaa olla jo mukavan valoisaa, joten kevättä koden mennään.

   Poista
 4. Minä en kyllä kaipaa kevättä. Voisin hypätä koko vuodenajan yli suoraan kesään. En tahdo mitenkään jaksaa tätä talvi - ei talvi -vaihetta. Sitä kuran ja lian määrää, joka lumen alta paljastuu ja kaikkea sitä mustaa ennen kuin alkaa vihertää. HUH!
  Ihania kuvia olet kasvulasta napsinut! Tuo ensimmäisen kuvan mietelause on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, kura, muta ja kylmä hyyhmä ei varmasti kuulu kenenkään suosikkilistalle, ei myöskään koirien. Pidetään ruuvit höllällä!

   Poista
 5. Pian on Kasvulas täys tohina päällä.
  Hah! Multon monta ruuvvia jo tippunukki ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Navettapiika, se on vaan hyväksi, kun nuppia ei kiristä liiat ruuvit. 😄

   Poista
 6. vielä vähän, niin päästään puutarhahommiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussi, kun ei millään malttais, vaan pakkohan se on. 🌸🌺

   Poista
 7. Hienon rustiikkinen tyyli kasvihuoneessasi. Toivotaan aikaista ja lämmintä kevättä, niin saadaan kasvihuoneisiin eloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhamyyrä, meillä on kaikki vähän rustiikkista, emäntää myöden. Kuukauden kuluttua hyvinkin taretaan hääräillä pihalla villatakki päällä. Jippii!

   Poista
 8. Onneksi kaikki ihanuus on vielä edessä ja kohta päästään tositoimiin.

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos, Leila, ja ajattelin keväällä, siivoamisen jälkeen, kalustella Kasvulani aivan uuteen uskoon. Lisää hyllyjä pelakuille ja pyörillä liikutettava taso tomaateille.

   Poista
 10. Onpa kasvulassa odottava tunnelma, vielä hetki niin sitten! Oikein mukavaa viikonloppua ja rapsutukset pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, tänä vuonna pitäisi ajan riittää Kasvulan ja muidenkin tilojen hienosäätämiseen. Muut kesät aika on mennyt raivaamiseen ja rakentamiseen. Katsotaan...

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...