torstai 16. maaliskuuta 2017

Betonipenkkejä ja lähimaisemia

Ostin kaksi betonipenkkiä puutarhaan,
joten kevät on virallisesti korkattu.
Lisäys: Ostin penkit Leo Muje tuotannosta.

Kellopasuunat eivät ole itäneet,
joudun siis ostamaan taimen kaupasta.
Tomaatin- ja punahatun siemenistä on putkahtanut hentoisia taimia.
Taas muistan, miksi minun ei kannattaisi yrittää taimiviljelyä itse. 
🌺🌻🌷


Vähäiset lumet hupenevat silmissä ja
kura-aika on koittanut.
Maisemia meiltä ja lähiseuduilta.


Sipuli on kaunis.


24 kommenttia:

 1. Betoni on kiva materiaali. Tykkään,sopisi minullekin. Nuo leijonajalat eivät simppeliin pihaani oikein sopisi, mutta muuten kyllä. Kuraista, kovin kuraista on meilläkin. Se tietää, kun koiraa kolme kertaa päivässä tuolla kuljettaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma, olen nähnyt semmoisia suoralinjaisia betonipenkkejä, joissa on puinen istuinosa, virtaviivaisia. Totta kun puhutaan, niin leijonat ovat vähän liian herraskaiset meidän pihapiiriin, mutta kun tykkään kaikesta hörhötyksistä, niin näillä mennään. Kaareva muoto miellytti silmää.

   Poista
  2. Ihanahan on pihasi ja viet sinne juuri sellaisia leijonia ym, kuin haluat! Itse olen tällainen melko 'yksinkertainen'. Saa ymmärtää, miten haluaa! Mielestäni sinun kannattaisi miettiä ilmoittautua Avoimet puutarhat-päiville.

   Poista
  3. Kivisen Vilma, hmm... Avoimet puutarhat... kiitos kannustuksesta, mutta pihassani ei ole kasviharvinaisuuksia, eikä kantattuja tienvieruksia, eikä eikä... Tarjolla olisi vain takkuinen nurmikko, nimettömiä puskia ja pihapiiri, jota on rakennettu pala kerrallaan ilman suunnitelmaa, mutta kiitos, olet ihana.

   Poista
 2. Ihanat penkit! Tuollaiset ottaisin milloin vain. Tuo kaareva muoto on niin kaunis. Mistä löysit tällaiset ihanuudet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli A, tilasin Leo Muje tuotannosta. Tulivat kotiin toimitettuina ja ovat kyllä näyttävät penkit.

   Poista
 3. Kuninkaalliset penkit :) Kuvistas tuli mieleen, et se on tulossa kumppariaika! Aurinko paistaa ja räystäät tippasee jo aamusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maarit, kumppareita tosiaan tarvitaan, niin teillä kuin meillä. Aamulla on sen verran maa jäässä, että pääsen koirapoikien kanssa tassuttelemaan kuivin jaloin.

   Poista
 4. Upeat penkit! Kurakausi on todella parhaimmillaan. Vuoden inhottavin aika. Onneksi näillä auringonpaisteilla tämän ei pitäisi kestää kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, aurinko kuivatti alatien kokonaan eilen ja nyt oli mukava reippailla kuivin tassuin ja jaloin. Penkit ovat tosi upeat.

   Poista
 5. Tuota penkkiä ei tuuli heiluttele tai kaada :) Onpa teillä kevät jo pitkällä - meillä suvereenisti kahlataan vielä hagessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita, aurinko helottaa ja antaa kyytiä viimeisille lumenrippeille, ei tule ikävä. Kyllä se hanki hupenee teilläkin ja päästään pihapuuhiin.

   Poista
 6. Upeet leijonapenkit sopii pihapiiriin kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Täytyy odotella, että tulee riittävän lämmintä, niin pääsen istumaan penkille, Tuija.

   Poista
 8. Upeat leijonabetonipenkit! Kauniit maisemakuvat. :)

  VastaaPoista
 9. Kura-aika tietää kevättä :D onneksi teidän pojilla ei ole kovin karvaiset jalat! Laitoin myös pasuunoita multaan, odottelen että ne itäisivät. Hienot kuvat jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, kiitos! Onneksi meidän koirapojat ovat lyhkäreitä, joista kura karisee kevytpesulla pois. Toivottavasti pasuunasi itävät.

   Poista
 10. Komiat on penkit, eikä nua tosiaankaa heleposti kupsahra.
  Teillä näyttää jo nii kevääseltä. Meillon viälä lunta lähes joka paikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä parasta, niin penkit vaan komistuu, kun saavat patinaa pintaa, Navettapiika. Lumet hupenivat aivan olemattomiin eilen, kun sato vuorokauden. Kunhan aurinko lämmittää, niin pääsen leikkaamaan puita ja puskia. Kyllä ne lumet sulaa teiltäkin auringon myötä.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...