maanantai 6. maaliskuuta 2017

Puutarhamartta-testi

Kävin tekemässä puutarhamartta-testin Marttojen sivuilla.
Noh, olisinkin ollut kovin pettynyt,
jos tulos olisi ollut jotain muuta:
Puutarhanhoito on lempiharrastuksesi.Loistavaa viikkoa, blogiystävät ja marttakamut!


16 kommenttia:

 1. Pitää käyrä johonakivaihees tekemäs testi :) Hyvän näköösiä pelarkuunioota. Kyllä levike aakkunalle oli tarpehen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Navettapiika, sun kohdallas tulos on jo tiedossa. 😄
   Kyllä tosiaan, levike oli enemmän kuin tarpeeseen, silti pistokkaat jäivät vielä ihmettelemään työpöydälle.

   Poista
 2. Ikkunalaudan täytettä katsellessa ei ole epäilystäkään siitä, mitä testi kohdallasi kertoi. Edellisessä postauksessa koirilla on hauska näköalapaikka kukkapenkkejä lomassa. Sinulla on kyllä mahtavan valoisat ikkunat, varmasti kasvit tykkäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, totta, ikkunoista tulvii valoa ja kasvit viihtyvät viidakkomaisesti. Ikkunapeti on koirapoikien lempparipaikka.

   Poista
 3. Onpa kauniita pelakuita, taitaa tulla vähän ahdasta ikkunalaudalla. Kun aloitin puutarhaharrastuksen, kävin Marttojen puutarhakursseja. Kovasti niistä on ollut apua. - Mukavaa maanantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli A, täytyy kiikuttaa pelakuita väljemmille kukkapöydille työhuoneeseeni. Mullan vaihto ja lannoitteen lisäys kiihdytti kasvua vähän liikaakin, kesään on vielä melkein 3 kuukautta aikaa, jolloin lisätilaa löytyy terassilta ja kasvihuoneelta. Kiitos samoin!

   Poista
 4. Heh, mainio! No olisihan se ollut skandaali, jos testin tulos olisi ollut muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, olisin pyörtynyt järkytyksestä, Saila.

   Poista
 5. Kävin katsomassa testikysymyksiä. Eivät olleet ihan minua varten -yllätys! Marttoja olen aina arvostanut erittäin paljon. Hetken aikanaan jo mietin liittymistä, mutta hyvin yksin viihtyvänä henkilönä en katsonut sen olevan kuitenkaan minun juttuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma, kuulun marttoihin jo lehden vuoksi, joillain retkillä käyn ja tapahtumissa, siinäpä se nykyisin. Aikaisemmin kuuluin paikkakuntamme marttayhdistyksen hallitukseen ja silloin oli oltava aktiivinen osallistuja, halusi sitten tai ei.

   Poista
 6. Sinun kohdallasi ymmärrän tuon, enkä olisi muuta edes uskonut, mutta minulle tulos oli innokas kokeilija. Hämmästyin! No, okei; olen sitä mieltä, että itse kasvatetut maistuvat parhaimmilta ja kyllä kodissa pitää olla kasveja ja pihalla myös. Mutta ei sittenkään. Vaikka nyt ilmeisesti pitäisi innostua, kun martat niin osoittivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, innokas kokeilija, wau, olet antanut jo pikkurillin puutarhuroinnille. Puutarhanhoito on vähän sama asia kuin tietotekniikka, sitä joko rakastaa tai ei, mutta useimmat oppivat sietämään, pakko ei ole tykätä.

   Poista
 7. piti heti kokeilla testiä:) sama tulos:)

  VastaaPoista
 8. Mun ei tartte käydä tekemässä testiä, tiedän ilman sitäkin että olen puutarhatumpelo. Enhän mä raukka edes noita pelakuita tunnistanut ennen kuin kommenteista luin! Onneks on toi puutarhavastaava perheessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutri, kaks puutarha-asiantuntijaa perhettä kohde oliskin ihan liikaa ja ylellistä. 😄

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...