sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Bambilla siivet?

Kasvoivatko meidän bambille siivet?

 Ei nyt sentään,
vaan Pupujussihan se siellä korviaan heilutteli.16 kommenttia:

 1. Voihan rusakko sentään.... Me aitasimme jopa pienen perunapeltomma. Siihen viereen oli majoittunut joku pupulainen, joka kuunteli perunan varsien kasvua:) Terveisin M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja-Leena, monta puuta ja taimea nämäkin tupsuhännät ovat ehtineet nautiskella pihallamme. Nyt olen verkottanut, aivan niikun sinä aidannut, kaikki puuntaimet. Syökööt voikukkia, niitä meinaan riittää. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sussi, mua oikein nauratti, kun aamulla näpsin kuvia ulko-oven ikkunan läpi. Noi korvat oli niin symppikset.

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Meilläkin käy pihalla pari rusakkoa ilahduttamassa. Tosin keväällä ne ei omenapuun kaluttuaan olleet kovin kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laiskiainen! Sydämessä aina tuntuu hyvälle, kun näkee luonnoneläimiä pihallaan, mutta nämä talttahampaat saavat myös vahinkoa aikaiseksi. Meillä on pienet puuntaimet suojattu verkkotötteröillä, mutta silti puput tahtoovat mutustella kaikki lehdet ja oksat, jotka tulevat verkosta ulkopuolelle.

   Poista
 4. Hih, kiva kuvasarja :) Tulee niin hyvä mieli juuri tämmöisistä jutuista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulikki, nauratti itseänikin, kun kuvia otin. Jo pelkästään toi pupu on niin symppis, mutta noi "siivet" oli oikea onnenlaukaus. Hyvä mieltä on helppo kierrättää.

   Poista
 5. hauskanen! lomalla olen itsekin saanut ihastella metsänasujia, toissapäivänä kettu jolkotteli aivan tuosta ikkunan editse ja eilen iltalenkillä mäyrä pysähtyi tietäylittäessään ihmettelemään hetkeksi Helmin valkoista naamaviirua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona Winebridge, sinä oletkin nähnyt sykähdyttäviä eläimiä. Hyvä ettei mäyrä sentään tullut moikkaamaan Helmiä. :)

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...