keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Suosikkiväri puutarhassa

Värillä on väliä!
Mikä on suosikkivärisi puutarhassa?


Minulla se näyttää olevan KIRJAVA.


14 kommenttia:

 1. Kaunis kukkakimara! Kaikki värit ovat ihania puutarhassa, kun katsoo luontoa sielläkin ovat kaikki värit edustettuina ja sopivat hyvin yhteen :) Itsellä taitaa olla sininen suosikkiväri tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulikki, kiitos ja sininen on tyylikäs väri. Minä yritän saada tästä pihapiiristä rehevän rempseää, huoletonta.

   Poista
 2. Heh, tuo kirjava on aika hyvä! Vähän niin kuin ystävättäreni tytär, kun kysyin hänen lempiväriään, vastaus kuului: sateenkaari!
  Koska Ransu hyppäsi tähän koneen ja minun väliin, kuuluu nyt tietysti vastata, että ransunharmaa. Totta on, että kun harmaa tai musta vilahtaa näköpiirissä, nousee hymy heti naamalle.
  Kaikki värit on ihania, vierastan neonvärejä - shokkipinkki varmaan pahin, mutta neonkeltainenkin on aika ärtsy. Niitä on vaikea yhdistää. Ja räikeän punaoranssia. Haaveilen sini+oranssista kukkapenkistä, jossa saisi olla keltaistakin, monia sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, onpa kiva ilmaisu tuo värimieltymys: sateenkaari! Sateenkaari on niin kaunis, että saa kaikki aina hyvälle tuulelle, vaikka vähän sataakin.

   Musta ja harmaa, juurikin nämä värit sointuvat puutarhaan. :)

   Poista
 3. Kyllä puutarhaan kuuluu monta erilaista väriä. Olisi aika tylsää, jos kaikki kukat esim. olisivat punaisia. Vaihtelu virkistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, totta, jokaiselle värille löytyy paikkansa pihalla.

   Poista
 4. Sanoisin kumminkin, että puutarhasi on sointuva, Nettimartta <3
  Pinkki, lila, valkoinen. Ne nyt tänä vuonna :) Ja pinkki ihan aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, pinkki on aina ajankohtainen, semmonen herttanen ja lempeä.

   Poista
  2. Hassua, minusta tosi pinkki (tai kunnon fuksia) ei oo yhtään lempeä :D Se on tuju väri. Liikana äklö, sopivana määränä antaa potkua ja piristettä.

   Poista
  3. Minä taasen yhdistän pinkin (vaaleanpunaisen) pikkutyttömäisyyteen ja hempeyteen, mutta me näemme ja koemme värit erilailla. Onneksi. Fuksiassa on potkua.

   Poista
 5. Sinulla on Nettimartta hyviä kysymyksiä :) Minäkin pidän monista eri väreistä, aika kirkkaitakin saa olla. Suosikkejani ovat ehkä enemmänkin jotkin tietyt kasvit, värit tulevat sitten niiden mukaan. Ja nämä kestosuosikkini ovat ihanat jaloleinikit ja hajuherneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerttuli, jaloleinikkejä ja hajuhernettä ei ole minun puutarhassani, vaikka ovat kyllä tosi kauniita ja/tai tuoksuvia. Olen ihastunut puihin ja niitä olen istutellut oikein urakalla. Odottelen syksyn alemyyntiä, että pääsen hamstraamaan lisää. :)

   Poista
 6. Mitä enemmän värejä puutarhassa, sen parempi! Ehkä joskus olisi aika oikeasti alkaa pihaa rakentamaan (kunhan saatais torpan rempat ennen eläkeikää pois alta), niin joku kuupuutarhaosio voisi olla johonkin paikkaa pihaa kiva kyhätä. Niitä värejä kun tuntuu meillä olevan aika vähän (paitsi se ällö koiranputki). Minusta kukat ovat niin kauniita monimuotoisina ja värisinä, että olen siirtänyt metsänreunasta villinä kasvavia kurjenpolvia ja piiskuja pihalle kukkapenkkiin. Komeiksi ovat tulleet, eivätkä silti vallanneet kaikkea alaa, niinkuin vähän pelkäsin. Kissankelloja myös olen siirtänyt jokusen ja saunioita. Jalostetut versiot eivät meillä niin kovin hyvin kasva, niin nämä luonnon omat saa kelvata tähän hätään. Isopäivänkakkaroita kun laitoin yhteen penkkiin, niin nyt siinä kasvaa ihan tavallisiakin kakkaroita. Lisääntyyköhän nämä isot sitten siemenistä näin? En tiedä, mutta ympäristössä ei päivänkakkaroita luonnossa kuitenkaan kasva. Mielenkiintoisia nämä! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minz, me ollaan sitten sielunsiskoja värien suhteen! Ilosta ja runsasta, siinä mun mottoni.

   Kissankellot ovat kauniita, ovat kylväytyneet tilaamatta pihallemme ja saavat kukoistaa ihan rauhassa. Parempia remppailmoja teille, että saatte urakkanne valmiiksi.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...