lauantai 9. elokuuta 2014

Ommellen onnea

Suuri Käsityö -lehdessä nro 8/2014 on juttu ja kuva projektista, jossa olen mukana. Projektin aiheena on poistotekstiilien hyödyntäminen. Jutun kuva on meikämartan ottama.

Kierrätyksen lisäksi Texvex-poistotekstiilipankki on lanseeranut kampanjan, jossa ommellaan poistotekstiileistä lämmintä päällepantavaa pikkulapsille, Ompele onnea maailman lapsille. Mukana projektissa on myös SPR, joka lahjoittaa osan kampanjan tekstiileistä.

Lisätietoja:
www.hamk.fi/poistaripaja
www.facebook.com/texvex.poistotekstiilipankki8 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoisia projekteja - itse olen ollut mukana Nuttu-projektissa (http://www.nuttu.info/) - pienellä vaivalla voi saada paljon hyvää aikaan♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ja tärkeitä projekteja kumpanenkin, Lady of The Mess.

   Poista
 2. Suomessa meneekin kaatopaikoille luvattoman paljon käyttökelpoista kangasta. Onneksi tällaisia projekteja on alkanut nousta ja käytöstä poistettavan kankaan hyötykäyttö toivon mukaan lisääntyy merkittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menee, ja nythän laki muuttuu, että vuonna 2016 ei kaatikselle saa mennä tekstiiliä enää ollenkaan. Suomesta menee suuret määrät vaatteita ja kenkiä lähimaihin ja Afrikaan. Tein just aiheesta pienimuotoisen opinnäytetyön: Humanitäärinen logistiikka.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä ja sinähän kierrät kankaita käsitöihisi jo nyt.

   Poista
 4. Vasta nyt luin tän kirjoituksen tarkemmin. Sinä jaksat puuhata kaikkia tärkeitä asioita, nostan hattua tällekkin asialle. hienoa, että lapset vaatetetaan!

  VastaaPoista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...