sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Rajauksia

Kaikkea ei voi saada, kannattaa kyllä tavoitella, joten täytyy tehdä rajauksia ja raamittaa. Harrastan tällä hetkellä kamerakerhoa ja kirjoituspiiriä, joten marttailu on jäänyt vähiin. Tiistaina kamerakerhossa on aiheena studiokuvaus eli säädellään valoja. Erinomaisen kiinnostavaa ja tarpeellista tietoa.

Kohta koittaa hiihtoloma. Hiihtoloma ilman lunta? Onneksi ei ole suksiakaan, niin ei sapeta. Lahjoitimme mieheni kanssa sukset ja monot parempaan käyttöön. Ajattelin tehdä töitä lomallani, mutta rajaan työt minimiin ja keskityn opiskeluun, toiminnanohjausjärjestelmä SAP lisää harmaiden hiuksieni määrää. Haen lisäksi 80-vuotiaan äitini meille virkistäytymään ja hupailemaan.

Kirjoittaminen on rajoittunut koulutehtäviin. Olen naputellut raportteja ja etsinyt viitekehystä opinnäytetyöhöni. Yksityisetsivä Jenny Cotton lomailee ja keräilee voimia uusiin koitoksiin.

Olen lähettänyt avoimia työhakemuksia, sopivia avoimessa haussa olevia työpaikkoja on todella vähän. Kukahan tarvitsisi organisointitaitoista, vuorovaikutus- ja viestintätaitoista it-kouluttajaa, joka on kohta muodollisesti pätevä insinööri?

Rajattoman mukavaa viikkoa!

Kuviakin rajailin:

 

 

 

 

 

 

15 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Ja hei, välillä pitää muistaa pitää ihan pyjamapäiviä. Sitä varten lomat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Manta! Mä yritän katsella kuvattavia ja kuvia vähän uudesta kulmasta, kokeilla rajoja. Mä lupaan hölläillä kokonaisen päivän. ;)

   Poista
 2. Hienoja kuvia!

  Oletko miettinyt oman yrityksen perustamista? Sinulla on niin paljon erilaista osaamista, jota voisi tarjota koulutus- ja konsultointipalveluina yrityksille.

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Sussi! Olen miettinyt yrityksen perustamista ja tehnyt koululla aiheesta laskelmia. Ongelma on se, että jonkun pitäisi maksaa palveluistani, moni kyllä tarvitsisi tietotaitojani, mutta ei ole halua tai kykyä maksaa niistä. Mietin ja makustelen kyllä aihetta...

   Poista
 3. Rajatonta lomailus sinulle toivon!

  VastaaPoista
 4. Sinulla on tosi kivat, luovat harrastukset ♥.

  Mieheni pitäisi valmistua syksyllä biotekniikan insinööriksi ja vähän jännitän miten työpaikka löytyy. Toivottavasti te kummatkin tulevat insinöörit saatte mielekkäät työpaikat tai ensihätään työpaikat.

  Kertakaikkiaan hienot kuvat ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaus on vanha harrastus, jota nyt uudelleen virittelen voimiinsa. Kirjoituspiirissä on ihania ja lahjakkaita ihmisiä, itse en sielä juurikaan saa mitään aikaiseksi, mutta nautin suuresti, kun kuuntelen muiden kirjoituksia. Taitavia sanankäyttäjiä kaikki.

   Toivotaan tosiaan, että miehesi löytää mielekkään työpaikan, mulle riittää hätätapauksessa työpaikka, hih.

   Kiva ku tykkäät kuvistani. Yritän satsata jatkossa laatuun, en määrään. Kuvaaminen on tosi mukavaa.

   Poista
 5. Mukavia kelejä talvilomalle!

  hannah (mikä on emailisi nykyään?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys, hannah, pitkästä aikaa! Toivotaan kaikille lomalaisille aurinkoa.

   Poista
 6. Loma on lomaa eikä itsensä näännyttämistä! Muista. Terkkuja myös Mökölle.

  VastaaPoista
 7. Kiitti, Pirjo! Mä olen kovasti innostunut kamerakerhoilustani ja yritän katsoa kuviani ja kuvauskohteita hieman uusin katsein.

  VastaaPoista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...