keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Kuuraa, auringon laskuja sekä outoja sposteja

Tältä näytti pihalla aamulla auringon noustessa...


...ja iltapäivällä, kun aurinko laski.


Keräsin muutaman viikon aikana tulleita roskaposteja.
Näitä ei onneksi tule viralliseen sähköpostiini.
Oudointa on se, että en edes käy millään
peli- tai seksisivuilla,
ihan pysyn vain näissä blogiympyröissä,
haen töitä ja katselen olohuoneeseen uusia kattolamppuja.
Maailma on ihmeellinen!


20 kommenttia:

 1. Nuo ovat niin tuttuja viestejä, niitä tulee myös minulle joskus. Mulle tulee myös sellainen PayPal-viesti, että tilini on ylittynyt. En ole koskaan maksanut moisen kautta mitään, ei ole edes tiliä siellä...ihmettelen, joku varmaan yrittää ryöstää minut. Täytyy olla varovainen, minkä postin avaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, oikeassa olet, tarkkana saa sähköpostien kanssa olla. Kaikki epämääräiset menevät suoraan roskakoriin. Ihmettelen vaan, että mitä nämä roskapostaajat oikeasti kuvittelevat hyötyvänsä...

   Poista
 2. Ihanat kuvat, on ollukki paksu kuura! Mulle tulee kans kakkos säpo:n roskapostia, poistan ne heti avaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maarit, oli oikein harvinaisen paksu kuura ja komea auringonnousu. Roskapostit ovat tätä päivää, valitettavasti.

   Poista
 3. Upeat kuvat!

  Minullekin tulee vastaavaa roskapostia. Eniten huvittavat venäläiset, naisseuraa tarjoavat viestit. Tarjoaisivat nyt edes miesseuraa, D!

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat tosiaan! Tuo eilisen aamun kuura oli aivan mahtavan isoja hiutaleita. Viime yönä täällä tuli tosi vähän lunta, mutta on nyt taas katot ja maa valkoinen.
  Merkillinen on tuo roskapostien maailma. Niitä tuppaa kummasti tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, kiitti kuvapalautteestasi! On tärkeää, että sinä (ja moni muukin) tykkää kuvistani. Vähänenkin lumi valostuttaa.

   Poista
 5. Roskaposteissa on tarjolla naisia ja viagraa. Koen olevani ihan väärää kohderyhmää... vai ovatko miehet niin yksinkertaisia, että niitä on helpompi jymäyttää avaaaan postit ja linkit? Kaikenlaisia yrittäjiä sitä onkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita, kyllä tosiaan pohdituttaa, että hyötyvätkö roskapostaajat lähetyksistään? Tosin taitaa olla halpa markkinakikka, että jos vaikka joka viidestuhannes ostaa, niin hyvä niinkin.

   Poista
 6. Aamu- ja iltaauringon värit ovat erilaiset. Kummastakin tykkään.
  Roskapostista sen sijaan en. Kyllä sitä minullekin tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sama maisema näyttää ja värittyy erilaiseksi aamulla ja illalla, aimarii. Taitaa roskapostit olla meidän kaikkien harmi, mutta ei muuta kun roskikseen, huipsis.

   Poista
 7. Ihanat kuvat. - Tutulta näyttää tuo roskapostiluettelo. Minulle tuntuu tulevan eniten lainatarjouksia - olenkohan niin varattoman oloinen? - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli A, kiitti! Nuo japanilaiset (?) kirjoitukset ovat kauniita, tosin ei ole mitään tietoa, mitä niissä tarjotaan. :)

   Poista
 8. Mahtavan hienot kuvat, kuten aina, mutta jokainen kuva on kuitenkin yksittäiskappale, ainokainen, ainutlaatuinen. WAU!

  Minullekin tulee eroottisia tarjouksia yms. onneksi sähköpostini (gmail) on hyvä erottelemaan jyvät ja akanat toisistaan, helpottaa suuresti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna + Wuppe, kiitos kiitos! Tilanteet tulevat ja menevät, on kiinnostavaa siepata jokunen hetki kuvaksi. Gmailissa suodattimet toimii, mutta toinen sposti, jonka olen perustanut blogia varten, vuotaa kuin siivilä.

   Poista
 9. En tiedä minäkään mistä mulle jonkin verran roskaposteja tulee. Mulle tulee myös 'Nordealta' pyyntö skannata tunnuslukukorttini ja kirjautua sähköpostissa annettuun pankki-linkkiin! Niin varmaan kirjaudun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma, tommosta roskapostia en olekaan vielä saanut. Huh huh, kuka nyt tosiaan skannaisia tunnsukorttiaan!!!

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...