sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Hämyä ja valoa

Ikkunasta lankeava valo hämärässä illassa...


Kuu, tähdet ja oranssi auringonlasku.
Tämmöiset pienet ohikiitävät hetket ovat täydellisiä.


Näimme sentään aurinkoakin.


22 kommenttia:

 1. Vain kiitävä hetki valoa - kaamoksen kirous. Mutta enää 17 pimenevää päivää ja päästään talvipäivän seisaukseen. Siitä etenee sitten kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita, nyt ei pimeys tunnu ylivoimaislta, kun on sentään lumihuntu maassa, tosin yöllä satoi vettä, joten kohta on taas märkää ja synkää. Joulun jälkeen tosiaan voi ootella kevättä. : )

   Poista
 2. Voi vitsit, onpa upea kuva, kun ikkunan kajo osuu tielle! Just niin tätä pimeä kautta. Sä sitten osaat nähdä ja ikuistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, kaunis kiitos kuvakehuistasi. Olen tarkkailija ja sanonkin aina, että jos et löydä mielenkiintoista kuvattaa kotikonnuilta, niin turha niitä on lähteä etsimään kaukomailtakaan.

   Poista
 3. Hienoja kuvia kaikki. Aurinko on upea. - Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli A, kummasti auringon helotus ilostutta ja piristää, vaikka paistaisi vain tovin.

   Poista
 4. Vielä pari viikkoa niin alkaa päivä pidentyä :) Onpa sinulla huikeat näkymät parve(kkee)lta, sieltähän näkee täydellisen auringonlaskun! Alakuvaan olet saanut hienosti tallennettua kauniit auringonsäteet! Kyllä se aurinko vielä tallessa on, vaikka aina ei siltä tunnu..
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulikki, talomme sijaitsee mäellä, joten terassilta/parvekkeelta näkee pitkälle tai pikemminkin pellolle. Auringosäteitä kannattaa nyt metsästää kameralla ja muistoihin. Kiitos samoin!

   Poista
 5. Pikkasen on sielläkin lunta. Aurinko on jo ihan extraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TainaT, lunta oli huntu ja nyt sekin suli pois, kun yöllä tuli vesisade. Huoks.

   Poista
 6. juuri niin, pienet ohikiitävät hetket ovat tärkeitä, elämänsuola kun niistä osaa nauttia

  VastaaPoista
 7. Kotona ei ihan tuohon tunnelmaan meillä päästä, mutta syksyisin mökillä kyllä. Ihanaa, kun kaikki tähdet erottuvat selvästi. Minä tykkään pimeydestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma, mukavaa, kun tykkäät pimeästä, minä kun arastelen pimeää, niin pidän aina otsalampun mukani. Kännykkäkamerani toimii mainiosti myös pimeässä, joten olen nykyisin napsinut näitä hämäränhyssykuvia.

   Poista
 8. Minä olen yöpynyt siellä mökillä yksinkin syyspimeillä. En pelkää yhtään! Aika hyvin pystyy kännykkäkamerasi kuvia ottamaan. Omallani en saa noin hyviä pimeään aikaan, vaikka Lumiassa melko hyvä kamera onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilma, hyvä kun olet peloton, noin on paljo helpompi elää. Lumia minullakin on malli 950, tosi hyvä kamerana.

   Poista
 9. Olet saanut tosi mahtavia kuvia. Ihana toi lyhtykuva.

  VastaaPoista
 10. On taito osata nauttia pienistä, ohikiitävistä hetkistä. Löytää niistä se sisin. Hento lumipeite antaa talven tunnun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi, aimarii, elämyksiin ei tarvita mitään suurta ja ihmeellistä.

   Poista
 11. Ihania kuvia! Miten monenlaista valoa sitä onkaan. Hyvin vähän sitä valoa kyllä tällä hetkellä näkyy, mutta kohtahan se päivä taas alkaa jo pidentyä. Pitää vain ylläpitää positiivista ajattelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, kiitti ja näistä hämäristä selvitään tottumuksella ja suomalaisella sisulla. :)

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...