lauantai 10. marraskuuta 2012

Lumitoive

Nyt on hukassa valo ulkona ja järjenvalo päässä. Lumi tule jo!

  

  

  

22 kommenttia:

 1. Apua, ei tällaista toivetta, ei, ei, ei. Se tietää aurailua ja oon jo valmiiksi pettynyt pelkästä ajatuksesta, että saa/joutuu taas työntämään kolakaupalla lunta syrjään tuolta meidän lentokentältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut jos vaan pari senttiä valkosta pintaan? Olis kato valosampaa ja vois siirtyä Kontioista Kuomiin. :)

   Poista
 2. Hä? Eeeei vielä! Eeeeiiiii.... vielä on lähes kymmenen sipulipussia ja yksi puu ja kuusi pensasta istuttamati! Eeeiiiiii....!!!
  Mutta siis sinne, joo varmaan mutta ei tänne. Pliis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Saila sun kanssas! Vai on sulla vielä istutuksia tekemättä, noh, sitten toivon sun pihapiiriis leutoo keliä. Ja tänne sitä vitilunta. Oltas niiku molemmat tyytyväisiä. :)

   Poista
 3. Muutama sentti meille kans!
  Hienot kuvat, ihmettelen noita kissa?kynttilänjalkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saatas lumikerros. Tää kura alkaa jurppia tosissaan. Koirat on ku savivellin läpi vedetty ja on niin himskatin pimeetä. Meil ku ei oo katulamppuja.

   Kissakynttilänjalat on ostettu kauan sitten Porvoosta. Mullahan on ollut aina kissa koiran lisäksi taloudessa, mutta miehen allergian vuoksi ei nykysteen voida kissoja pitää. Kissatavaroita on keräytynyt vuosikymmenten saatossa.

   Poista
 4. Täällä on vähän lunta ja täytyy myöntää, että kyllähän se kummasti piristää valkeudellaan :) Kissakynttilänjalat on ihan mielettömän kauniit, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parempi sentti lunta ku kuraa. Näkiskin jotain, nyt joutuu taskulampun valolla seuraamaan koirapoikia pihalla ja tiellä.

   Näin noi kissakynttilänjalat näyteikkunassa Porvoossa ja meinasin kävellä lasista läpi, ku kiirehdin puotiin sisään. Taitaavat olla tinaa.

   Poista
 5. Meillä on ollut vaihteleva syksy: lunta, ei lunta, lunta, ei lunta. Aamulla oli lunta, illalla ei. Mitä tämä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mielummin pysyis, enkä ny tosiaan tarkota, että sitä tarttis sitten kahta metriä sataarykästä yhellä kertaa. :)

   Poista
 6. Niin, ja piti sanoa, että Oulun, Muhoksen ja Iin kirjastojen hankinnassa on kirjasi. Eipä mennyt hankintaehdotukseni hukkaan. Nyt vaan uutta kirjaa kirjoittamaan vai joko siellä pöytälaatikossa on jo useampi liuska?

  t. Aikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäh!!! Voi Aikku, sä oot kyl ihana ihminen. Aatella, että oot nähnyt noin paljon vaivaa blogikaverin kirjasen vuoksi. Ihan liikutun. Kiitos!

   Mulla on Muhoksella sukua ja he ostivat yhden kirjan. Nää mun serkkupojat ovat kirjaston vakivieraita, kun lukevat suunnattomat määrät.

   Kirjastani on sitten kuudessa kirjastossa. Hienoa! Pöytälaatikossa on dekkarin alku ja ajatus, mutta minulla ei ole aikaa kirjoittaa. Hauduttelen sitä päässäni ja yritän kirjoittaa jossain välissä, pala kerrallaan. Tämä uusi juttu ei koostu novelleista, vaan yritän saada aikaiseksi romaania.

   Poista
 7. Minäkin rakastan lunta. Ajan päivittäin 54 km/suunta töihin, ja sanonpa vaan, että on ollut pimeä syksy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ajaessa pimeys on vielä kurjempaa. Se imaisee auton valojen tehot ja tuntuu kuin ajaisi mustassa pussissa. Lunta ja valoa!

   Poista
 8. Suomalaiselle talvelle ei mitään voi, joten ei sitä vastaan kannata haratakaan. Mutta haraanpa kuitenkin vähän: ei talvea, ei lunta, ei pakkasta, kiitos. Koko talvi ja pimeä aika pois, kiitos. Pirskahteleva kevät ja pitkä kesä ja lempeä syksy ja siitä taas takaisin kevääseen, kiitos.

  (Taitaa mennä Keski-Euroopan suuntaan, luulen.)

  Järjenvalo on täälläkin ihan sumeana, puh. Että nää pimeät kaudet on vuosi vuodelta vaan raskaampia... Mutta hyvää viikkoa kuitenkin, ehkä näemme jonain päivänä taas sen auringonkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja joku neropatti väittää, että neljä vuodenaikaa on rikkaus. Mä olisin suosiolla vähän köyhempi ja jättäsin loskasen ja paukkupakkaset pois meijän vuodenkierrosta. Kolmella vuodenajalla pärjättäs tai kahdella, noilla sun ehdottamillas keväällä ja kesällä. ;D

   Mä en tavallisesti kärsi pimeestä, mut nyt on kyllä oma kuuppa ihan himmeenä. Ei jaksas, eikä sytytä. Puuh... Valoo tähän taloon!

   Oikein lempeen mutjakkaa viikko sullekin! Ja tietysti meille kaikille.

   Poista
 9. Ihan ihan lyhyt talvi olisi OK. Semmoinen kuukausi ja hyvin vähäluminen, kiitos. Aivan ihana kuvakollaasi. Eipä siitä sen enempää. Googlaapa Jenny Cotton ja Kepponen. Ihan huvin vuoksi. Tai olet sinä varmaan sen tehnytkin. Katsopas se osumien määrä:):) Jos ei sun kirjat myy ihan kohtalaisesti, niin ihme on. Joku näet oli eksynyt minun lokiin sillä hakusanalla. Ihan hyvä, että niitä sun kirjojas saa tilata sen viisi vuotta:) Lisää lukemista vaan kiitos. M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona ei ole mitään kuvattavaa. Tulis vaan mustia ja harmaita takkukasoja, joten siirryin sisälle kamerani kanssa.

   Olen googlettanut, hih. Sun sivuille napsahtaa melko nopeasti. Olin vähän ajattelematon, kun tilasin vain 20 kirjaa lisää, ne meinaan tulivat maksamaan enemmän kuin 30 ja joudun taas tekemään uuden tilauksen. Korjaan sen nimi virheen ensin. Hyvä kun huomasit. Taittoa en uskalla pahemmin muutella, kun taidot eivät riitä. Suoraan Bod:istakin kirjoja on tilattu 17 kpl. Mä tykkään, että jos näitä kirjoja menee 100 kpl, niin on kyllä pienoinen ihme omakustanteeksi. Kiitos kuuluu teille blogikamuille! Terkkuja Ossille.

   Poista
 10. Lunta tännekin, kiitos! Olisi heti paljon valoisampaa. Mutta ei, kun aina vaan tuota sadetta ja tuuleekin taas kovissa puuskissa. Kyllä tämä ainainen pimeys ja harmaus vaikuttaa jo pääkoppaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valosuutta kyllä nyt kovasti kaivattas. Kaks ruskeeta koiraa katoaa iltalenkillä täysin, onneksi on taskulamppu keksitty. Totta, pää ei tykkää tästä pimeydestä ja liikunnan vähyydestä. Jatkuvasti väsyttää.

   Poista
 11. Kirja on luettu ja arvosteltu! Vassokuu, sano turkulaine eli http://luinkirjan.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja hirmu kiva arvostelu. Mä oon ihan yllättynny, kuinka hyvin tää mun eka kirjaseni on otettu vastaan. Ihan meinaa sydän pakahtua...

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...