lauantai 7. helmikuuta 2015

Esikevät

Olipa huiman kaunis päivä perjantaina. Onnekseni sain kävellä työasioissa ulkona ja nauttia. Aurinko oikein kuumotti ja taivas näytti kesäisen siniseltä. Ah, tätä autuutta!

Vastaantulijat hymyilivät. Siis oikeasti! Kaikilla oli suu messingillä. Kohta harmahtavat naamamme saavat väriä. Linnut riehaantuivat laulamaan ja virittelivät selkeästi kosiomenoja. Esikevät!Aurinko paistoi niin helakkana, että lumet lähtivät sulamaan.
Joko minä huokaisin, että: Ah, autuutta!

10 kommenttia:

 1. Postauksestasi tuli hyvä fiilis. Melkein saattoi itsekkin tuntea auringon lämmön kasvoillaan ja kuvitella mielessään ihmisten iloiset ja hymyilevät kasvot. Kevättä kohti mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunu Vuokko, aurinko nostattaa fiiliksiä ja iloa, nautitaan.

   Poista
 2. Esikevät, ollapa totta täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks teillä paistanut aurinko, pirkko? Noh, kuukauden kuluttua aurinkopäiviä jakaantuu varmasti tasasesti ympäri Suomea.

   Poista
 3. Kyllä säväyttää, kun aurinko ilmestyy taivaalle. Huikean heleä päivä minunkin perjantaini oli. Siellä siis jo keväisiä tuntuja, ei täällä vielä, ehkä reilun kuukauden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantainen säväytys oli vain pieni maistiainen keväästä, mutta sillä ajatuksella mennään, että maaliskuu maata näyttää, aimarii.

   Poista
 4. Taivas on ollutkin niin sininen muutamana päivänä..siitä se hissukseen tulee kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TainaT, joka vuosi se kevät on tullut, joskus aikaisin, joskus myöhemmin. Kui sitä kevättä aina niin kovasti ootetaankin! Ekat leskenlehdet saavat riemun kattoon.

   Poista
 5. Kyllä vaan tuntui ihan keväältä, meilläkin oli todella ihana ulkoilusää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SeijaAnneli, kummasti piristi tuo yksi aurinkoinen ja lämmin päivä ja taas jaksetaan.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...