keskiviikko 14. elokuuta 2013

Tehtäviä


Tervetuloa lomalta!

Onneksi sataa ja en pääse pihalle.
Nyt on hyvä hetki tehdä läksyt loppuun.
Tekemättömät tehtävät, 
koiran kipeä polvi ja
rönsyilevä puutarha aiheuttavat painajaisia.

16 kommenttia:

 1. Ihan tasan samat stressit täälläkin. Kaikkea piti vielä tehdä juuri nyt ja yleensä ennen kuin syksy alkaa, ja sataa ja... ääh!
  Tsemppiä sinne(kin)!

  VastaaPoista
 2. Nyt sitten vaan tehtäviä tekemään. Kyllä se arki siitä tasoittuu. Toivottavasti myös koira paranee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolet raportista on jo kasassa ja näytti tulleen meiliin lisäohjeita. On näköjään ongelmia muillakin opiskelijoilla hahmottaa tehtävää. Mut sisulla menen ja valmiiks tehtävä tulee ajoillaan.

   Koira mua kyl murehduttaa...

   Poista
 3. No nyt sitä vettä sitten sataa ja sataa koko ajan, ja hyvät puutarhatyöhalut valuu ihan joutenoloon ja töllön katsomiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, vai oli sulla hyvät puutarhatyöhalut ja sade ne pilas. No, ny voit hyvillä mielin relata. Mä teen raportit loppuun. Joskus aurinko paistais huomenna.

   Poista
 4. Onneksi sateelle ei voi mitään! Se tulee sitä paitsi tarpeeseen ja on varmasti Tuiskunkin helpompi olla kun ei muut puuhaile ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo, toi onkin vaikee yhtälö, meinaan että Tuisku yksin sisällä, kun muut ollaan pihalla. Ei tuu onnistumaan. Täytyy miettiä ratkasua... Nyt molemmat pojat nukkuu kopissaan mun vieressä, kun teen läksyjä.

   Poista
 5. Tuiskulle tsemppisilitykset meiltä Karkin kanssa. Kyllä siitä hyvä tulee, kun jätetään suuremmat riehumiset väliin ja kipulääkitys pelaa. Tuisku tarvitsee hissin ylös terassille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hissi = äippä. :D

   Kiitti tsempeistä, kyl tässä klenkutetaan, vuoroon Tuisku, vuoroon minä. :D

   Poista
 6. Koulutehtävät, apuva, nyt tuli mullekin paniikki!!!
  Velttoilen vaan kotosalla lonkkavaivani kanssa. Ja puutarhassa rehottaa.
  Tsempit sulle kamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut nyt tästä sateesta on se ILO, ettei me kertakaikkiaan voida mennä ulos, joten hus hus tehtävien kimppuun sinäkin. Voi harmitus, viäläks se sun lonkkas vaan vaivaa! Jaksuja ja paranemista.

   Poista
 7. ja jos sattuis sateen lisäks tulee viel ukkonen, niin vois viel hyvällä omalla tunnolla ottaa hyvän kirjan (= ei läksykirja) mukaan takkahuoneeseen, viritellä tulen ja käpertyä sohvannurkkaan shaalin alle lueksimaan, ukkosella ei voi tosiaankaan olla tietsikalla läksyjä tekemässä;) paranemisia Tuiskulle, Helmikin kuunteli vakavana kertoessani Tuiskun el käynnistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa tää raportti olla 80 % valmista, joten vois sataa vielä huomennakin. ;)

   Laitoin tulen keittiön hellaan ja Tuuliset Pojat nukkua nököttivät lämmössä. Jotenkin näin kosteena päivänä aito tuli kuivattaa ja rätinä rauhoittaa. Jaahas, eiköhän sen hyvän kirjankin vuoro vielä tule, hih.

   Poista
 8. Kasvimaa pitäisi vielä kertaalleen perata, mutta eiköhän tässä vielä ehdi. Sadepäivätkin ovat ihan tarpeellisia, kun silloin malttaa tehdä rästiin jääneitä sisätöitä. Kunnon siivous tulikin jo tarpeeseen ja osaan huoneista sai vasta pestyt matot lattioille.:) Pari huonetta saa vielä olla matoitta, vaikka ilman pissalammikoita ollaankin nyt selvitty yli viikko, koska olen koittanut öisin käydä välillä poikaa pissattamassa.

  Toivottavasti Tuiskun polvi voi jo paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on niin ISO kasvimaa, että puuhaa riittää, huh huh, mutta on niitä omia puhtaita herkkuja sitten muka syödä. Sinä kun vielä olet taitava kokki ja leipuri.

   Rymy on sitten parantumassa, kun lammikoitta olette selvinneet. Tuiskun polvi on kipee, ehkä vielä kipeämpi kuin ennen, mutta jarruttelen koiran menoa ohjeen mukaan, niin eiköhän se siitä. Se olematon lonkka mua enemmän murehduttaa...

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...