sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Silputuksia

Tämä postaus koostuu juttusilpuista. Kirjaimellisesti.

Ensiksi ostin joulukortteja ja ei mitätahansakortteja,
vaan kortteja, jotka on käsintehty rakkaudella.
Tilasin nämä tunnelmalliset kortit Sirpalta Silputuksia-blogista.



 

 

Marttayhdistyksellämme oli ruokakurssi: Makumatka Thaimaaseen.
Vetäjänä oli Etelä-Hämeen Martoista reipas kotitalousneuvoja Jaana Lehrbäck.
Kookosmaito ja inkivääri tulivat tutuksi eli kotona porisee
Kai tom kah kana-kookoskeitto.

 

Tuisku-koiramme sairastaa. (Kuvamateriaali ei sovellu heikkohermoisille.)
Olen pakostakin joutunut pysähtymään.
Tästä on ollut se hyöty, että vienti- ja tuontitoiminta on nyt hanskassa.

19 kommenttia:

  1. Voi ei, mikä ihme siinä tuiskun selässä on :( Se on niin kauheaa, kun karvalapset sairastaa... Meillä on Pimpula myös sellainen murheenkryyni ja onneton parka, kun on kaikenlaista häikkää. Pikaista paranemista pikkuiselle!! Ah!, mutta miten mahtaavaa, että oot päässy tutustumaan ihaniin Thaimaan herkkuihin :D Mä täällä matkakuumeiluni vallassa valmistelen Thaikku ruokia ja etsin sopivia hotelleja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku Muiskusen selkä on tosiaan pahan näköinen ja kipeä. Murheenkryynit(kin) on rakkaita.

      Ooh, sulla on mukavaa kuumetta. :)

      Poista
    2. Tuntuu, että ne murheenkryynit tulee kaikista rakkaimmaksi, kun ovat niin reppanoita ja hoivattavia <3

      Poista
  2. Kivoja silppuja, paitsi tuo Tuiksun sairastaminen. Mutta hyvä, että siitäkin jotakin hyvää on seurannut. Nuo kortit on pikkuisia taideteoksia, oikein ihanat, aah :) Ja keitto, melkein jo kuola valuu suupielistäni. Mukavaa sunnuntainjatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkö teille keittää seuraavalla reissulla thaikanakeittoa? Viimeksi kun söitte keltaista siskonmakkarasoppaa. :D

      Poista
  3. Tosi kauniita kortteja, on siinä ollut väkertämistä. Kyllä niitä lemmikkien pipipäiviä murehditaan ihan siinä kuin ihmistenkin. Toivottavasti koiruli paranee pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä kortteja kelpaa lähetellä ja vastaanottaa.

      Toivotaan tosiaan, että koiruli tervehtyy. Tässä on jo muutama kyynel vierähtänyt...

      Poista
  4. Upeita kortteja! Luin jo poikien blogin puolelta Tuiskusta. Tosi ikävää. Toivottavasti syy löytyy ja paraneminen voi alkaa pian. Ei ole mukavia tällaiset haavat. Tuiskusta ehkä kaikken vähiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortit on niin somia, että. Mä olen ihan lamassa ton Tuiskun puolesta ja takia. Ihan on pitänyt itkee tirauttaa. Soitin alkuillasta eläinlääkäriasemalle, kun Tuiskun selästä irtosi palanen, että pannaanko siihen reikään pihkasalvaa. Kyllä kuulema pannaan. Tein työtä käskettyä ja taas itketti.

      Poista
  5. Hatun nosto sille, että ostat kotimaista käsityötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan mielelläni yksityisyrittäjiltä ja kerron hyvistä hankinnoista täällä blogissani ja nämä eivät ole koskaan maksettuja mainoksia, hih.

      Poista
  6. Aivan mahtavia kortteja olet hankkinut. Vai on Tuisku taas joutunut tötterön käyttäjäksi, kurjaa! Onneksi tuossa lepäilyn lomassa voi tosiaan itse tehdä noita lukuhommia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin 10 korttia ja täytyy vain ihailla kortintekijän kekseliäisyyttä ja taiteellistasilmää. Tuisku on pieni tötteröpää, huoks.

      Poista
  7. Voi tuota Tuiskua. Mikä ihmeen juttu toi voi olla, hirveen näköstä. Onko yhtään parempi jo? Kyllä Tuiskulla nyt on vastoinkäymisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Tuiskua koetellaan. Oli se hirvee mahatauti, sitten jalka, kastraatio ja nää selkähirvitykset kyllä kruunaa tän vuoden. Ei voida käydä missään, eikä ulkoilla, eikä oikein mitään. :(

      Poista
  8. Voi Tuiskuparkaa, mutta mikäs on köllötellä kainaloissa. Ootko sä koskaan väsynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tosiaan naurata tää Tuiskun juttu.

      Väsynyt? Nyt oon kovasti väsynyt, kun on tää Tuiskun juttu päällä ja kouluhommat ei oikein taho mennä pulkkaan. Yöt on melko levottomia, kun mä tahdon miettiä ja paisutella juttuja pimeinä tunteina. Kyllä se taas tästä into ja vireystaso löytyy. Lepposaa menoa sullekin!

      Poista
  9. Thaimaalaisittain maustettu kanakeitto on ihanaa. Meillä tehdään sitä useinkin. Suht kevyttä ja terveellistäkin se on, joten voi syödä hyvällä omalla tunnolla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä herkkua. Tein soppaa ja hyvin onnistui, vaikka en saanutkaan ihan kaikkia ainesosia. Lisäsin soppaan paprikoita ja kevätsipulia, toivat väriä ja makua.

      Mähän en ole mikään ruokaguru kuten sinä ja kun mulla on näitä allergioita vaikka muille jakaa, niin olen arka kokeilemaan uutta. Tämä kookosmaito on huippu juttu, täytyy testata sitä lisää ja käyn katsomassa sun ruokaohjeita, niistä kun olen löytänyt monta sovellettavaa annosta ja vielä kun ne sun kuvas ovat aivan ylimaallisen hienoja. Namsku.

      Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...