sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tunnelmia Hakkapeliittapäiviltä

Kävimme Hakkapeliittatapahtumassa ja tässä muutama tunnelmapalanen:
10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoiselta vaikuttava tapahtuma. Kiva kun kerroit, en tuollaisesta tiennyt.
  ps. mun pikkumosaiikit blogissa esillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eka kerta oli mulle kun kävin Hakkapeliittatapahtumassa. Myyntitapahtumahan tämä tieysti on, mutta taidolla tehty. Kaikki myyntikojut on tehty vanhan näköisiksi eli niissä on säkkikankaiset huput ja puisia koristeita. Jopa jäteastiat on päällystetty pienillä kuusirangoilla. Melkeinpä kaikki myyntitavarat on käsin tehtyjä eli uniikkeja.

   Sulla on nätit pikkumosaiikit ja kivikkopuutarha. Hienosti muurattu kiviaita.

   Poista
 2. Valkosia viinimarjoja voisin syyvä laatikollisen ja välillä napsia muutaman karviaisen, nam! Hauskoja kuvia...paitsi potsin piä, jäk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juotiin pannukahvit ja vattumehua ja käveltiin nopeesti ton potsin ohi. Oli aika hurjan näköinen. Ne possunsuikaleet siellä kaupanhyllyllä...

   Poista
 3. nuo pupupinssit eivät oikeastaan kuulu Hakkapelittatorille - toim.huom...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaankaan, mut siäl ne ny oli ja ne on hauskoja.

   Jännittävä nimimerkki, toim.huom...

   Poista
 4. Eikun se olin mä - olin niin hätäinen, että nimi jäi pois - enkä tiedä, mistä toi toim.huom. tuli - kirjoitin nopeammin kuin mitä ajatus kulki - piti mennä peittämään viinimarjapensaat verkoilla. Aika hyvinhän siellä torilla yleensä noudatetaan ohjeita, mitä saa myydä, mitä ei. Lähinnä kai muovikrääsä on kielletty kokonaan. Ensi vuonna on 35 v. juhlat Hakkapeliitta-tapahtumalla. Sitten täytyy mennä - olen pitänyt muutaman välivuoden ihan tarkoituksella.

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun kanssas, hannah.

   Hirmuisen vaivan nää järjestäjät näkevät. Huh huh. Tuli ostettua puukkoja (ei sentään puntareita), lieden päätyseinään (jota ei vielä ole) seinäkoriste (tulee sitten joskus juttu), joulukortteja (joulu on jo lähellä) ja tulitikkutelineitä (juttu tulossa). Kaikki hienoa käsityötä. Arvostan suuresti heidän osaamistaan ja viitseliäisyyttään.

   Poista
 5. Piti minunkin tulla Hakkapeliittaan, mutta jotain tuli etten päässytkään. Äitiä puri koira, kaatui ja käsi murtui ja sitä tässä on nyt podettu/hoidettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens vuonna on taas uudet Hakkapeliitat. Kiva tapahtuma.

   Siis mitä kauheeta!!! Äitiäs puri KOIRA. Noh, mitä ihmettä! Terkkuja kovasti ja paranemisia!

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...