perjantai 3. lokakuuta 2014

S niin kuin syksy

Parasta syksyssä ovat värit ja värittömyys.
Sumu on sievää.Onnittelukukat ovat säilyneet laadukkaan kauniina.
Olo on tasaantunut, on aika hengähtää.
Mitähän sitä seuraavaksi...Rapsakkaa syksyä!

12 kommenttia:

 1. Sumuinen päivä ollut täälläkin. Mereltä puskenut paksua sumua, mutta ei ole kuulemma kauas tarvinnut mennä sisämaahan päin, kun taivas on ollut kirkas. Pimeä tulee varhain ja aamullakin on pimeä. Tässä pimeydessä alkaa melkein jo toivoa lunta...

  Tekemättömiin pihatöihin keksin hyvän tekosyyn. Ei kannata tehdä nyt syksyllä mitään hätiköityä (muutaman kuukauden suunnittelun jälkeen), jos vaikka ensi keväänä haluaakin tehdä jotain muuta. Ha-haa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku, mä ostan ton sun tekosyysi. :D

   Pimeyttä riittää ensilumiin saakkaa ja loskaa. Kontiot on jalassa, olivat kyllä koko kesän, kun piti kaivaa istutuskuoppia ja siirrellä multakasoja ja ja ja... Lokostellaan ja suunnitellaan ensi kesää. Sullahan on kyllä muutenkin ajanvietettä, kun on se ihana pirpana.

   Poista
 2. Párekin Palvelijar3. lokakuuta 2014 klo 21.01

  Se on just niin, että kun iso projekti on viety loppuun ja juhlittu, eteen rämähtää tyhjyys. Se pitää vain hyödyntää vaikka pelkästään olemalla. Kyllä hommia pukkaa jatkossakin ja paussi ennen seuraavaa projektia on ansaittu ja paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvailit tunnetilani, Párekin Palvelijatar. Onttoa, onnellista ja orpoa on olo. :)

   Poista
 3. Sumuinen maisema on aina niin kaunis.

  Hyvä, että vähän hengähdät, olet sellainen tehopakkaus, että sinulla on ihan varmasti kohta taas joku iso homma meneillään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina, Sussi!

   Tämä tehopakkaus on asettunut laakereilleen, melkein. Siivoan ja järjestelen. Teen tilaa uusille ajatuksille ja jutuille. Ehkä se kirja, Sussi, ehkä se kirja...

   Poista
 4. Sumu pehmentää tienoon ja sulkee sisäänsä. Kaunis onnittelukimppu. Mukavaa, että tuonkin ihanuuden voi säilöä muistinsa lisäksi valokuvaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvasit sumua, between. Pehmentää ja sulkee, on arvoituksellinen. Kukkakimppu on edelleen terhakkana. Otin siitä monta kuvaa, kun harvoin saa noin upeaa kimppua.

   Poista
 5. Kauniita kuvia : D S=sairas, V=väsy, huoohh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Maarit! Se sun yskäs on todella sitkee, sais tosiaan jo hellittää. Muutenkin syksyllä väsyttää ja sitten on vielä kipeenä. Toivotaan, että olos kohenee.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...