keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Hyvillä mielin

Voi mahotonta, kun Vilukissi on kehua retostannu minun novellikokoelmaani blogissaan. Ihan melkein alko hävettään, kun tuli niin hyvä mieli.

Siitäkin minä olen iloinen, että ainakin kaksi kirjastoa osti kirjani, Riihimäen kaupunginkirjasto ja Forssan kaupunginkirjasto. Nyt kirjaani pääsevät lukemaan hekin, jotka eivät halua sitä ostaa.

Lukuiloa ja viihteellisiä hetkiä!

Tässä lisäksi kuvia, näin pimeään aikaan, tuomaan mieliin kesämuistoja:

  

  

23 kommenttia:

  1. Hauskaa! Jännityksellä odotan kirjan kolahtamista postilaatikosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se pian tupsahda postilaatikkoon. Tumps. Jännityksellä odotan, että mitä siitä tykkäät. Hih.

      Poista
  2. Voi kun kiva! Onnea julkaisun johdosta, hurjan nopsa projekti se olikin! Ja aika veikeä kansi ;-)
    Ihanat kesäkuvat, voi hirmu kun tuo valkoinen seinäkukkateline on suloinen! Saako tuollaisia jostain putiikista, mitä, mistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, Saila, onnitteluista! Sun puutarhakirjaasi ei enää saa. Etkö ota siitä uutta painosta? Pliis.

      Löysin tuon telineen kirppikseltä. Se on valurautaa ja tosi painava. Se on tosiaan sulkku.

      Poista
  3. Minä myös! Siis jännityksellä odotan kirjan saapumista ;)

    VastaaPoista
  4. KIITOS! Eilen kolahti kirja postilaatikkoon. Vaikka epäilin, että en malta sitä edes avata, kun on niin kaunis kansi, niin avasinhan mä sen HETI! Ja ehdin kiireiden keskellä jopa lukea ensimmäisen kertomuksen. (En kyl olis ehtiny, mutta siirsin muita kiireitä sen verran, että arvoitus ratkesi.) Erityisen ilahtunut olin siitä, että siinä mainittiin bordercollie! Minulla kun on piiiitkä yhteinen menneisyys erään ihanan bordercollien kanssa, joka eli lähes 15 vuotta perheenjäsenenäni. Malttamattomana odotan hetkeä, jolloin ehdin seuraavan kertomuksen kimppuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Mikä yhteensattuma tuo bordercollie. Aattelin nääs, että siinä on sopiva koirarotu poliisille...

      Lukuhetkiä!

      Poista
  5. Eilen illalla aloitin lukemisen. Tilasin cdonista, koska heidän kirjapuolensa liike on meistä muutaman kilometrin päässä ja voittavat toimitusnopeudessa postin.

    Tykkään kirjasta! Huumoria ja iloista menoa täynnä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, Sussi! Juuri tuota tavoittelin teksteissäni, huumoria ja iloista meininkiä.

      Katselin eilen, että 3 henkilöä oli tilannut kirjan suoraan kustantajalta. Kiva juttu.

      Poista
  6. Kirja tulla tupsahti - omistuskirjoituksella, ihanaa! Vielä pitää järjestää aikaa sen lukemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja toivottavasti löydät aikaa lukemiselle ja ennen kaikkea, että tykkäät.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos, Vilma! Tilasin juuri 20 kirjaa lisää, kun näyttää siltä, että ensitilaukseni, 30 kpl, ei riitä. Tämä on minulle mukava yllätys, kun ajattelin, että joudun kauppaamaan niitä 30 kirjaa vuoden.

      Poista
  8. Postia odottelen minäkin, juuri äsken maksoin kirjan. Esimakua kirjasta sain Vilukissiltä :). Onnea ja menestystä kirjailijalle jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja tilauksesta, posti polkasee ensi viikolla teille.

      Vilukissi on ihana persoonallisuus. Huomasin, että sinäkin kirjoitat samalla murteella kuin Vilukissi. Mä niin tykkään murteista, vaikken niitä osaakaan.

      Pakko on nyt kuitenkin todeta, en vaatimattomuuttani, vaan toen perrään, että en ole kirjailija, kiitosta vaan arvonimestä, vaan novelliharjoittelija. Mutta kirjoittaminen on aivan mahtava harrastus. Siinä saa jokainen avata sanaisen arkkunsa ja antaa mielikuvituksen temmeltää. Hauskaa on!

      Poista
  9. Mä ootan tosi fiiliksissä sun kirjaasi! Pitää käydä postilaatikolla ihan itse joka päivä.. Kuvassa kirjasi kansi oli aivan mahtava, ihan kuin päähenkilö tutkailisi, mitä seuraavaksi. Onnittelut vielä kerran eka kirjailija-ystäväni!

    Kiitos noista ihanista kuvista. Muistuttavat harmaan syksyisenä päivänä tulevasta ihanasta vuodenajasta, jota odotellessa jaksaa syksyn sateet ja pimeyden. Katselen suurta tammea, joka osittain pudottaa lehtensä näin, mutta suurin osa putoilee talvella saaden pihamme ikävän näköiseksi. Täytyy myöntää, että onhan se kaunis sitten taas kesällä. Onneksi Suomessa on eri vuodenajat, joista jokaisessa on oma viehätyksensä ja kauneutensa. Miten mukavaa onkaan sytytellä kynttilöitä hämärän tullessa ja nauttia niiden liekistä. Näin teen tänäänkin.. Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sithän meitä on kaks, meinaan fiiliksissä. Eiköhän kirja huomenna rapsahda postilaatikkoosi. Kiitos!

      Poista
  10. Kiva kuulla, että kirjastostakin siis löytyy kirjaasi. Riihimäki on tuossa vartin matkan päässä, joten sieltä sen siis varailen itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oli mukavaa, että kirjani päätyi kirjastoihin eli Forssa, Riihimäki ja Tammela ottivat kirjani valikoimiinsa. Lukuhetkiä, Henkkumaaria!

      Poista
  11. Vilukissin yllyttämänä tulin tänne. Onnea ja menestystä toivotan! Minä en vielä tilaa kirjaa, kun en ehdi lukea. Katsotaan josko ensi vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Vallaton! Nimimerkkisi hykerryttää minua. Kouvolan dekkaripäivien novellikilpailun aiha oli: valta. Kirjoitin vallattoman dekkarinovellin, hih.

      Kirjaa saa myös kirjastoista: Riihimäki, Forssa ja Tammela. Kaukolainakin onnistuu eli ei ole pakko ostaa, jos joskus löydät aikaa lukemiselle.

      Poista
  12. Lapsenlapsikin kysyi, että miksi nimimerkki Vallaton mummeli? Ei pitänyt minua järin villinä vallattomana (vaikka alunperin se olikin taka-ajatuksena :)). Sanoin, että katsos, kun ei ole valtaa. Vastaus tyydytti, eikä kysellyt enempää.

    Ennen luin paljonkin, mutta miten lie nykyään niin vähän aikaa, ettei mukaehdi. Yhtäkin kirjaa luin kolme kesää ja toinen lapsenlapsi nauroi ja kysyi, että miten kauan aion lukea sitä. Nyt viime kesänä sain urakan loppuun ja lainasin toisen kirjan, jonka luin viikossa. Hyvä minä!

    VastaaPoista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...