maanantai 6. elokuuta 2018

Siistiä!

Pari päivää on mennyt tosi mukavasti,
kun olen päässyt tositoimiin pihalla,
sillä on pilveillyt, ja jopa vähän satanut,
helteellä kun en jaksa tehdä mitään.
Olen huruutellut pyöräharalla pitkin ja poikin pihaa.
Mikä nautinto onkaan, kun sora-alueet siistiytyvät.
Rikkakasvimättäät saavat kyytiä ja huutia!

Pihapiirimme lintuja:


10 kommenttia:

 1. Onpa hienoja kuvia taas! Minä täällä sadetta odottelen. Onneksi helteet loppuivat (toivottavasti kokonaan tältä kesältä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kehuista, Kivisen Vilma! Meille on luvattu vain pari inhimillisen lämpöistä päivää, valitettavasti, ja sitä sadetta saisi nyt tulla ihan reippaasti.

   Poista
 2. Minäkin aloin pyöritellä kiviä heti, kun mittari laski alle 25 asteen. Siirtelen perennavauvoja lastentarhasta uusiin paikkoihin ja suunnittelen uutta kukkamaata. Ihana kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha rouva, uudet kukkamaat ovat niin ihania, varsinkin se odotus, että miltä se näyttää valmiina. Pyöritellään kiviä, ei peukaloita. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, Hannele Ruusukummusta, mukavaa kun tykkäät.

   Poista
 4. Sinulla onkin tämä kesä ollut yhtä tuskaa, kun et ole jaksanut siellä pihalla puuhastella. Toivomme siis kaunista ja sateetonta syksyä, että ehdit touhuta. Tuo pyörähara näyttää kyllä mukavalta työkalulta. Rikkakasvien kitkeminen muuten on aivan kamalaa hommaa.
  Kiitos ihanista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, surkeetahan se on, kun ei pääse suosikkiharrastuksena pariin, mutta nämä helteiset päivät ovat varmasti tuottaneet paljon iloa auringonpalvojille ja uimisesta pitäville. Pyörähara on ollut ahkerassa käytössä ja rikat saavat kyytiä, kerrasaan mainio peli.
   Ole hyvä, ja voi potrasti!

   Poista
 5. Tervehdys pitkästä aikaa! Silloin tällöin poikkean katsomassa kuulumisia, mutta kommentointini on nolottavasti jäänyt vallan. Aika hektistä tämä elämä edelleen työnarkomaanimiehen ja villin kohta 3-vuotiaan kanssa.:) Nyt oli pakko tulla moikkaamaan, kun tulit heti mieleeni, kun näin kuvan raitapaidasta, jonka raitojen väleistä mäykyt kurkistelivat.:)

  Ihanan viileää nyt niiden kamalien helteiden jälkeen. Toivon niin kovin, ettei superhelteet enää palaisi. Vesisadetta mieluummin. Paljon mitään ei ole meillä kesän aikana satanut. Kuivaa on. Sadetettu ollaan pihaa, ettei kaikki ihan kuivu ja kuole. Pikkaisen enemmän on jo tänä kesänä pystynyt pihatöitä tekemään, mutta paljon enemmän tuolla kaikkea hommaa olisi. Eipä silti, ei näillä helteilläkään ole paljon mitään ulkona jaksanut, että ei se kaikki enää täysin pikkuihmisen syyksikään mene.:)

  Niin ja hyvin hyvin myöhästyneet onnittelut lauman kasvamisesta! Jo aikaa sitten katselin, että teillä on yksi hauveli lisää.:)

  Jahas, meillä on edessä ipanan hammashoitola. Pitää valmistautua lähtöön.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja, ja tosi ihana kuulla sinusta (aivan liian) pitkän ajan jälkeen. Varmasti kolme vuotias pitää sinut kiireisenä. Tyttäresi on varmasti ihana pieni touhuaja, ja puhua pulputtaa, kun kulkee äidin mukana pihapuuhissa, näin otaksun. Mukavaa hampilääkärireissua ja aurinkoisia terkkuja teille kaikille!
   Laumamme on tosiaan saanut tyttövahvistuksen, mikä onkin supersuloinen otus, viisas ja kaunis.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...