maanantai 16. heinäkuuta 2012

Metallia

 

Pitkään metsästelin syöksytorven alle sopivan kokoista metalliastiaa peittämään ruman sadevesikaivon ritilän (tai mikä sen tötterön nimi nyt onkaan). Viimein tärppäsi. Löysin 16 litran teräsämäpärin ja se on kuin nakutettu tehtäväänsä eli naamioida tötterö inhimillisen näköiseksi. Mies teki ämpärin pohjalle reijän ja siinä se nyt nököttää, tötterösuoja.

Meidän pihalla kukkii romuromantiikka. Tykkään vanhoista ja ruosteisista tavaroista. Vanha maitopeelari kelpaa ulos kukkavaasiksi ja pata kukkapurkiksi.

Mieheni tykkää laulaa luikautella ja minä puolestani tykkään kuvittaa nämä musiikkikappaleet. Tässä meidän viimeisin kyhäelmämme kuunneltavaksi ja katseltavaksi. Videolla esiintyy meidän Myrsky-mäyris kera oman "lassiensa" eli Inkun kanssa. Olkaa hyvä, Talahassee Lassie:


14 kommenttia:

  1. Myrsky on niin ihana :)
    Tervetuloa taas myrskyn kanssa Patinaputiikkiin.
    Romuromantiikka pihamaalla on somaa! Minullakin on ruosteinen valurauta-amme täynnä kukkia!

    Lisää romuromantiikkaa löytyy Patinaputiikista:
    http://www.facebook.com/Patinaputiikki
    ... ja sivujahan pääsee katsomaan, vaikka ei facebookissa olisikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valurauta-amme täynnä kukkia!!! Iiik, se mahtaa olla upee näky.

      Poista
  2. Mielettömän vauhdikasta meininkiä, sekä musiikki että kuvitus! Hienoa. Mä niin kadehdin ihmisiä, joilla on musiikintekemisen lahja, tuntuu varmasti upeelta :)
    Pikkasen on kyllä kyseenalaista, lieneekö laillistakaan, tuoda tuollaista valkoista materiaalia esille kesken kesän? Eikö tässä sateessa olisi jo tarpeeksi kurjuutta, pitää vielä muistuttaa tulevasta ;) Ensi talvena teillä onkin sitten kolme nopeeta tuolla hankipoluilla kirmaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei oo nuottikorvaa eikä lauluääntä suotu, mut onneks toi Mies hanskaa sen puolen meidän taloudessa.

      Hih hih, ei varmaan oo laillista panna lumikuvia kesäsateella näytille. Tulee tuplapahamieli ;D

      Poista
  3. Voihan perhana, kun jäi sun pyttys kehumati! Ja tuo syöksytorven naamio on mainio, mä vaan vuorasin sen kivillä kun en edes tajunnu tollasta. Mutta sä ootkin martta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kato, ku se syöksytorvi ärsytti mua syvästi ja mäkin ensin yritin naamioida sitä kivillä, mutta se näytti ihan muinaushaudalta, piti keksii muuta.

      Poista
  4. No Pirkko vei sanat sormenpäistä tuolla syöksytorven naamio -kommentilla. Ilmeisesti tosiaan vain martta pystyy tuollaiseen nerokkaaseen ideaan?!

    Sulla on Nettimartta ollut mainioita ideoita jo vaikka kuinka, etkös kokoaisi niitä kirjaksi asti? Kaikenlaisia "Minun paratiisini" -opuksia sitä on luettu (ehkä jo liikaakin), mutta näppäriä, oivaltavia ja helposti toteuttavia puutarhaideoita niistä ei löydy.

    Ja sitten iso kehu musiikkivideosta, se oli hauska, eikä lumi yllättäen ahistanut yhtään, nimenomaan hyvän boogien ja korvat tuulessa hulmuten juoksevien koirien ansiosta. Riemukasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, nythän sä yllätit mut kehuillas. Ei nää mun ideat taida ihan yltää kirjaksi asti. Joku vois kyllä kerätä meidän kaikkien arkipäivänoivallukset samoihin kansiin. Pitäsköhän mun ruveta keräämään? Annas ku mä miätin asiaa...

      Mies kiittää musiikkikehuista. Hän ei laulele kotona, vähän rämpyttelee kitaraa, mut lomalla hän sitten menee levytysstudiolle ja purkittaa kaiken yhdellä otolla ja yhdessä päivässä. Mut me tykätään tehä näitä pläjäyksiä yhessä, mies musan ja mä kuvituksen. Parasta kaikessa on se, jos muilla(kin) on riemukasta.

      Poista
    2. Juu, pitäisi.

      Ja mikäs sen ihanampaa, kun tehdä jotain yhteistä kivaa puolisonsa kanssa, sitä vartenhan sitä kimppaan on joskus ryhdytty ;)

      Poista
  5. Minulla oli kone vähän hitaalla (pahuksen nettitikku), joten nyt vasta pääsin lumen ja musiikin makuun. Tosi ihanaa katsottavaa ja kuultavaa :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä ootte vauhdikas perhe, täytyy sanoa! Hyvä, martta!!

    Ja juu, ehdottomasti sun täytyy joko kirjoittaa kirja itse tai ainakin toimia kokoajana. Ideoita tuntuu olevan vaikka muille jakaa. Ei tartte vundeerata, ryhdy toimeen vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, marttaseni! Toi kirjajuttu olis kyllä mukava, mutta nyt ei taida paukut riittää, kun mulla on tässä muutama kirjotusprojekti työn alla ja opiskellakin pitäs ehtiä. Mut mä haudutan asiaa ja tiedustelen, katotaan. Olis kyllä viehko ajatus...

      Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...