keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Hyvästit rääsyille

Hyvästi rääsyt! Meikämartta osti vimpanpäälle hienot puutarhavärmeet. Satsasin kauneuteen ja käytännöllisyyteen.

Hankin:
1 kpl pitkät housut
1 kpl polvihousut
1 kpl lappuhaalarit, pitkät puntit
1 kpl lappuhaalarit, polvihousut

Ja kaikissa KUKKAkuosi. Ruusunnuppuja. Iiik!

  

On kuulkaa taskuja ja pussukoita ja lenkkejä, joihin voi ujuttaa työkaluja. Eivät kiristä, eikä purista ja joustavat oikeista kohdin. Kyllä nyt kelpaa pylliä pihalla. Pakko tunnustaa ettei minulla ole näin nättejä vaatteita ollut koskaan.

Toimitus tosin tökki tosi pahasti. Tilasin pöksyt 15.4. ja lähetys tuli tänään. Toimitusajan piti olla 1-2 viikkoa, mutta venyi seitsämäksi. Jouduin lähettämään puolen tusinaa meiliä ja soittamaan kerran, ennen kuin sain vastauksia. Huoks. Ei kovin kummoista asiakaspalvelua.


Lintulapset voivat hyvin.


Aamut ovat kauniita.
Eikö ketään muuta kypsytä tämä helle? 
Olen aivan ryytynyt ja taimet kupsahtavat käsiin, vaikka niitä kuinka virottelen.

37 kommenttia:

  1. Minua kypsyttää tämä KYLMYYS! Täällä on 11 astetta, mulla on tuli hellassa! Enkä huijaa, katso vaikka Ilmatieteen laitoksen nettisivuilta.
    Onpa kauniit puutarhavermeet, mutta tosiaankin pitkä toimitusaika, hurjaa! En minä vaan kehtaisi tuommoista meininkiä pitää. Jos postitus menee seuraavaan viikkoon, lähetän asiakkaalle siitä sähköpostilla tietoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIKÄ! Voi hyvät hyssykät, kun täällä on 30 varjossa ja sulla vaan 11. Ei oo sulla(kaan) kivaa. Hrrr.

      Just opiskelen "Perusta menestyvä verkkokauppa", niin harmitti, kun asiakkaan tiedusteluihin ei vastattu, puhumattakaan että olis kauppiaan puolelta otettu yhteyttä ja selitetty.

      Sulla on oikea ja hyvä tapa toimia.

      Poista
  2. Ihanat tamineet! Kuinka niitä raaskii ees käyttää, kun ovat noin somat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanat tamineet. Eilen testasin polvihousuhaalareita ja ne on kyl kätsyt. Kävin koirien kanssa lenkurallakin ne päällä. :D

      Poista
  3. Iloiset vaatteet iloiselle puutarhurille!
    Tulipa mieleen kehaista postimyyntejä täällä meillä päin, ne toimivat nimittäin pääsääntöisesti uskomattoman hyvin. Kilpailu isossa maassa on ilmeisesti kovaa. Jos tilaan maanataina jotain, on se viimeistään keskiviikkona ovellani, usein jopa seuraavana päivänä, tuodaan aina kotiin asti.
    Juupa juu, meillekin on tullut kesä, tosin ei helle, mutta sitä ei halutakaan, vaan normaali kesäsää, jolloin ei tarvitse palella eikä tuskailla liian kuumuuden kanssa. Saa nähdä, montako päivää tätä iloa kestää tällä kertaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkeat housut ja muhkea puutarhuri housujen sisällä. :D

      Teillä kyllä hommaa näyttää toimivan. Pääsääntöisesti mekin ollaan saatu kaikki netin kautta tilatut tavarat ongelmitta, tää oli kyllä oikein pohjanoteeraus. Mähän olin tietysti maksanut housut tilatessani...

      Oliks teillä tulvia? Tykkäisin kans just tommosesta normikesäpäivästä, sillon pystyy tekemään töitä ulkona, tässä helteessä ei ole puutarhurointi nautinto. Veljentyttö puutarhuroi kesät hautuumaita, on kuulema lämmintä, varsinkin kun pitää olla säädyllisesti vaatetettu.

      Poista
    2. Meillä ei ole ollut tulvia, vaikka vettä satoikin pari viikkoa putkeen. Tuo Elbe tulvii tuolla etelämpänä, Tsekkien maassa ja Saksan Dresdenissä, tuskin enää täällä Hampurin seudulla, täältä Elbe virtaakin sitten jo mereen. (tämä oli tällainen pikkuinen maantiedon oppitunti)

      Poista
  4. Hienot on kyllä vaatteet, mutta törkeän pitkä toimitusaika. Ja palvelu kehnoa, jos ei edes meileihin vastata. Mutta tänä päivänä se on niin, että sana kulkee - myös siitä huonosta palvelusta ja tällaiset verkkokaupat eivät pitkään pärjää. Harmi - jos tuotteet ovat hyviä.
    Älä sure näitä helteitä - ovat ohimenevä ilmiö;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi törkeän pitkä toimitusaika, eikä sekään mitään, jos olisivat vaivautuneet ilmoittamaan.

      Hih, oikein toivon sateita. Kukkapenkit pöllyää ja meidän alapiha, on semmoinen kattilanmallinen ja etelärinteessä, on päivällä kuin pätsi.

      Poista
  5. Minullakin on nuo Garden girl-merkkiset haalarit vaaleansiniraidallisina ja ruusunnupuilla. Ostin ne ihan Kodin Terrasta viime keväänä, olivat poistomyynnissä ja maksoivat 20€.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän löydön olit tehnytkin. Nämä olivat -50 % ja siksi raatsin ne hankkia.

      Poista
  6. Ihanat vaatteet ostit. Ihailin noita puutarhamessuilla. Nettikaupassa arveluttaa se, että tuleeko oikean kokoiset ja vaihto on vaivalloista, jos toimituskin vie noin kauan.

    Meikäläinen ei helteisiin ihan heti väsy. Lisää vaan. Jos sataa, satakoon yöllä. Kotiloillakin on nyt kuivat oltavat. Kuihtukoot pois puutarhastani..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteet onkin melko vaikea ostaa ilman sovitusta. Nämä ovat leveää mallia ja siksi sopivat monelle vartalotyypille, tämmöselle tanttaraisellekin. Hoikat voivat käyttää vyötä. :)

      Jaa, sä siis tykkäät helteistä. Nyt sitä on kyllä tarjolla, joten nauti, nauti ja nauti.

      Poista
  7. Vau, kun hienot vaatteet! Täällä on kolmatta päivää vilposta, eilenkin alle +15, vettä ei vain näy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilposta ilman vettä on vääryyys. Miks ei koko kesä vois olla 20, hih hih.

      Poista
  8. Onpa kauniit, kyllä nyt kelpaa!

    Minulle riittäisi ainakin 5 astetta vähemmän ja voisin lähettää ne Sailalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetetään asteet Sailalle, hyvä idis. Nyt puhaltamaan. Puuh, puuuuh... :D

      Poista
  9. Kattelin itekin kerra tuollaisia kukkapuutarhahousuja, mut en raskinut ostaa. :) Oon ihan kateellinen noin kauniista 'työvaatteista'. ;D Kyllä kelpaa hommailla pihalla noissa vaatteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli henkseleitä paukutella ja rensseleitä nyplätä eilen ehtoolla, kun testasin pyllistysmukavuutta. Toimii. Juu, kiva vetästä päälle jotain nättiä, eikä pitää päällä loppuunhiutuneita t-paitoja ja variksenpelätinpöksyjä. :D

      Poista
  10. Messuilla katselin noita vaatteita, kauniita ovat. Vaan miten raaskit pihatöissä käyttää :) Ei vaan, sitä varten ne on hankittu. Katselin myös sellaista essua, siinä oli myös noita taskuja ja pidikkeitä, olisivat monesti tarpeen.
    Luin ilmeisesti saman kaupana toimitusvaikeuksista myös facebookissa, sana leviää, luulisi ettei nettikaupalle olisi varaa sellaiseen. Niin, itsekin odottelen toista viikkoa vastausta kahteen taimikauppaan lähettämiini sähköposteihin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on polvissa semmoset pussit, joihin voi työntää polvisuojat. Mä kun teen kaikki työt kontillaan, niin onpa mukavaa kun ei kivistä polvia.

      Jaahas, en kyllä yhtään ihmettele, jos tämmösen "palvelun" jälkeen joku kirjoittaa Faceen. Hmmm...

      Toivottavasti saat vastauksen pikaisesti.

      Poista
  11. Kyllä on muuten komeet kamppeet. Täti-Vihreäksi muutut. Ps. voitais poiketa juhannusalusviikolla. Sopisko sulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kih hih, Täti-Vihreä. Juu, poiketaan ihmeessä. On mukava tavata!

      Poista
  12. Ihanat vaatteet! Aloitin vähän varovaisemmin ja hankin itselleni kukallisen lierihatun puutarhaa varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo-la-laa, kukallinen lierihattu. On varmasti sievä.

      Poista
  13. No onpa aika ihme tuohua...? Sen verran on hintavia nuo Garden Girlit, että luulis sentään kotimaan postitusten pelaavan? Mutta, kyllä, ovat upeita ;) Ja nuo linnun poikaset saa mun sydämen sulamaan. Onni, että syntyivät teidän pihapuuhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Laitoin meiliä myös Ruotsiin (kato ku heti oli hyötyä HYVÄSTÄ ruotsinkielentaidosta), mutta ei siihenkään koskaan vastausta tullut.

      Pikku tirppuset kasvavat ja pesä näyttää ahtaalta. Vähän käyn kurkkaamassa kerran päivässä oksien raosta, että meneekö kaikki hyvin.

      Poista
  14. Ihanat puutarhurinvaatteet. Miten nuita raatsii puutarhahommissa käyttääkään? Törkeää asiakaspalvelua. Mutta olen minäkin jaagannut kerran yhtä tyttären vaatelähetystä ulkomailta. Se kiersi Helsinkiin ensin Pariisin kentän kautta, lähtien Tukholmasta. Löytyi kuitenkin lopulta. Mutta kiukuttaahan se, jos asiakaspalvelusta ei vastata. Mukavaa, että tirpat voivat hyvin. Tuskinpa ne enää kauaa pesässä viipyvät. Terveisii M-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattelin, että kun ovat puuvillaa, niin kestävät hyvin pesua. Melko vaaleita kyllä ovat, joten lika näkyy, mutta näkyy se multa farkuissakin. Ovat ainakin siistit ja kau-niit. :D

      Tyttäresi paketti kiersi vähän maailmaa, onneks sitten löytyi.

      Poista
  15. Eikä, ihanat! Mä en kyllä varmaan raaskisi noin hienoja vaatteita liata savisissa hommissa, oon vielä jotenkin ihan poikkeuksellisen sotkuinen tarhuri. Mutta mahtavan paljon taskuja ja kivoja pikku yksityiskohtia, vahvikkeet polvissakin vissiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks vaan ookin! Kangas on paksua, joten haalarit eivät ole hellehousut, olenkin pitänyt polvihousuja. Polvissa on vahvikkeet ja huomaa kyllä kontatessa, meinaan ei käy niin kipeää polviin. Lisäksi polviin voi sujauttaa polvisuojat, niitä varten on tasku. Nyt kulkee ISO kännykkänikin mukana, kun on sopivia taskuja. Oon jo sotkenutkin, kih hih.

      Poista
  16. Kyllä on tosi kauniit puutarhavermeet. Mä kanssa mietin, että raaskisinko pitääkään, jos mulla olis tommoset. Oon kuitenkin sen verran laiska puutarhuri, ettei ne mulla taitais juuri likaantua, ainakaan pihatöissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pitänyt pöksyjä joka päivä, kun ei sitten tarvitse yhtään varoa ja on kumartumisvaraa, joustoa. :D

      Poista
  17. Ou jee, nyt vain odottelen päivän asu -postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kih hih, sitä ei kyl tuu tapahtumaan. Housunpolvet jo vihertää, kun olen kontanut ahkerana.

      Poista
  18. Kerrassaan upeat vermeet. Kyllä näillä passaa koreilla. Ihanaa viikonloppua Sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää pöksyt oli hyvä hankinta, vaikka niitten toimitusaika venyi kohtuuttomaksi. Kaikki housut olivat -50 %. En muuten olisi raaskinut niitä ostaa. :)

      Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...