lauantai 16. maaliskuuta 2013

Aihetta hymyyn

Olen jo jonkun aikaa ihmetellyt, että kuinka Bod:in kautta on ostettu yli 20 kirjaa. No, nyt sekin selvisi. Kirjastot. Kirjaani on lainattavissa melkin 60 kirjastossa. Antologioita, joissa ovat novellini Kyllönen ja Kepponen, on myös saatavilla. On aihetta hymyyn.

 

 

Hymykuvani on ottanut valokuvaaja Ari Peltonen, Aamuposti.

24 kommenttia:

 1. Tosi upeaa! Aina ei hoksaa kaikkia mahdollisuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatella, en olis koskaan uskonut, että minä kirjoitan novelleja. On tää maailma ihmeellinen ja kuten toteat, Leila, mahdollisuuksia täynnä. Minunkin piti elää melkein 6kymppiseksi, että löysin ja uskalisin. Samaa toivon teille kaikille, ihanat ja uutterat naiset!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, Mamma N! Olen ymmyriäisenä ja mukavaa etten jäänyt yhden novellin ihmeeksi, kuten pelkäsin. :)

   Poista
 3. Hymyyn on todellakin aihetta, ja saat myöskin olla ylpeä siitä mitä olet saanut aikaiseksi. Upea juttu! Onnittelut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minä jo uskallan vähän taputtaa itseäni selkään ja todeta, että hyvä tyttö, hyvä että uskalsit. Kiitos kannustuksesta!

   Poista
 4. Kuinka ollakaan, ruudun tälläkin puolella alkoi hymyilyttää. Iloinen asia, niin tekijälle kuin lukijalle. Sama tahti jatkukoon.

  VastaaPoista
 5. Ihana hymy ja aihetta tosiaan on! Yritin joskus meidän kirjastosta sitä antoligiaa löytää, täytyypäs nyt koettaa uudestaan. Aurinkoista viikonloppua hymytytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Pirkko ja hymyillään, kohtahan me tavataankin.

   Poista
 6. Onnea! Hieno saavutus! Pitäisiköhän meikäläisenkin taas yrittää lampsia kirjastoon..Olen aika huono niissä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No, käyt kirjastossa joskus lomallasi tai kun on asiaa samoille kulmille.

   Poista
 7. Vitsit, kuinka hienoa!! Kuudessakymmenessä kirjastossa, wau. Minun oli pakko katsoa, kuinka monta kirjastoa on Suomessa. Nettitietoon perustuen 836, vuonna 2011. Siis seitsemällä prosentilla = melkein kymmenellä prosentilla kirjastoista on sun kirja. Aika kiva suoritus, Nettimartta! Lisää kirjoja tuotantoon. Kepposelle odotetaan jo sitä jatko-osaa!. Vaikka en ole nähnyt sinua luonnossa, niin kuva on hyvä. Yleensä ammattikuvaajat saavat aikaiseksi hyviä kuvia:) Terveisiä M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä olen ihan äimänä, että niin moni kirjasto on ottanut valikoimiinsa omakustannetun NOVELLIkokoelman. Romaanit ovat suosittuja, mutta novellikokoelmille ei oikein ole ottajia ja ostajia. Olen todella otettu.

   Kepposelle jatko-osaa... Hmm... Uskaltaisinkohan vielä yrittää...

   Olen tavallinen pullanaamasavolaisnainen ja oon kyllä valokuvaharrastajana kovasti sitä mieltä, että kaikki onnistuvat kuvissa. :)

   Poista
  2. Asiasta ihan kirjastoon:) Ajattele Nettimartta, sinähän saat kirjastokorvauksen! Tosin en tiedä, minkä suuruinen se on mutta käsittääkseni sinun pitää jotain saada siitä, että kirjojasi lainaillaan, M-L

   Poista
  3. Hmm, enpä kuule usko, että tulee mitään korvauksia. Mielestäni joku kirjailija puhui, että ovat esittäneet muutosta, koska on julmetun epäreilua, että kirjailijat saavat vain ostosta normiprovikan, vaikka kirjaa lainattaisiin 1000 kertaa. Mielestäni tuo onkin epäoikeudenmukaista. Kirjailivat saavat elantonsa, suurimmaksi osaksi ainakin, kirjoistaan.

   Minähän en näistä kirjoistani saa elantoa, mutta olen erittäin tyytyväinen kun pääsin omilleni. Olin varautunut siihen, että jään maksumieheksi, niin kuin harrastuksista usein jäädään. Juu, ja korostan vielä, että en ole kirjailija. Harrastan ja harjoittelen kirjoittamista. Unelma, jota en edes tiennyt uneksia, on toteutunut. :)

   Poista
 8. Hienoa, hie-no-a! Onneksi olkoon, kyllä tuo on ison hymyn paikka. Ja kaunis hymy se onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitti tuosta hymykehusta Geranium! Mä kyllä hymyilen paljon ja hirnun eikun nauran. :D

   Poista
 9. Mahtavaa, onnittelut! Ihana ja iloinen hymykuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, Purlina! Juu, tohon kuvaan ei sovi sanonta, että hymy pyllyyn.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Kiva ootella eläkepäiviä, kun on harrastus valmiina. :)

   Poista
 11. Mahtavaa! Minullekin kelpaisi jatko-osa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sittenhän tässä on tartuttava, ei kynään, vaan näppäimiin. :)

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...