torstai 28. helmikuuta 2013

Maisemia makkarinikkunasta


Tämä maisema on kuvattu makkarin ikkunasta eilen aamulla. 
Huiman näköinen rusotus.


Samasta ikkunasta yötunnelmia. 
Vanhassa vaahterassa on kuvaukselliset oksat.

 Kyllä se kevät on ihan nurkan takana, kun räystäät jo tippuvat. 
Eilen oli 10 astetta plussalla, kun loin lunta, eli tein polkuja Tuulisille Pojille, hikipäässä pihalla.

23 kommenttia:

 1. Komea kuutamo onkin ollut viime öinä. Kun taivas on ollut kirkas kuu on loimottanut vielä, kun oltiin koiran kanssa varhain aamulenkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysi kuu, se on samalla kertaa upea ja pelottava. Piiitkiä varjoja ja sillon ei auta antaa mielikuvituksen laukata. ;)

   Aumulenkit ovat parhaita hetkiä aamulla, paitsi hirveillä pakkasilla.

   Poista
 2. Upeat näkymät!

  Toivottavasti nämä kelit jatkuvat, on ollut pitkä talvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pitkä talvi ja sitä edeltänyt synkeä syksy. Nyt tarvitaan valoa ja lämpöä.

   Poista
 3. Ai, mikä karkkitaivas :) Muutenkin niin huikeita kuvia, myös ed.postauksessa! Täälläki on räystäät tippunu, jotta kolina käy ja tullu vähä uutta luntaki. Uus lumi vanahan surma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, räystäät ovat tippuneet, tai ainakin niissä on kolissut jääkimpaleet ja vuoroon koirapojat ja minä säikähdellään. Tuntuu, että parissa päivässä on aurinko sulattanut 10 cm lunta, vaikka kyllä näitä kinoksia vielä riittää pitkäksi ajaksi.

   Poista
 4. Meilläkin oli eilen +5 lämmintä ja tiet ovat vaarallisen liukkaita. Koiralla on onneksi tassuissa piikit, mutta itsehän sitä joutuu kulkemaan kieli keskellä suuta.

  Kauniita kuvia - luonto on sellainen vaihtuva taideteos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, liukkautta on ja joutuu tosissaan varomaan kellahtamista. Vaikka näitä toppauksia onkin kertynyt alatakaselkään, niin häntäluu ei kestä tärskäytyksiä. :)

   Vaihtuva taideteos, säpä sen sanoit, just noin luonto järjestää meille ilmasen näyttelyn.

   Poista
 5. Upeat värit aamutaivaassa. Nyt onkin monena päivänä ollut hienoja sävyjä taivaalla. Ja eilen kuu oli yhdeksän jälkeen illalla todella näyttävän näköinen, hienon oranssin sävyinen iso täysikuu. Valitettavasti ei näkynyt meidän pihaan vasta kuin sitten, kun oli jo muuttunut hopeiseksi.

  Lumet sulaa aika vauhtia näin lämpiminä päivinä. Toivottavasti ei saada enää lisää lunta. Mielellään saisi alkaa jo maa kunnolla pilkistämään, krookukset ja muut nousta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssinen kuu! Toi on ollut varmasti komee.

   Onks teillä paksut kinokset? Meillä on, joten aurinko saa sädehtiä pitkään ja hartaasti, että saadaan krookukset näkyviin. Viäläks on suden jälkiä näkyny?

   Poista
  2. Täysikuu on välillä noustessaan todella hienon värinen. Kameran kanssa täytyisi olla valmiina.

   Kai tuota lunta 30 - 40 senttiä on nurmikolla, ja kolatuissa kinoksissa sitäkin enemmän.;) Piha-alueet on nyt ihan jäiset, mutta paikoitellen on jo tullut sorakin näkyviin. Kovin on pilvistä taas tänään, vaikka aurinko saisi porottaa.

   Ei ole jälkiä onneksi näkynyt. Ehkä niitä vain hetkeksi harhautuu tännekin. Toivottavasti eivät tule jäädäkseen, vaikka äkkiä siinä niinkin voi käydä, kun lähistön isosta laumasta osa joutuu lähtemään omille teilleen. Ja kohta laumat taas senkuin kasvavat, kun tulee pentuja.:( Omasta puolesta ei niinkään pelota, mutta Rymyn puolesta, kun ovat käyneet ihan hihnan päässäkin olevia koiria yrittämässä saada suihinsa.:(

   Poista
 6. Kauniit kuvat:) Ompas teillä ollut jo kovin lämmintä! Pääset kohta nauttimaan ekoista kevätkukista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alapiha on semmosessa "kattilassa" etelän puolella, että helposti siellä lämpö nousee. Kesällä keskellä päivää ei voi olla kuin varjossa ja sillonkin vaan mötköttää.

   Vielä noita nietoksia on korkeelti, mutta kuukauden päästä seinänvierukset on jo paljaana.

   Poista
 7. Upea on maisema ja tuo mystinen kuutamo...
  Minä olin pudottaa silmäni: Karkki oli mennä ikkunasta läpi kun haukkui niin raivolla. HIRVI! Yritti tulla aitani yli pihaan, mutta pelästyi Karkin haukkumista. Juoksi tietämme pitkin isolle tielle ja toivottavasti ei tapahtunut onnettomuuksia. Matka oli järven rantaan juomaan, epäili metsästäjä-naapuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeskamandeeraa! Eipä ihme, että Karkki haukkui koko voimallaan. Ehditkö ottaa ees kuvaa?

   Poista
 8. Ihana rusotuskuva. Säätietojen mukaan on kyllä kaikkea muuta kuin kevättä ootettavissa ihan ainakin ensi viikon aikana...Terveisii M-l

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi tosiaan olla viimeiset rusotukset vähään aikaan, kun lumisadettakin on povattu. Juu, ja pakkasta, mutta silloin on hyvä hankikanto.

   Poista
 9. Hienot kuvat. Täällä oli yhtä upea taivas yhtenä aamuna.

  VastaaPoista
 10. Valitettavasti jouduin ihailemaan tuota lämmintä päivää sisätiloista ja jouduin vielä ylitöihin.... Nyt ollaan kuitenkin maaliskuun puolella joten kohta tuo lumi sulaa! Aivan mahtavia kuvia (myös ed. postaus)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Onneksi aurinkoa saadaan uudelleen, mitä nyt vähän tässä välissä pyryttää, myrskyää ja tuiskuttaa. :)

   Poista
 11. Heino aamurusko! Kevät se ottaa takapakkia, kun on muutaman päivänä tiedossa kipakkaa pakkasta :) Upeat kuvat myös mielenkiintoisessa Aforismi -jutussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aamurusko oli kyllä poikkeuksellisen sykähdyttävä. Meillä pyryttää. Olen niin tyytyväinen, kun puhelimessani on kunnollinen kamera. Voi napsia kuvia missä ja milloin vain. Mukavaa, kun tykkäät kuvistani.

   Poista

Kiitti kommentistasi, se julkaistaan tarkistuksen jälkeen, joten malttia...